Tikky

Szavazás átlaga: 7.48 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2006. november 8.
Hossz: 21 995 karakter
Elolvasva: 7 703 alkalommal
Délután van, és én szokás szerint készülök az esti online harcra. A legpörgősebb zenémet halgatom és szinte transzba merülve zongorázok a billentyűzeten, és csuklóból simítom fergeteges sebességgel az egeret a selymes egérpadon. Minden készen áll rá, hogy este a legjobb formámat hozzam és győzelemre segítsem a csapatom. Igen a saját csapatom, amit én szerveztem meg, és én válogattam össze. Újra és újra széthullottak ugyan, de most új a banda. Ők képesek arra, hogy egymásra hagyatkozzanak és segítség a másikat. Miközben ezeket végiggondolom, hullanak az emberek, már 5 perce nem haltam meg egyszer sem. Ez olyan sikerélmény amit csak az érthet aki eljutott erre a szintre. A kezdők egy perc alatt akár tízszer is meghalnak.
Eddig jutok gondolatban, mikor berobban a fülembe az a hang ami azt jelzi, hogy a szerelmem írt nekem privit az IRC-n. Mióta megszületett odáig vagyok érte.
Porba hullik a fejem. Mindegy úgyis ki kell lépnem megnézni mit szeretne tőlem a szép hölgy. Szokás szerint semmit. Mindíg beköszön egy egyszerü mizuval, és utána percekig hozzám sem szól. Írom neki, hogy lejött az új Walt Dísney film, amit kért tőlem, és már indulnék is vissza gyakorolni a játékba, tudván most pár percig le vagyok tojva, de most nem ez a helyzet, lévén, azonnal válaszol.

[16:23]Tikky: Kiírod nekem?
[16:23]Cal: nincs ures cd-m cica. Éppen le vagyok égve..
[16:23]Tikky átmehetek megnézni?
Pörög az agyam.. mire átjön öt óra, mire vége a filmnek fél hét, talán hét is, ha szokás szerint kimászkál közben egy kis üditőért, egy kis rágcsálni valóért, aztán
p
alf
is
alf
il
alf
ni
, aztán kezdi elölről. Nyolckor kezdődik a harc, fél nyolcra a szerveren kell lenni gyülekezni. Elég jó formában vagyok, egye fene még érdekel is ez a film.
[16:24]Cal: mi van rajtad?
[16:24]Tikky: rövid szoknya és top.
Tudja ez mivel lehet engem hamar rábeszélni.
[16:24]Cal: okés, ha megmaszírozod a hátam jöhetsz ;)
[16:24]Tikky: megbeszéltük, mindjárt ottvagyok.
Persze, ő meg a mindjárt. Kényelmesen elmegyek zuhanyozni, mivel még ezt nem ejtettem meg, a koradélutáni kelésem óta, elvégre a gyakorlás mindenek előtt. Épp csak a legfontosabb szükségleteimet kielégítettem és már ültem is a gép elé játszani. Elvégre szombat csak egyszer van egy héten. Pár perc alatt el is készülök, felkapok egy fehér boxert és már
c
alf
alf
rt
alf
et
alf
ek
is vissza a szobába. Bekenem magam a jelenleg tesztelt honaljstiftemmel, és kicsit kitárom az ablakot, had jöjjön be egy kis meleg, hisz még csak 24 fok van a szobában. De sajna kissé büdös van. Kiürítem a hamutartókat, aztán behalytom az ablakot, mert kezd elviselhetetlen lenni a meleg. Le kellett volna menni a strandra reggel. Dehát se pénzem nincs, meg ahoz fel is kelett volna kelni, viszont reggel 6 ig játszottam. Bekapcsolom a ventillátort és máris jobban érzem magam.
Csengetnek, vajon ki lehet az Tikkyhez még korán vanmég csak húsz perce mondta, hogy máris ittvan, és majdnem két utcára lakik, tehát a másfélperces utat is beleszámolva is még kissé korán van az ő érkezéséhez. Valaki pedig nyomkodja a csengőt mint az állat, ez tényleg ő lesz. Miért is nincs egy ajtónyitó gomb a szobámban, ezen változtatnom kell majd. Kikiabálok a csukott ablakon, hogy megyek már, és kislattyogok, az ajtóhoz, hogy beengedjem. ráfekszem a kaputelefon nyitógombjára, bár tudom, hogy csak egy nyomást kell rajta ejteni, hogy aztán fél percig nyitva legyen az ajtó, de jólesik zörögni kicsit.
Kinyitom a reteszt, és viszamegyek a szobába, gyorsan awaybe rakom magam, és leteszem az irc-et a folyamatok közé, hogy ne zavarjon a tálcán.
Épphogy elkészülök, már kapom is a nyakamba a kisasszonyt, és bár meleg a teste, nagyon jól esik ahogy hozzám simul. Mind az ötven kilójával csapódik nekem, dehát már megszoktam, és meg sem kottyan. Elkapom, és átölelve tartom. Mivel nem húzódik el megpróbálok egy puszit a szájára adni, hátha épp olyan kedve van hogy tűri. És igen, sőt ad egy csókocskát ő is. Leteszem, mert ilyen közelről nem tudom szemügyre venni, hogy tényleg szoknyában meg topban van e vagy csak szórakozott velem, és a belépésről lemaradva, most bepótlom a szemlét. Egyszerüen fantasztikusan néz ki, a szőke hosszú hajával. A kerek mellei valóban egy topba vannak bezárva, de ha jól látom, sikerült alágyömöszölni még egy melltartót is. Ilyen melegben.. bolondok ezek a lányok. Nem is rövid szoknya ami rajta van hanem nagyon rövid.. még mininek sem tudnám mondani, ha még egy centivel rövidebb lenne anélkül látszana ki a pici tangája, hogy lehajolna. Tudom hol a határ, befejezem a nézelődést.
– Na azért, hogy szoknyában vagy. – mondom csöndesen.
– Mondtam nem?
– A melltartódat nyugodtan vedd le, aztán meg kéne maszírozni a hátam, tessék itt a testápoló – nyomom a kezébe a tubust, és bekészítem a lejátszóprogiba a filmet, hogy csak el kelljen indítani a masszázs után.
Nem leskelődök közben, nem szereti ha figyelem, elég szégyenlős csajszi. Szépen hasrafekszem az ágyon és már előre élvezem ahogy az érintésével felcsigázza az érzékeimet.
Lassan nekikészülődik aztán fölémtérdel, és rámloccsantja a testápolót, hogy szinte sercen a hátamon, mert ugye a hátammal ellentétben az hideg. Rángatózom egy kicsit, aztán lenyugszom, mert végre elkezdi szétkenni a hátamon. Nem sieti el a dolgot, és ezért hálás vagyok, ő az egyetlen aki szívesen maszíroz, és nem csak úgy tessék lássék, hanem az utólsö centiméterig átmaszírozza a hátam, és addig nem fejezi be, amíg azt nem érzi, hogy teljesen ellazultam. Persze arról nincs tudomása, hogy az érintése, annyira felizgat, hogy a matrac majd szétszakad alattam, de nem bánom. Felvettem a tempóját, úgy haladunk, ahogy ő jónak látja. Miközben átsimogatja az egész hátam, lovaglóülésben hajolgat a fenekemen ülve. Érzem milyen meleg a lába köze, és közben a lábaival is olykor megkapaszkodik a combomban, ezzel is az őrületig fokozva a vágyam.
Mikor kész van mintha egy álomból ébrednék, minden erőmre szükségem van, hogy összeszedjem az agyam, miközben félrehúzódik rólam az ágyra.
– Fordulj meg – adja ki a parancsot, amit nem értek, hiszen elől nem szokott megmaszírozni, és még nem konyultam, le, gondoltam még fekszem egy kicsit hason.
A parancs az parancs tehát megfordulok, és közben kissé vöröslik az arcom, hiszen a farkam szinte szétfeszíti az alsómat. Neki is piros az arca, és szó nélül ráül a farkamra, úgy ahogy van bugyiban és szoknyában. A mellbimbói majd kiszúrják a topját, és most a kezébe nyom egy kis testápolót. Szétdörzsöli a kezében, előrehajol és az arcomra teríti a kezeit. az utolsó dolog amit még látok az a köldöke, aztán behunyom a szemem, mert rásimul a keze. Finoman maszíroz a homlokomon át a halántékomon keresztül, lassan haladva egyre lejebb az arcomon. Percekig húzza, már teljesen beszívta a bőröm a testápolót. A csípőjével alig mozdul meg, tehát énis
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítem
magam a nyugalomra, de képtelen vagyok lenyugtatni magam. Mozdulatlanul tűröm a kényeztetést, a szenvedéssel. Ilyen erős vágyat nem éreztem még, az egész bensőm remeg a kéjtől. Végre végez az arcommal, és felül. amitől végigfut rajtam egy remegés. Most megint közvetlen a tubusból kapom a testápolót. A melkasom a célpont, de a hasamra is jut bőven, amitől persze megfeszülök alatta. A mellem dús szörzettel van borítva, nem rajongok az ötletért, hogy tiszta testápoló legyen, de ez van, mostmár nem zavar. Ott folytatja a maszírozást ahol abbahagyta az arcomnál, halad tovább lefelé a nyakamon. Közben néha meginog, ő is már el – elveszíti a türelmét úgylátszik. De nem. Mosolyog, még mindig csak a húrt feszíti! Lassan halad még mindíg, egyszerüen fel nem tudom fogni hogy bírja magát így fegyelmezni. Átkenegeti a kezeimet is, semmit nem hagy ki. Amikor a mellem alsó részéhez ér, elveszítem egy pillanatra a kontrolt, és megvonaglom. Olyan forró már a puncija, érzem az alsón és a bugyiján kersztül is, szinte éget. És ekkor lecsúszik rólam a bokám felé és tovább dörzsölgeti a hasam alsó részét. Nem bírom bezárva tartani a szemem, látnom kell mi történik. A látvány magávalragadó, a lány meg elragadó. Felettem térdel még mindíg, csak kissé lejebb, a térdeivel fogságba ejtette a combom, és összezárta a lábaim. A szeme ragyog, olyan sötét szürke lett pedig egyébként milyen égszinkék. A szája meg van duzzadva és piros, pedig nincs rajta semmi smink. Az arca is erősen ki van pirulva, és legalább olyan gyorsan veszi a levegőt, mint én. A hasamról is felszárad közben a testápoló, már csak a kezével simogatja. Most egy pillanatra leszáll rólam és átemeli a boxer gumiját a kiszabadulást már türelmetlenül váró farkamra. Annyira lassan teszi ezeket a mozdulatokat is, mintha félne attól amit látni fog. És ahogy nézem mintha tényleg ez lenne a helyzet. Én már szabad vagyok de maga elől még eltakarja a testem legféltettebb részét. Nemtudván mit akar felhúzom a térdeim, és megemelem a fenekem bíztatva ezzel, hogyha gondolja húzza ki alólam is a nadrágot és szabaduljunk meg a ruhától. Úgy látszik újabb ötletet adtam neki, mert visszaengedi az alsót a helyére, és lenyomja a lábam az ágyra, de széthúzza terpeszbe. Végigfolyatja rajta a testápolót ami most mintha még hidegebb lenne, talán tényleg az is, elvégre a ventillátor által fújt levegő útjába volt lerakva. Végigsimitja a lábaim, aztán a bal lábamon bokánál kezdi a maszírozást. Ahogy halad felfelé, már meg sem próbálom követni az eseményeket, átadom magam az élvezetnek. Ez már nekem is sok. Odaér a combom tövébe és már hátrál is vissza a jobb lábfejemhez. Most felér a combomhoz megint, annyira lassan halad, hogy attól félek máris elélvezek. A lehelletével is segíti a testápoló száradását, amivel azt éri el, hogy a farkam elkezd pulzálni. Végre megint megfogja az alsógatyám és megemeli. Aztán elengedi, és rácsapódik a farkamra. Miközben összerándulok, annyit mond:
– Most te jössz! – és leveszi a topot, meg a szoknyáját. Ott áll előttem egy szál tangában, a tökéletes alakjával, és most először végigmaszírozhatom énis az ő testét. Már el is felejtettem a szenvedést amit a boxerrel okozott, hiszen már fekszik is le a helyemre, és ahogy elhasal, a gyönyörü kerek feneke csak úgy gömbölyödik.
A tőle ellesett technikákat alkalmazom. A tubusból ráfolyatok a hátára egy adagot. Azt írom oda a krémmel, hogy supergirl. aztán rácsapom a kupakot, és elkezdem széthordani a hátán a krémet. Olyan finom a háta, nagyon élvezem simogatni. Pici erőt teszek a mozdulataimba, hogy ellazítsam az izmait. Én sem sietek, percekig maszírozom a hátát, aztán újrakrémezem, és folytatom. Nekem szerintem kényelmetlenebb, mert nem tudok mit kezdeni a meredező faszommal. Néha odasimítom a feneke ívéhez, ez maga olyan élvezetet okoz, mintha megsimogatná. Az idő mint fogalom megszűnik számomra, csak simogatom, krémezem, újra simogatom, egyszercsak már kész vagyok a teljes hátsó oldalával, de a fenekét kihagytam. Nem véletlenül, ugyanis azt most fogom megmaszírozni. A tubusból egy adagot ráfolyatok, hogy pont úgy néz ki, mintha odaélveztem volna a fenekére. Nagyon izgató a látvány, egy picit gyönyörködöm benne, aztán egy újjal elkezdem szétkenni a testápolót. A szemem is lehunyom, így többet érzek az újjammal. Kökemény és selymes a feneke. És annyira kerek. Szépen a többi ujjam is csatlakozik a simogatáshoz. Olyan sokszor fogtam már meg a fenekét, hisz ellenálhatatlan, de ilyen finoman, közvetlenül még nem nyúlhattam hozzá. Félrehúzódok, és mondanám, hogy forduljon meg, de nem bírok megszólalni. Csak nézem, és várom, hogy a hangom visszajöjjön. Hamarabb fordul meg magától.
A látvány amit nyújt, még messzebb sodorja a hangom. Hörgök egyet azért, és elkezdek "S" betüket rajzoltagni a hasára a mellére, és közben az arcáranézve eszembe jut, hogy oda is kéne, úgyhogy a tenyerembe is rakok. Föléhajolok, és a kezemet bekrémezve, elkezdem az arcát kényeztetni. Közben figyelem hogy emelkedik és süllyed a melle, nézem ahogy a bugyija közepe átnedvesedve tapad a puncijába egy csíkban. Annyira szép, és izgató.. és felizgult!
És még mindíg lehet, hogy fogja magát és hazamegy, vagy rámszól hogy indítsam a filmet. Mindíg csak egy picit enged közelebb magához. Próbálom lehűteni magam. Tudom ha most azt mondja hagyjam abba, már nembiztos, hogy teljesíteni tudom a kívánságát. Márpedig ha azt mondja, hogy nem akkor abba kell hagynom. Erre igéretet tettem neki és ez nem olyan dolog amit figyelmen kívül szoktam hagyni.
A melkasát maszírozva elkerülöm a melleit, hiszen eddíg még nem engedte érinteni, tehát most ki akarom élvezni a pillanatot. Csak mikor már mindenhol beszívta a teste a krémet, akkor borítom rá kezeim a melleire. Belesimulnak a tenyerembe. A melbimbói olyan finoman szúrnak, megintelborul az agyam és föléhajolok az ajkammal és bekapom a bal mellbimbóját. Mmmm.. nagyon sokszor elképzeltem már ezt a másodpercet, de amit most érzek, leírni lehetetlen. A csípője megemelkedik és nekemfeszül, én meg csak szédülök, és a mellét kényeztetem a nyelvemmel. A testápolást mára befejeztem, úgyanis ahoz gondolkozni kell. Egyik mellétől a másikig csapongok, addig nyalogatom amíg csak bírom, csak ez jár az agyamban.
Ekkor a csípőjét úgy megemeli, hogy nekinyomódik a farkamnak, és ezzel új tettekre késztet. Elindulok a nyelvemmel arra amerre még a kezem sem járt. csókolom, nyalogatom a hasát, egyre lejebb haladva.
Meg kell csókolnom! Mint a villám hasít belém a gondolat, talán most nem ütközök, nem ütközhetek ellenállásba, megcsókolom végre úgy ahogy mindíg is vágytam rá. Felemelkedem és a számat rázárom az övére. Ellenállás nélkül hatol be a nyelvem a tapasztalatlan szájba, és ahogy elkezdem nyalogatni a nyelvét, az övé őrűlt táncba kezd. követni sem bírom, beleszédülök a csókjába. Kezemmel már folyamatosan simogatom, a testét, egyetlen részt kihagyva. Még mindíg bugyban van és még mindíg boxer van rajtam. Visszatérek a melleihez, nyalogatom őket, nagyon finoman rágcsálom is a bimbókat. A háta már elemelkedik az ágytól, úgy érzem átjárja őt is az a szerelem ami engem. Újra a csókjára vágyom, újra megkapom. Megint a melleivel foglalkozom, de lassan a hasát simogatva a kezemmel haladok a legforróbb testrészéhez. Rátapasztom a számat az ővére, és újra heves nyelvcsatát vívunk, elkezdem harapdálni óvatosan a nyelvét, és azonnal átveszi. Most ellentmondást nem tűrve ő nyomja a nyelvét a számba, és mikor próbálok az övébe hatolni ő harapdál. Közben a kezem rásimítom a puncijára. A csípője megemelkedik, de a keze rögtön lecsap az enyémre és elrántja onnan. Ez csak reflex lehet, mert még mindíg hevesen csókol. Talán túl messzire mentem. Lehet még nem akarja, hogy a bugyi lekerüljön. Visszatérek a melleihez, annyira hiányoznak már. Csókolgatom, simogatom őket, aztán újra megpróbálok lejjebb haladni a hasán a nyelvemmel. Nem középen haladok, hanem oldalt, hogy a combjához érkezzek, és a térdéig meg sem állok. A bal kezemmel közben egy pillanatra sem hagyom abba a mellei simogatását, gyürögetését. A térdénél a lába belső felérehúzom a fejem, próbálva rávenni, hogy széttegye a gyönyörű lábait. És szétnyitja. Amilyen lassan csak bírom, elkezdem a combja belső felét nyalogatva felfelé juttatni magam. A combjába ovatosan bele – beleharapva, nyalogatva haladok a bugyija felé. A szemem már le sem tudom venni a szeméremdomjáról, a tanga már teljesen átázott. Alig várom, hogy megkostolhassam végre az ízét. Könyörgöm csak engedje! Minden erőmre szükségem van, hogy ne gyorsítsak a tempón, nem akarom megijeszteni. Végre ott vagyok, a combja tövében, milliméterekre a bugyi szélétől. Már érzem az ízét egy picit, úgylátszik annyira átázott a bugyi, hogy ahogy mocorgott szétkenődött rajta. Nem hasonlítható semmihez sem ez az íz, ilyet még nem éreztem. Annyira finom, hogy megint megszédülök. Bedugom a nyelvem a bugyi alá, és felhuzom a szeméremajkai közt. A bal kezemmel amivel eddig a melleit simogattam most a nakát simogatom, és lassan az arcára keveredik a kezem. Szokott játszani velem azzal, hogy bekapja az ujjam és olyan érzékien szopogatja, hogy kikészülök. Most is ez történik, miközben fel sem fogom, mert annyira belefeledkezem hogy bejutottam a bugyija alá, ha csak miliméterekkel is. Kihúzom a szájából a kezem, és megemelem a derekánál.
– Maradj így!
Nem kérem, nem is parancsolom, csoda hogy hangot ki tudok adni magamból. Így marad, és én lehúzom a bugyiját a bokájára, aztán felemelem a lábait, és lakasztom róla a bugyit.
Lentvan! És micsoda gyönyörű látványahogy az összezárt lábait felemelve a fenekét és a punciját egyszerre látom. Most vagy soha, lehajolok, és olyan mélyre dugom a nyelvem a punciba amennyire csak bírom, és teljesen kinyitom a számat, és közben morgok, mert semmi másra nem vagyok képes. Végighúzom a nyelvem az ajkai közt, az egész nyelvemmel simogatva. Lassan lejjebb csúsztatom véletlen a nyelvem a fenekére, körbenyalogatva a záróizmait, annyira izgató. Rángatózik a kezemben, de nem rántja ki magát. Nyalogatom nem is tudom meddig, már egyfolytában remeg és rángatózik, közben hol a fenekét, hol a punciját nyalogatom. Lassan engedem le a lábait, kiélvezve az utolsó másodperceket, mert most látni fogja az arcom, és ettől lehet, hogy magához tér. Pontosan ezt szeretném. Biztosan tudom hogy legalább egy oriási orgazmusa volt. Most el kell döntenie.
Mellé fekszem simogatom a remegő testét. Kinyitja lassan a szemét.
– Énis látni akarlak! – suttogja.
– Akkor láss..
És megteszi. Először csak hozzám simul, aztán feltérdel és lecsúszik a térdem magasságába. Felemeli a boxert. Fel vagyok rá készülve, hogy megint visszaejti, de most egy határozott mozdulattal áthúzza a farkam felett, és ahogy emelem a csípőm már le is vette rólam.
Szétteszem a lábam, hogy tényleg mindent láthasson. Tágranyílt szemekkel nézi, a kezével lassan csúszik felfelé a combomon. Mikor megfogja, az első dolog amit tesz vele, hogy megszorítja. Hát ezt most lehet szorongatni, ilyen kemény talán még az életben nem volt. Lehúzza lassan a bőrt a fitymámról. Nézegeti, simogatja. Az előváladék már többször is kijött, úgyhogy az egész faszom már csúszós tőle. Undor nélkül simítja bele a tenyerét. Megfeszülök a várakozástól. Megijeszti? Tetszik neki? Mit szól hozzá? A szokásos idegtépő időhúzással egyre közelebb hajol a pöcsömhöz, és mikor odaér ad egy puszit a hegyére.
– Nagyon kemény! És közben milyen puha, és selymes.
Ezzel a végszóval fogja magát és a herémtől indulva, végignyalja a farkam és a végén, bekapja az egész fitymát a szájába, és elkezd vele smárolni!
– Nehogy megharapd szerelmem! Nagyon érzékeny!
Ő csak behunyt szemmel folytatja amit elkezdett. Annyira közel vagyok már az orgazmushoz, hogy alig marad időm szolni neki.
– El fogok élvezni..
De már rángatózik a faszom, és aztán megduzzad, és még mindíg nem veszi ki a szájából, sőt egyre erősebben szívja. A hátamon az összes izom megfeszül úgyérzem kettétörik a gerincem.
Felrobbanok a kezében és a szájában. Az utolsó cseppig mindent lenyelt. Végigfut rajtam a gondolat a kéjjel együtt.. Szeretem! És ezzel a gondolattal egy kicsit kiszállok a világból.
Tőbb másodperc, talán egy perc is mire magamhoz térek. Tikky mellettem fekszik, és simogatja magát, de közben engem néz ragyogó szemeivel.
– Szeretném ha lovagló pózban csinálnánk először.
Már a gondolattol újra megmozdul a közben lekonyult farkam. Ahogy nézem amit művel magával, egyre keményebbnek érzem magam.
Megcsókolom. Vajon még mindíg elveszítem tőle az eszem? Igen. Ahogy csókolom, mintha egy körhintában ülnék, csak száguldok, és süvít melettem a levegő. Teljesen készen állok.
– Gyere akkor szépségem. Fogadj magadba!
Felém térdel, mint amikor maszírozni szokott, csak ezúttal mindketten teljesen meztelenek vagyunk. Előrehajol, és elkezdünk megint csókolózni. A punciját közben lassan a farkamhoz igazítja, és a bal kezével a hasa alatt hátranyúlva a megfelelő behatolási szöget keresi. Ahogy simogatja a pöcsömmel a pináját, egyre zaklatottabb állapotba kerülök, már alig várom, hogy benne lehessek. Érzem ahogy megint előváladék folyik a farkamon. És ahogy szétkeni a fitymámmal a szeméremajkai közt. Iszonyatos fszülést érzek megint a farkamban. Hogy lehet hogy ez a lány ennyire vonz? Lassan a fitymám benyomja a lyukba. Érzem milyen nedves, biztos hogy a puncija. Még egy picit nyomja és megáll. A szemét figyelem, ő is az enyémet. Látom rajta, hogy ott van. A fitymám hegye a szűzhártyáján van, és én nem érzem. Ettől elszégyellem magam. Miértnem érzem? Ekkor picit nekem feszül és egyszerre megérzem. Egy pici ellenállás, de már meg is szünt. Megáll a szeme erősen csillog. Nem szólalunk meg, tudjuk mind a ketten. Lassan Újra nekem feszül, és érzem ahogy a faszom egyre beljebb csúszik a pinájába. És bent vagyok tövig. Tikky szeme egyre szebb és szebb. Most a pupillája kitágul, és elkezd felülni rajtam. A csípőjét lassan elkezdi ringatni. Én alig bírva magammal, simogatom az egész testét.

Kezd belehevülni a táncba, és én sem bírom tovább, ellentétesen kezdek mozogni vele. Nem érzem már az ágyat. Nem érzékelem a meleget, a ventillátort, semmit, csak azt ahogy benne mozgok, és ahogy a szemeivel fogvatart. A mellei ringatózását. A puncija olyan feszesen vesz körül, mintha rendelésre készíteték volna. A lihegésünk zaja csak ami eljut a tudatomig. Egyszerre lélegzünk, de mégis ellentétesen. Mikor előredől, teljesen beléhatolok amennyire az elképzelhető, teljes testsúlyával egy pontra nehezedik, és rámzuhan. A száját az enyámre forrasztja és egymás levegőjét kezdjük el cserélni. Amit kifúj én beszívom, és amit én kifújok visszaszívja, közben a nyelvünk csodálatos harcot vív, hogy kinek a szájában kergessék egymást. A pulzusunk megszámlálhatatlan, és egymás lélegzetétől kifulladva érkezünk meg a világ tetejére.
Sosem történt meg velem még hogy
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tvesztésig
szeretkeztem. Most megtörtént. Percek múltán tértünk csak magunkhoz, és a testünk még mindíg a szerelem hevületében égett. Ahogy rajtam feküdt, és mint a patak folyt rólunk az izzadság, csak azt éreztem hogy szeretem. Felkaptam az ölembe és elvittem zuhanyozni.

A csapatom ezen az éjszakán nélkülem küzdött az ellenséggel. És ezután még sokszo
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.48 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2023. február 7. 02:47
#18
Az eleje furcsa lett,de a többi része nem lett rossz.
1
v
vasas62
2023. február 6. 14:21
#17
Csak az eleje rossz.
1
én55
2022. június 1. 09:37
#16
Nem lesz a kedvenc.
1
l
laja.jl
2020. október 19. 10:34
#15
A hibák ellenére is kár, hogy nincs több írás.
1
z
zoltan611230
2019. augusztus 20. 04:16
#14
Jó ez.
1
Andreas6
2018. január 12. 06:59
#13
Nekem tetszett, a gyalázatosan rossz helyesírás ellenére. Végre valami értelmesebb dologgal foglalkozol a hülye játék helyett!
1
t
t.555
2017. november 27. 05:11
#12
Nem lett rossz!
1
z
zsomberos
2017. január 8. 12:50
#11
Tűrhetően megírt történet
1
feherkalman1
2016. október 31. 18:48
#10
Ugye van az a pina ami elcsábít a net mellől.
1
barbi81
2016. június 30. 22:26
#9
Elég jó lett.
1
zsuzsika
2015. január 11. 08:19
#8
Nem rossz,de az írásodon van némi csiszolni való.
1
a
A57L
2014. október 20. 07:11
#7
Elég jó lett.
1
sztbali
2010. november 4. 12:11
#6
kezdő. de azért 6-os.
1
tiborg
2007. augusztus 31. 05:37
#5
Jo kezdo.Ha felno es gyakorlata
lessz,talan lessz belole valami.
1
Dirdra
2007. január 22. 20:29
#4
szerintem jó volt. Néhol jókat mosolyogtam rajta, de aranyos volt!:D
1
PER
2007. január 3. 20:21
#3
Hááát...Ez olyan, mintha egy 13 éves szűz kissrác írta volna.
Ezen a részen meg mosolyogtam: "közelebb hajol a pöcsömhöz"...ez a szóhasználat "pöcsömhöz", annyira kizökkentő volt. És még elő fordult pár helyen.
A helyesírási hibák elég zavaróak voltak.
A történet eleje elég macho-ra sikeredett, pedig a történet további részében, a szűz, még melleket nem látott srác kép rajzolódott ki. Az eleje sztem túl egós.

Gyakorolni kell, még pár történet és csaj, aztán menni fog:)

4pötty
1
aze
2006. november 12. 21:51
#2
a fityma nem = makk, a sajat tested sem ismered? de amúgy jó volt
1
T
Törté-Net
2006. november 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1