A+ A-

Vasárnapi eset

20 éves vagyok, a barátommal már csaknem egy éve együtt vagyok, nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Csupán annyi a probléma, hogy ritkán találkozunk. Főiskolára járok, albérletben lakok, csak hétvégére járok haza. Nemrég volt a névnapom. Nem szeretem magam körül a nagy felhajtást, a zajos füstös bulikban sem érzem jól magam általában. Tudta ezt jól a párom is, ezért nagyon megörültem, amikor étterembe hívott vacsorázni. Együtt még sose voltunk ilyen helyen. Persze nem valami drága helyre mentünk, de nem is kínai kajáldába. Zakót vett fel nyakkendővel, olyan szexi volt!
Az este első része nagyon jól sikerült, a folytatás viszont még jobbnak ígérkezett. 11 felé értünk vissza az albérletbe. Teljesen átjárt már a bizsergés, alig boldogultam az ajtón a sok zárral. Odabent teljes sötétség és csönd volt, csak mi ketten leszünk végre! Csókolóztunk a szoba közepén, közben lassan vetkőztettük egymást. Levettem a zakóját, kigomboltam az ingjét, ő pedig a blúzomat tárta szét, csókolgatta a mellem közét és benyúlt a szoknyám alá. Szinte forrt a vérem, úgy kívántam Őt!
Teljesen meztelenre vetkőztünk, az ágyat már délután megvetettem, csak ránk várt. Egy kis éjjeli lámpát kapcsoltam csak, hogy mindketten gyönyörködni tudjunk egymás vonalaiban. Szokatlan ötlettel állt elő kedvesem, vékonyka láncot vett elő. Nagyon ismerős volt, azt hiszem az egyik nadrágom díszét csórta le, de nem haragudtam érte. Szeretett volna jelképesen kikötni vele! Nem vonzódtam korábban az ilyen dolgok iránt, de bíztam már benne annyira, hogy belementem. Amúgy is olyan ártatlannak tűnt a láncocska, mi bajom lehetett volna tőle. Megkaptam a csuklómra a vékony láncaimat, a karjaimat széttárva vártam, hogy milyen kényeztetéseknek fog alávetni. Elővett egy könnyű fekete kendőt, szerette volna a szememet is eltakarni. Kicsit tiltakoztam, de végül erre is rávett!
Így bekötött szemmel csókolóztam vele és mit mondjak tényleg nagyon izgalmas volt. Minden érintésre oda tudtam figyelni. Kis szünetekkel hosszú percekig csókolóztunk, már ettől is teljesen benedvesedtem, olyan finoman simogattuk egymás nyelvét és ajkait. Szerencsére azért nem ragadt le itt, hamarosan továbbcsókolt le a nyakamra, a mellemre, bimbóimat szopogatta.
Éreztem minden mozdulatát az ágyon, de sose tudtam volna megmondani, hogy éppen melyik testrészemhez fog hozzáérni. A lábaimat, a combjaimat, a hasamat, hol a melleimet csókolta vagy simogatta. Figyelmeztettem, mielőbb hatoljon belém, mert ha ez így megy tovább letépem a láncaimat! Szerintem pont ezt akarta tőlem hallani, de mégsem engedelmeskedett, hanem megpuszilta a puncimon a csíkomat és nyelvével lassan a szirmaim közé furakodott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 09. 23. szombat 06:28
Végig kellett volna gondolni, ez alig több, mint bevezetés.
#4 genius33 2013. 01. 12. szombat 09:15
Lehetne folytatás tényleg.
#3 v-ir-a 2012. 06. 23. szombat 23:17
egész izgatónak indult, a végére én is kiváncsi lettem volna...
#2 Ray 2006. 11. 7. kedd 23:18
kifejthetted volna mi történt utánna...
#1 Törté-Net 2006. 11. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?