A+ A-

Barátok Közt: Kinga és Andi

Kinga élete tönkre ment. A felejthetetlen esküvőn, ahol kiderült, hogy már van férje és a szülei csak álszülők teljesen összetört. A házban mindenki utálja egy - két embert kivéve. Az egyik Andrea volt a kávéház volt tulajdonosa aki befogadta a elkeseredett lányt és erőt öntött belé. Kinga a vonzó pincérlány nem adta föl visszament dolgozni és megpróbált elnézést kérni mindektől, azonban senki se bocsátott meg neki. Szerda délután a kanapén sírt, reszketett felidézve Géza mondatait miközben megpróbálta elmagyarázni a történteket. A csalódott férj azonban hajthatatlan volt és szó szerint kidobta a lányt. Ahogy a kanapén feküdt megbánt minden hazugságot és mérhetetlen dühöt érzett, mert nem tudja megváltoztatni a dolgokat. Gondolatmenetét a hazaérkező Andi szakította félbe. Nórától jött, akinél aláírta a kávéházról szóló szerződést, ami azt jelentette, hogy örökké megszabadult Zsolttól.
Fáradtan esett be az ajtón és kibújt a magas sarkú kényelmetlen szorításából és különös zajra figyelt föl miközben egy pohár narancslevet töltött poharába. A kanapén még mindig ott volt a remegő Kinga, aki összekucorodva zokogott. Andi látta a szerencsétlen lányt és tudta mitől van kiborulva. Odalépett hozzá és leült a kanapéra. Sajnálattal teli szemeivel a gyenge nőre nézett. Különös érzéseket táplált a pincérlány iránt. Talán a sajnálat, a szenvedés nem tudta, de megkedvelte és ez több volt, mint egy barát iránti szeretet. Ez más volt. Nem ismerte ezeket az érzéseket. Illetve ismerte de eddig ilyet még egy nő nem váltott ki belőle. A szerelmet. Kezét a lány vállára helyezte, és gyöngéden végigsimította a fedetlen testrészt. Lehunyt szemmel élvezte a meleg kéz érintését és abbahagyta a sírást. Andi hátrasimította a gyönge lány selymes szőke haját és mélyen a szemébe nézett. Kinga érzéki tűzet látott a szempárban, amikor szájon csókolta Andit. Nyelvük vad táncot járt.
A menyasszony beletúrt a fekete hajba és élvezte testén a lágy érintéseket. Nyelveik gondosan körbejárták a másik ajkait, majd furakodva csusszantak egyre mélyebbre egymás szájában. Andi keze lágy masszírozásba kezdett. Benyúlt a blúz alá és a szép melleket kezdte kényeztetni gyöngéd ujjaival. A mellbimbók teljesen megkeményedtek, majd átszúrták a melltartót. Egy pillanatra abbahagyták egymás testének kényeztetését és segítettek levenni a zavaró ruhadarabokat. Ott ültek egymással szembe teljesen meztelenül és gyönyörködtek csodálatos testükben. Andrea egy lágy mozdulattal hátra döntötte Kingát jelezve most ő következik. A szőke nő behunyt szemmel élvezte mellein Andi leheletét. Először a mellbimbó körülötti részt járta végig nyelvével kínozva Kinga remegő testét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2016. 11. 30. szerda 08:30
szeretem a Barátok Közti szexet... mindenki-mindenkivel 8p
#3 A57L 2014. 04. 29. kedd 05:27
Ez gyenge.
#2 Pattie 2006. 09. 25. hétfő 00:26
jó lenne, ha gyakrabban lennének BK-s történetek, csak ne vilbácsis, magdinénis, tetszik egyébként a történet
#1 Törté-Net 2006. 09. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?