A+ A-

A vágy villamosa 1. rész

Már megint vagy húsz percig nem jött a villamos. A járdaszigeten úgy álldogált az embertömeg, mint pingvinek a jégtáblán. Huh, jön a szardínia effektus! Mosdatlan, nehéz szagú népekkel körülvéve kell utaznom haza. Minden másnap ez a helyzet.
Befut a szerelvény. Felsodródom, s ösztönösen mély levegőt veszek, mint aki merülni készül. Nagy nehezen záródik az ajtó. Hátulról egy férfi oldaltáskája vág belém, de legalább háttal áll nekem, ez is valami. Amint az első gyorsításoktól, fékezésektől összerázódik a közönség, egyszer csak érzem, hogy finom illat úszik az orromba. Előttem egy molett nő áll, a festett szőke, sűrű hajából, a pihés nyakáról száll felém. Nagyon finom, vaníliás, szegfűszeges, fahéjas, ópiumos, a legjobb keleti füstölők árasztanak hasonló illatot. Újabb fékezés, és a testem önkéntelenül rányomódik a nő ruganyos fenekére.
- Bocsánat! - nyögöm zavartan.
- Ó, semmi baj! - pillant rám a válla fölött. Negyvenes vagy ötvenes, nagyon jó karban levőnek látszik. A ballonja alatt mintha két focilabdát hordana. Hirtelen megsajnálom: ekkora cicikkel szorongatják itt, nem lehet nagy élvezet.
A következő megállóknál inkább sűrűsödik a tömeg, mintsem ritkul. Közben meg sem tudok mozdulni. Külön zavarba hoz, hogy az ágyékom a szerelvény minden durvább mozgásánál újra és újra nekinyomódik a jó illatú nő tomporának. A mellem pedig a felső karjának. Mintha dörgölődznék hozzá. És fura érzés kezd eltölteni: ezek a nekinyomódások egyre jobban esnek. Egyre jobb hozzá bújni. Szinte már várom a következő fékezést. Olyannyira, hogy már nem is igyekszem tartani magamat, csak markírozom, miközben igazából szándékosan nyomom neki magamat. És igazítom is a dolgot, amennyire lehet: lazítva a combjaimon, előre tolom a vénuszdombomat, hogy arra tapadjon a nő feneke. Fura, ismeretlen izgalom kezd eltölteni.
Soha nem voltam még nővel, de láttam pár pornót, ahol nők szeretkeztek. Sohasem taszított, sőt, inkább kíváncsivá tett. Nem mondom, többször azon kaptam magam, hogy szívesen megsimogatnám egyik-másik szereplőt itt és ott, de csak kalandvágyból. Nem éreztem, hogy igazán beindulnék rájuk szexuálisan. De ez a test ott a villamoson egészen más volt. Azon kaptam magam, hogy legszívesebben a combjaim közé vettem volna a nő combját, hogy kedvemre nyomogassam hozzá a puncimat. Nagy kedvem lett volna hozzá simulni egészen. Lófarokba fogott erős, festett szőke hajzata alatt a nyakán azok a pihék is olyan vonzónak tűntek, hogy kedvem lett volna megcsókolgatni őt ott. A ballonja ki volt gombolva, alatta selyemblúzt viselt, amelynek felső pár gombja nyitva volt. Néha úgy lendült a teste, hogy egy villanásra mélyebbre láttam a dekoltázsába. Rezgő, puha, finom bőrű mellhús rejlett ott bent, a melltartó kosara összenyomta, mély, gusztusos árok keletkezett a keblei között.
Mekkora lehet? - méláztam el. Legalább akkora, mint a nagyimé volt. Emlékszem, sokszor láttam mosakodni. És kis kamaszlányként azért imádkoztam, hogy nekem is olyan szép nagy cicijeim nőjenek. És reméltem, hogy nekem is olyan hatalmas, lengő körtéim lesznek idősebb koromra. Más nők épp azért aggódnak, hogy ne legyen lógó mellük, de én épp ilyenekre vágytam. Mert kislány koromtól nagyon tetszettek a hatalmas tőgyek. Szerettem volna játszani velük - sokat maszturbáltam ugyanis, és eközben különösen élveztem a melleim gyúrogatását. Aztán elég nagyra duzzadtak ahhoz, hogy tenyeremmel felemelve kényelmesen elérjem a nyelvemmel a bimbóimat. De ugyebár minél nagyobb az a cici, és minél érettebb, kicsit lógósabb, annál könnyebb hozzáférni a bimbójához. És akkor már nem csak nyalogatni lehet, hanem rendesen szopogatni is. Ami nagyon nem mindegy. Tudja, aki próbálta! Nagyon tudom ajánlani! Úgy, ahogy magadnak szeretgeted a testedet, senki sem képes rá. De ekkor még nem tudtam, hogy egy másik nő - igen... Sőt, ha szerencséd van, még jobban is esik, mintha magadnak csinálnád!
Egy pillanatra lehunytam a szememet, s megjelent előttem két, kissé ellapuló focilabda, megfelelő felfüggesztéssel. Úhh, de megemelgetnék ilyesmit! Lelki szemeimmel láttam is már az elém táruló meztelen asszonyi testet, a gömbölyded formákat, a nagy, szőrös puncit, amit széthúzok az ujjaimmal, orromba csap a finom, friss, izgatott pina illata (a sajátomat nagyon szeretem!), csillog a rózsaszín kehely mélye, opálos nedvek szivárognak benne, és én lassan ráhajolok, beledugom a nyelvemet abba a... Khm... Istenem, ezzel a nővel el tudnám képzelni, gondoltam. Negyven elmúltam, nehogy már ne próbáljam ki, milyen lehet... Istenkém, de hogyan?
Újabb megálló felé közeledtünk, a villamos megint nagyot fékezett, s én ismét rányomódtam arra az izgató popsira. Eddig a nő maga is a menetirányba lendült, amennyire a tömeg engedte. De most megtámasztotta magát, és mintha visszaadta volna a nyomásomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.55 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 ducipicsa 2015. 01. 4. vasárnap 02:26
nagyon szuper ,alig várom a folytatást...
#5 A57L 2014. 04. 12. szombat 05:49
Nagyon jól megírt történet.
#4 rebel 2012. 03. 23. péntek 22:03
Minden szempontból jó!
#3 tiborg 2012. 03. 22. csütörtök 08:00
Kituno tortenet,biztos vagyok,hogy "Berci" te NO vagy.Nekem ez nagyon bejott,mert imadom az "erett" noi testet....ha nem folytatod orok harag!
#2 joozsi 2012. 03. 21. szerda 08:55
Csodás!
#1 Törté-Net 2012. 03. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?