Anal rávezetés

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.75 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2006. november 11.
Hossz: 7 007 karakter
Elolvasva: 2 963 alkalommal
Sziasztok
Személyes beszélgetéseim során döbbentem rá, hogy az imádott nők nagy többségéből milyen ellenállást vált ki az anális közösülés. Ez valahol megérthető, de én nem fogadom el. Nőmet hosszú idő alatt – kb. 1 év? rávezettem milyen jó is és merem állítani, hogy cifrázásaink során olyan élményben volt része, amilyet egy átlagos sex nem ad. Ezért úgy gondoltam, hogy a sok erotische történet mellé egy kicsit szárazabb, de való eredményében lényegesen élvezetesebbet írnék.
Rávezetés:
A legfontosabb, hogy tudatosan összekösd nála a jó érzést a popsijával is. Én úgy kezdtem az egészet, hogy hasra fordítottam és a hátát simogattam, csókolgattam – legalább olyan jól fel lehet izgatni, mint elölről, viszont a popó szájnál van – eközben néha letévedtem a popsijára és azt csókolgattam, nyelvel bejártam a vágatba is – egyéni intuícióra bízva. Ezt párszor csináltam eleinte, de nem egymásután egy-két alkalmat érdemes kihagyni, egyébként nagyon direkt lesz, ez a későbbiekre is igaz. A következő alkalmakkor nyalakodás közben, mikor már közel van az orgazmushoz és tocsog minden a nyáladtól, meg a levétől ez fontos, úgy kell intézni, akkor a kezeddel nem a cuncusát izgatod, hanem a csiklójától jársz a hüvelyéig, meg lejjebb le a gátra, meg vissza, aztán egy kicsit még lejjebb, míg el nem érsz a hátsó bejáratig. Eleinte csak körözz, meg ilyesmi, ne bújj be. Közben rendületlenül nyalakodj, hogy elérjen a csúcsra. Ez is rendkívüli élmény lesz, mert minden összehúzódását érezni fogod. A popsija ugyanúgy él, mint hüvelye. Biztosan meg fogja kérdezni, miért csináltad, találj ki valamit. Ha elhúzná a fenekét, akkor korán kezdted, még nem volt elég közel az orgazmushoz, vagy annyira nem akarja, hogy nagyon nehéz dolgod lesz. Mindenestre semmiképp se erőltesd.
Ezt a játékot hosszú ideig kell folytatni kivéve, ha nem cuppan rá azonnal a kezedre. Te kis mázlista.
Amikor ezzel megvolnánk, lehet bebújni egy ujjal. Ennek is van egy-két trükkje. Eleinte az a legjobb, ha benn vagy a hüvelyében egy ujjal és egy másikkal kezdesz bebújni a másik lukba. Ez is rendkívül érdekes, mert csak egy kis vékony fal választja el a két ujjad. Ne a fenekében mozgasd az ujjad, hanem a hüvelyében. Később, amikor ezt már csípi, akkor megfordíthatod a dolgot. Eleinte mindig izgasd valahogy a csiklóját, hogy onnan biztosan megkapja az orgazmushoz valót. Próbaképpen néha abbahagyhatod a csikló izgatását, hogy megnézd mennyire élvezi a popsiját.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.75 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. június 3. 10:10
#6
Szerintem remek írás.
1
a
A57L
2014. április 30. 06:37
#5
Egész jó lett.
1
Shavo
2011. október 17. 13:38
#4
Nem rossz.
1
vlado
2007. augusztus 29. 21:22
#3
ügyes,korrekt,célratörő,és qwa jó aleírás
1
WRJS
2007. március 2. 22:51
#2
Ügyes...
1
T
Törté-Net
2006. november 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1