A+ A-

Ábrándok

Az egyik nap épp pornófilmet néztem otthon, 1 csaj 2 pasival volt együtt, mikor megint eszembe jutottak gondolatok. Régebbi időkről, hogy nem sok hiányzott hasonló felálláshoz. Egyszer az Attilával, és a Szabolccsal is összejöhetett volna.
A Szabolccsal történhetett volna: egy meleg nyári nap volt. Lenn voltunk az Orfűi tónál. Már délelőtt lementünk, egy nádasban eldugott stégre telepedtünk le. Kriszti mindjárt elment egyet fürdeni, én még a stégen maradtam. Úszott egy kicsit majd kijött, és lefeküdt napozni. Körbenézett, hogy mennyire lehet idelátni, majd miután megbizonyosodott, hogy annyira nem, mondta, hogy ő most meztelenül akar napozni. Mondtam, hogy engem nem zavar, sőt nagyon tetszene. Kérte hogy kenjem be a hátát. Persze hogy megcsinálom. Sokat elidőztem a fenekénél, néha kicsit beljebb is.
- Most teljesen el akarsz áztatni?
- Miért ne?
- De akkor meg kell hogy dugjál, azt tudod!
- Reméltem is!
- Te maradsz nadrágban, vagy megmutatod végre a farkad?
- Már vetkőzöm is!
Most már én meztelen voltam. Kriszti végigsimította a farkamat, majd visszafeküdt. Bemásztam a vízbe, én is úsztam egy kicsit, majd visszamásztam Kriszti mellé. Kicsit én is bekentem magam, aztán lefeküdtem mellé. Én a hátamra feküdtem, hogy a farkam is le tudjon barnulni. Nemsokára Kriszti is megfordult a hátára. Nagyon jó teste van. Szép mellei, nem nagyok, de tenyérbe illő, a pinája pedig: a világ leghúsosabb, legformásabb, és leglucskosabb pinája. Imádom! Most még szépen le is vágta a szőrét körülötte, csak felette hagyott egy kis pamacsot. Végigsimítottam a testét, a melleinél kicsit jobban elidőzve, majd a hasán keresztül a pinájáig.
- Nagyon formás, izgató pinád van. Szívesen belenyalnék! - mondtam.
- Bele nem lehet csak nyalni. Vagy kinyalsz rendesen vagy semmi! - válaszolta.
Nekem sem kellett kétszer mondani. Közelebb hajoltam, és elkezdtem először csak puszilgatni, majd mikor széjjelebb rakta a lábait, akkor elkezdtem a nyelvemmel izgatni. A csiklóját nyalogattam, szopogattam. Elég hamar elkezdett lihegni. Aztán teljesen kitárulkozott, így most már rendesen nyalhattam a csiklóját. Jó ideig nyalta, eközben többször is elélvezett. Aztán csak lefeküdtem mellé.
- Ennyi? És mikor fogsz megbaszni? Felizgattál, aztán csak lefekszel mellém? Gyere fölém, és baszd szét a pinámat! - parancsolta.
- Csak pihenj egy kicsit, majd mindjárt folytatom, és akkor szét kúrom a pinád! - válaszoltam.
Ő még nem tudta, miért hagytam most abba. Szabolccsal megbeszéltük, hogy kijön utánunk. Jó barátságba voltak ők ketten, szimpatikus volt a Szabolcs Krisztinek, és fordítva is. Egy - kétszer beszélgettünk már a gruppen szexről, és szóba került ő is, de annyiba maradt. Gondoltam, hátha most lenne lehetőség. 11 órára beszéltük meg, hogy kb. akkor jön. Most pár perccel múlott el, remélem hamar itt lesz most már, mert nem húzhatom sokáig a baszást. Megcsörrent a mobilom, Szabolcs az. Beszélgettünk egy kicsit, majd mondta, hogy véletlenül itt ment el, és látta a kocsinkat, lejönne hozzánk.
- Kicsim, Szabolcs erre ment, és látta a kocsinkat lejönne hozzánk, mit szólsz? - kérdeztem.
- Felőlem, jöhet - válaszolta, és mintha egy kicsit felcsillant volna a szeme.
Megfordult a hasára, mégse tök meztelenül fogadja a Szabit. Habár ő biztos örült volna neki. Pár perc és már itt is volt. Leült mellénk, majd levette a pólóját. Beszélgettünk, újságot olvastunk. Poénkodott egy kicsit a meztelenségünkről, de ez közöttünk már természetes volt. Majd mondtam, hogy megyek egyet úszni.
- Te nem jössz - kérdeztem Szabit.
- Nem hoztam fürdőgatyát, és másik sincs, hogy ebbe fürödjek - válaszolta.
- Fürödjél meztelenül, engem nem zavar - mondta Kriszti.
- Hát ha téged nem zavar, akkor jó - mondta.
Ezzel levette a nadrágját, és bemászott a vízbe. Elkezdtünk úszkálni, mikor Kriszti is felkelt, és utánunk jött a vízbe. Úszkáltunk még egy kicsit, majd odajött hozzám, átölelte a nyakam, és a derekam, és így csimpaszkodott rajtam. Láttuk, hogy Szabi egyre többször néz felénk, és méregeti Krisztit. Odahajolt a fülemhez, és azt mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.44 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 10. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?