A+ A-

Kalandfilm

Ritával három éve ismerkedtem meg. Mikor a főiskolára kerültem egy albérletet kerestem, ami viszonylag közel van az iskolához. Az egyik helyen azt mondta a tulaj, hogy már kiadta az egyik szobát és ha nekem megfelel, enyém lehet a másik. Aztán vigyorogva hozzátette, hogy meg kell viszont alkudnom a másik albérlővel is.
Mint kiderült Ritára gondolt. Nos, részéről nem volt probléma, mert igazából neki is csak egy szoba kellett.
Hát így kezdődött.
Mivel mindketten egyidősek vagyunk (na jó, ő két hónappal idősebb), így azt hiszem gondolhatjátok, hogy nem volt nehéz megtalálni a közös hangot.
Hétközben mindketten tanultunk, hétvégén meg ment a buli. Néha külön-külön, néha együtt. Mivel egyikünk se nagyon törekedett tartós kapcsolatra, így néha előfordultak érdekes dolgok. Megesett, hogy mikor hajnalban hazaállítottam az éppen aktuális 'barátnőmmel', az ő szobájából már félreérthetetlen hangok szűrődtek ki. Aztán hamarosan mi kontráztunk.
Akármilyen hihetetlen viszont, köztünk nem történt semmi.
Természetesen nem mintha nem néztem volna meg nőként, de valahogy nem alakult úgy a dolog. Egészen addig a szombat estéig...
Rita aznap már 6-körül elment valami buliba, így egyedül maradtam a lakásban. Úgy alakult ugyanis, hogy egyik haver se ért rá. Ezért úgy gondoltam egy darabig olvasok vagy nézek valami filmet, majd alszom egyet. Eszembe jutott, hogy Rita a múlt héten hozott egy csomó cd-t otthonról és azt mondta nézzem meg őket nyugodtan, mert filmek vannak rajtuk. Átmentem tehát a szobájába és megkerestem őket. Két olyan filmet találtam, ami érdekelt.
Az egyik valami akciófilm volt, amit korábban már láttam, de tetszett, így úgy döntöttem megnézem megint (ismerve Ritát, szerintem nem a sztori, hanem a főszereplő miatt tartotta meg ezt a filmet). A másik cd-re pedig csak ennyi volt írva: KALANDFILM. Nem volt ismerős a címe, így ezért fogtam meg azt is. Kerestem valami kaját a hűtőben, tálcára tettem és kényelmesen elhelyezkedve a számítógép előtt megnéztem az első filmet. Aztán mikor a kaja elfogyott és a filmbeli hős is leszámolt a gonoszokkal elmentem zuhanyozni.
Aztán elindítottam a másodikat.
Nem tagadom egy pillanatra meghökkentem a látványtól. A filmen ugyanis Rita tűnt fel egy franciaágy szélén ülve. Ez még talán nem lett volna annyira meghökkentő, de éppen elmélyülten szopta egy srác merev farkát. Majd a kép egy pillanatra elmozdult és mikor ismét tiszta lett, Rita már két farkat kényeztetett. Úgy tűnt ugyanis, hogy a kamerát tartó srác is beszállt a dologba.
Elnézve a száj és kézmunkát, amit Rita végzett, az én farkam is bizseregni kezdett és meglódult a fantáziám. Mivel, mint utaltam rá, még nem történt semmi köztünk, így még könnyebb volt elképzelni, ahogy Rita rajtam kezd el dolgozni.
Letérdel elém, telt ajkai körbefogják farkam és kezével a heréimet masszírozza. Önkéntelenül is elővettem dákóm és húzkodni kezdtem a bőrt rajta. Egyre jobban bemelegedtem, akárcsak a tévében a két srác.
Az egész műveletből egy hang zökkentett ki. Méghozzá Rita hangja ! Ott állt az ajtóban. Imádnivaló zöld szemei teljesen elkerekedtek a látványtól, ahogy letolt alsógatyában, farkammal a kezemben ültem az ágyán.
- Te meg mit csinálsz ? - kérdezte elég nyugodt hangon.
Iszonyú zavarba jöttem, ami azt hiszem érthető.
- Én... én... - kezdtem el nyögdécselni. - kalandfilmet nézek.
Rita figyelme most a számítógép monitorjára irányult.
A kép már változott. A kameraman hátralépett és nagytotálban vette, ahogy a másik srác hátulról beakasztott Ritának.
- Te... ! - tett egy lépést felém a lány hirtelen. - Te turkáltál a dolgaim közt !? Hogy képzeled ezt !?
- Véletlen volt! - felálltam és éreztem, hogy elvörösödök. - Te mondtad, hogy megnézhetem a filmjeidet. Én csak... csak kerestem egyet.
- És látom, találtál ! - mondta gúnyosan. Megállította a lejátszást, majd egész közel lépett hozzám, arcán harag tükröződött
Meg kell azonban mondjam, egész jól állt neki. Arca kissé kipirult a felindulástól, fitos orrának cimpái kicsit remegni kezdtek, szemében tűz lobogott (bár elég szelídnek látszó tűz volt). Aztán lenézett. Péniszem még mindig félkeményen meredezett.
- Ülj le ! - mondta halkan.
Leültem. Ő pedig kissé hátralépett és kibújt kötött pulóveréből és pólójából. Majd félmeztelenül elémtérdelt és húzkodni kezdte péniszemen a bőrt. Aztán egyszercsak előrehajolt és bekapta.
Fantasztikus érzés volt, farkam szinte beledagadt a szájába. Ütemes szopásba kezdett, lombvörös hajkoronája fel-le ugrált előttem. Időnként lassított a tempón. Ilyenkor vagy végignyalta a tövétől a hegyéig vagy épp csak a hegyét kapta be és a makkomat kényeztette nyelvével. Egyre szaporábban kezdtem venni a levegőt. Hirtelen megfogtam a fejét.
- Mi lenne ha egy kissé másképp folytatnánk ? - kérdeztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6
2019. 01. 30. szerda 11:23
Kellemes kis akció. Az én kedvenc számom is a 69. Válaszolok rá!
#6 A57L
2019. 01. 6. vasárnap 04:24
Jó csaj ez a Rita. Válaszolok rá!
#5 zsuzsika
2014. 07. 22. kedd 19:21
Közepes. Válaszolok rá!
#4 listike
2014. 07. 22. kedd 17:04
Jó volt, de hol van a másik történet? Válaszolok rá!
#3 papi
2013. 09. 21. szombat 16:22
Nem rossz. Válaszolok rá!
#2 sztbali
2013. 05. 31. péntek 16:51
Közepes. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 11. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!