A+ A-

Anal rávezetés

Sziasztok
Személyes beszélgetéseim során döbbentem rá, hogy az imádott nők nagy többségéből milyen ellenállást vált ki az anális közösülés. Ez valahol megérthető, de én nem fogadom el. Nőmet hosszú idő alatt - kb. 1 év ? rávezettem milyen jó is és merem állítani, hogy cifrázásaink során olyan élményben volt része, amilyet egy átlagos sex nem ad. Ezért úgy gondoltam, hogy a sok erotische történet mellé egy kicsit szárazabb, de való eredményében lényegesen élvezetesebbet írnék.
Rávezetés:
A legfontosabb, hogy tudatosan összekösd nála a jó érzést a popsijával is. Én úgy kezdtem az egészet, hogy hasra fordítottam és a hátát simogattam, csókolgattam - legalább olyan jól fel lehet izgatni, mint elölről, viszont a popó szájnál van - eközben néha letévedtem a popsijára és azt csókolgattam, nyelvel bejártam a vágatba is - egyéni intuícióra bízva. Ezt párszor csináltam eleinte, de nem egymásután egy-két alkalmat érdemes kihagyni, egyébként nagyon direkt lesz, ez a későbbiekre is igaz. A következő alkalmakkor nyalakodás közben, mikor már közel van az orgazmushoz és tocsog minden a nyáladtól, meg a levétől ez fontos, úgy kell intézni, akkor a kezeddel nem a cuncusát izgatod, hanem a csiklójától jársz a hüvelyéig, meg lejjebb le a gátra, meg vissza, aztán egy kicsit még lejjebb, míg el nem érsz a hátsó bejáratig. Eleinte csak körözz, meg ilyesmi, ne bújj be. Közben rendületlenül nyalakodj, hogy elérjen a csúcsra. Ez is rendkívüli élmény lesz, mert minden összehúzódását érezni fogod. A popsija ugyanúgy él, mint hüvelye. Biztosan meg fogja kérdezni, miért csináltad, találj ki valamit. Ha elhúzná a fenekét, akkor korán kezdted, még nem volt elég közel az orgazmushoz, vagy annyira nem akarja, hogy nagyon nehéz dolgod lesz. Mindenestre semmiképp se erőltesd.
Ezt a játékot hosszú ideig kell folytatni kivéve, ha nem cuppan rá azonnal a kezedre. Te kis mázlista.
Amikor ezzel megvolnánk, lehet bebújni egy ujjal. Ennek is van egy-két trükkje. Eleinte az a legjobb, ha benn vagy a hüvelyében egy ujjal és egy másikkal kezdesz bebújni a másik lukba. Ez is rendkívül érdekes, mert csak egy kis vékony fal választja el a két ujjad. Ne a fenekében mozgasd az ujjad, hanem a hüvelyében. Később, amikor ezt már csípi, akkor megfordíthatod a dolgot. Eleinte mindig izgasd valahogy a csiklóját, hogy onnan biztosan megkapja az orgazmushoz valót. Próbaképpen néha abbahagyhatod a csikló izgatását, hogy megnézd mennyire élvezi a popsiját.
Ha ezek mennek, akkor jön a legnehezebb. Vagy ledumálod vele, hogy szeretnéd a popsijába rakni, vagy sumákolsz, vagy mindkettő. Én sumákoltam. Egy olyan szeretkezésben, amikor láttam hogy az átlagnál nagyobb orgazmusa volt, kikaptam botomat és újból cirógattam a csiklóját szájjal - bő lével, nagy vigyorral a képemen - majd az ágy szélére rendeztem - ő az ágyon háton, én az ágy mellett térdeltem - és először rendes helyre, ki-be, de úgy hogy csak a kupakot használtam és kifelé el is hagytam a barlangot. Majd egyszer-egyszer félrecsúsztatva a vágatán szánkáztam. Egyszer csak, nem csak csúsztattam, hanem odaillesztettem a hátsó bejárathoz és ott tartottam. Nem toltam csak tartottam, majd lassú mozgással be. !!!Közben csókold a mellét, simogasd a csiklóját.!!! Az első ilyen behatolásnál nem mozogj hevesen, vagy akár ne is mozogj. Érezze, milyen, hogy hátul töltik ki. Ha látod, hogy már zavarja, akkor gyere ki, de nehogy visszadugd a hüvelyébe. Jól leszivatnád őt, meg magadat is, mert van egy-két baci ott hátul, melyek nem annyira tesznek jót a puncinak. Ezt szervezete válogatja, van akinek semmi problémája nem lenne, van aki nőgyógyászhoz menne utána. Ha óvszer nélkül bújsz be hátulra, rajtad is kijöhetnek pöttyök ilyesmik. Mindenki egyéni problémája, hogy kezeli ezt. Eztán biztos fogtok pár szót ejteni az eseményekről. A behatolásnál nagyon észnél kell lenned, mert iszonyatosan fájhat neki. Ha hülye vagy és betörsz, úgy ugrik ki alólad, hogy csak na és örülj ha nem pofoz meg. Ilyenkor szar ügy vagyon, mert se popsi, se punci. Jöhet az ötcombú asszony.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 30. szerda 06:37
Egész jó lett.
#4 Shavo 2011. 10. 17. hétfő 13:38
Nem rossz.
#3 vlado 2007. 08. 29. szerda 21:22
ügyes,korrekt,célratörő,és qwa jó aleírás
#2 WRJS 2007. 03. 2. péntek 22:51
Ügyes...
#1 Törté-Net 2006. 11. 11. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?