A+ A-

Álom

Mostanában nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy elterveztem. A sulihoz sincs már sok kedvem. A szerelmem más karjaiban kötött ki, összejött egy Szandra nevű lánnyal. Azóta nem is beszéltünk.
Mindenki arról faggat, hogy fáj - e. Hát, igen, fáj. És ha elkezdenek sajnálni, csak rosszabb. A vigasztalás és ajnározás nem tud rajtam segíteni. Ha akarok, beszélek róla, ha nem akarok, akkor nem. Sajnos, ezt sokan nem veszik észre. Mint például a nővérem, Fanni. A történetem is igy kezdődik:
Éppen Fannival veszekszem, hogy nem kell a Robival való dolgot feszegetni és le lehet rólunk szállni.
- Hagyd már abba, nem érdekel, hogy folyton Robival jössz!!! - vágtam nővérem fejéhez.
- Ha nem beszélsz róla, csak rosszabb lesz! - hangzott az ellenérv.
- A franc essen már bele, nem akarok róla beszélni, az én dolgom! Hagyj vele békén!
- Persze, hogy a te dolgod, de ahogy így kiborulsz, az már a család dolga is!
A továbbiakra nem voltam kíváncsi, mert sarkon fordultam, kiszáguldottam az ajtón és a garázsba vezetett az utam. Feltéptem a garázs ajtaját és egyenesen a motorom felé vettem az irányt. Amikor ideges voltam mindig motoroztam. Ez az életem egyik része lett. Az 125 köbcentis crossomat semmire sem cserélném el. Kitoltam a motort, zsebemből pedig kiszedtem a kulcsokat. Nemrég jöttem haza a barátnőmtől, nem terveztem több utat, ezért is álltam be a motorral a szokott helyére. A kulcs viszont a zsebemben maradt. Beindítottam a motort és gázt adva elindultam. Egyre jobban pörgött a motor, ahogy az agyamban a gondolatok. Elkanyarodtam balra, éppen arrafelé, amerre Robi lakik. Búskomoran rápillantottam a szobaablakára és az előtte lévő virágokra. A muskátlik csendesen őrizték az ablakot, és az az mögött történtek emlékét. A reggeli ébresztések csodás pillanatait, amelyekhez foghatót talán többé nem élhetek át. Közben egy mélyet sóhajtottam és több emlékkép tört elő belőlem.
Az egyik legjobb, amikor csak kettesben voltunk Robiéknál. A szülei elmentek otthonról, nem tudom már miért, valamit el kellett intézniük talán... vagy kirándulni mentek... hmm... nem emlékszem. Robi áthívott, hogy kettesben lehetnénk, tévézhetnénk, beszélgethetnénk. Én kapásból belementem, még elindulás előtt a kedvenc parfümömből raktam magamra itt - ott, csak a hatás kedvéért. Ahogy megérkeztem Robi vizes hajjal és egy magára csavart törölközővel nyitott ajtót. A kapu nem volt bezárva, de útközben felhívott, hogyha bementem mindenképpen zárjam be, mert nem kíváncsi most a haverjaira. A bejárati ajtót is bezártuk, bevonultunk a szobájára.
- Na, most felöltözök, ne kukkolj! - szólt rám tettetett komolysággal Robi.
- Én? Soha. Ha gondolod el is fordulok!
- Bízom benned.
Ezt elégedett mosollyal konstatáltam, aztán Robi elkezdett öltözködni. Nehéz volt megállni, de tényleg nem figyeltem őt, inkább a tévécsatornák között válogattam.
Végül egy boxerban és egy Robi által kedvelt pólóban jelent meg előttem.
- Csini vagy. - mosolyogtam.
- Köszke. Találtál valamit a tévében? Mit néznél? Pornó?
- Neeem, inkább egy mesét.
Huncutul rámosolyogtam Robira, majd a tekintetem óvatlanul is Robi övön aluli tájékára tévedt, ahol mintha változások mentek volna végbe. Visszapillantottam Robira, aki halványan elpirult, velem együtt.
Felálltam és odamentem Robihoz. Átöleltem őt, mosolyogtam elégedettségemben, hiszen minden rendben van, nyugodt lehetek. Elkezdtem Robi nyakát puszilgatni. Éreztem bőrének finom illatát, jobb kezemmel arcát simogattam lágyan, eközben pedig éreztem, hogy derékon alul történnek még inkább változások. Ő a hátamat simogatta finoman, óvatosan... élveztem, hogy így kényeztetjük egymást. Ő az ágyhoz húzott, egy kis időre megállt, levette a felsőmet, a melltartómat és lefektetett az ágyra.
- Fordulj hasra, szép lány.
Bólintottam, aztán hasra fordultam. Robi félre tűrte a hajam, majd forró leheletét éreztem meg a nyakamon. Érzékien, gyengéden csókolta végig a gerincem vonalát, engem közben olykor a hideg rázott ki, olykor meg a forróság öntött el úgy, hogy azt hittem szétrobbanok. Halk nyögések hagyták el a számat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L
2019. 01. 5. szombat 04:40
Nekem tetszett,majdnem közepes. Válaszolok rá!
#2 zsuzsika
2014. 11. 29. szombat 07:40
Gyenge. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 10. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!