A+ A-

Penny

Penny a helyén ült az osztályban, és kifelé bámult az ablakon.
Nézte a tavaszt, hogyan zöldellnek a fák, hogyan kergetoznek a madarak. Annak ellenére, hogy utálta az iskolát a tanulmányi eredményei nem voltak rosszak. Penny mindig is lázadozó természetu volt, tanárai ezt nem is vették jó néven.
Sokszor zárták be ot iskola után valamelyik terembe büntetésbol a viselkedése illetve öltözéke miatt. Penny elvbol utálta az egyenruhát amire o és osztálytársai is rá voltak kötelezve.
A leírásban így szerepelt : "...Lányok : sötét nadrág vagy szoknya de a szoknya nem érhet térd fölé..."
Penny elmélkedésének a tavaszról az iskolacsengo vetett véget. Gyorsan összekapkodta könyveit, füzeteit begyurte oket a táskájába és sietosen az ajtó felé vette az irányt. De a tanár Mr. Corey megállította ot, hogy beszélni akar vele. - Mit akar már megint ez a bunkó. - gondolta Penny de engedelmesen megvárta míg mindenki elmegy, becsukta az utolsó gyerek után az ajtót és megállt a tanári asztal mellett. Mr. Corey végignézett hatalmas barna szemeivel a lány ruházatán és így szólt a lányhoz.
" Mi a iskola szabályos viselete a lányok számára ?"
" Tudom a szoknya nem érhet a térd fölé" válaszolta flegmán Penny.
" És ez szerinted ami rajtad van ez szabályos ?" kérdezett vissza Mr. Corey.
Penny elgondolkozott, hogy hazudja - e azt, hogy kimosták és összement vagy, hogy ez a tavalyi szoknyája és azóta ennyit not, de inkább úgy gondolta nem ront a helyzetén és nem mond semmit.
"Jól van Penny gyerünk megmutatjuk a viseletes Mr. Schroeder - nek.
Megkérdezzük o mi gondol róla." Penny lesütött szemmel követni kezdte tanárát az igazgatói iroda felé, és azon gondolkodott, hogy ebbol a helyzetbol most hogyan vágja ki magát. Penny leült az iroda elott egy székre, és várta, hogy beszólítsák. Végignézett a folyosón de már kihalt volt mindenki hazament már. Nemsokára kijött az irodából Mr. Corey és szólt neki, hogy jöjjön be. Mr. Schroeder az igazgató egy hatalmas fotelben ült, és ránézett Pennyre amint a lány megállt elotte. "Ülj le " szólt neki az igazgató és megvárta míg a lány elhelyezkedik a vele szemközt felállított széken. Megpróbált jó kislánynak látszani és egyenes háttal ült kezét térdeire rakta.
Mr. Scroeder ismét végignézett Pennyn majd így szólt a lányhoz.
"Penny, milyen színu fehérnemut viselsz ?"
Penny elvörösödött. Honnan tudhatja ? Nem az eloírt fehér alsóruházatot viselte, hanem egy sexi világoskék bugyi és a hozzá tartozó kicsit csipkés melltartó volt rajta.
Mielott valamit is válaszolhatott volna, Mr. Scroeder felemelte a hangját."Penny, ez már nem az elso probléma veled ebben a szemeszterben" Penny tudta rögtön mire gondol az igazgató egyszer mikor zaklatták a fiúk jól tökönrúgta Richy Dorney - t, nem viselt megfelelo méretu szoknyát és most a fehérnemuje.
"Ez már a harmadik figyelmeztetés, és ez egy hét felfüggesztéssel jár fiatal hölgy !" mondta az igazgató.
Penny egyre rosszabbul kezdte érezni magát, mikor arra gondolt mit is fog kapni az egy hét felfüggesztésért otthon, a szülei meg fogják ölni.
"Vagy pedig elfogadod az elfenekelést helyette !"
Penny megijedt, még sohasem halotta volna, hogy akármelyik diákot elfenekelték volna. Legális ez ?
"Van egy perced, hogy eldöntsd, ha nem fogadod el az elfenekelést akkor rögtön hívom anyukádat és megmagyarázhatod neki, hogy miért is lettél felfüggesztve." mondta Mr. Scroeder. A másik férfi nem mondott semmit. Mr. Corey csak csendben figyelte a beszélgetést.
"Rendben van, elfogadom a fenekelést" mondta a lány.
Mr. Scroeder az íróasztalhoz lépett lepakolt róla mindent és utasította Penny, hogy doljon rá az asztalra. Ahogy a lány ezt megcsinálta egy 'klikk' - et halott odafordította a fejét és azt látta, hogy Mr. Corey ellép az ajtótól, tehát bezárta azt gondolta a lány.
Penny ráhasalt az asztalra, de szeme szögébol látta hogy mi is történik a szobában. Mr. Scroeder odament a lány fenekéhez felhúzta a szoknyáját ráhajtotta a lány hátára. Ezzel látni engedte a lány kék bugyiját. "Hmm, huncut kislány " merengett el Mr. Scroeder ahogy kezével puhán végigsimított a lány bugyiján. Pár ujját befuzte a bugyi alá és elhúzva a bugyi egyik felét csupasszá tette a lány fenekének jobb oldalát. Penny hátranyúlt, hogy visszatornázza a bugyiját a rendes helyére de az igazgató elkapta a kezét és nem engedte, hogy megcsinálja. Penny ijedten, és el - elakadó lélegzettel várta a fájdalmat. De az igazgató nem ütött, inkább a lány fenekének másik felét is csupasszá tette mintegy átalakította a lány bugyiját tangává. A hirtelen lecsattanó kéz meglepte Pennyt de nem sikított fel annyira nem fájt neki. Mr. Scroeder pár darabot a kezével rácsapott a lány félig lecsupaszított fenekére, majd hátralépve gyönyörködni kezdett a kissé pirosodni kezdo fiatal fenékben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 gehevnyeknyác 2003. 01. 8. szerda 18:17
naggyon komoly!Sima 10-es
#3 newbie #111 2002. 05. 9. csütörtök 17:57
No nee, emberi méltósággal való visszaélés, gusztustalanabb, mint bármi más.
#2 aurora 2002. 02. 1. péntek 20:33
kellemes történet volt.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?