A+ A-

Családi szerelem 1. rész - Az első orgazmus

Szervusztok! Engem Vikinek hívnak és most 21 éves vagyok. Egy olyan történetet fogok itt most nektek leírni, amiről pár éve még én is úgy gondoltam, hogy ilyen nem történhet meg. Ez az idő még 13 éves korom előtre vonatkozik. Azóta egy kicsit megváltozott az életem és nem olyan irányba amilyenbe az emberek többségének, de ennek örülök mert nekem, nekünk ez így nagyon jó!
Egy normális nagyságú családba születtem. Hárman vagyunk testvérek és én vagyok a legkisebb. 13 éves vagyok és koromhoz képest szép fejlett, nőies alakom van, amit azthiszem a rendszeres kerékpározásnak is köszönhetek, amit versenyszerűen űzök. Világosbarna, vállig érő hajam és csillogó barna szemeim. A melleim és a fenekem is szép, kerekek és feszesek. És ami talán lényeges: már nem férnek el egy felnőtt férfi tenyerében se. Van egy nővérem akit Katának hívnak és 15 éves. Ő is gyönyörű! Állandóan sürögnek körülötte a fiúk, de állandóan csak bolondozik velük, tehát semmi komoly. Élvezi mikor a 36 D-s melltartóba becsomagolt melleit és feszes nőiesen kerek hátsóját látva felnyüszítenek utána a fiúk. És van egy bátyám is aki 16 éves. Őt Andrásnak hívják. Nagyon magas srác és baromira izmos, mert már kis kora óta vízilabdázik. Pokoli jóképű. Szőkésbarna rövid haj, kék szemekkel. Nincs olyan lány szerintem a földön aki nem kezdene el egyből benedvesedni mikor meglátja. Anyukám, Éva 36 éves és három gyerek után még mindig gyönyörű alakja van . Minden női domborulata feszes és izgató. Nem csoda, hiszen fittnes edző másodállásban. Apám 40 éves, amit a külsejéről egyáltalán nem lehet megmondani. Szerintem letagadhatna legalább 10 évet.
Családunkra egyáltalán nem mondható, hogy konzervatív lenne. Nagyon nyíltak vagyunk mindenféle új dolog iránt. Valahogy nem alakult ki olyan amit tabunak neveznénk. Nálunk megszokott az ha meztelenül mászkálunk a lakásban, vagy ha kint az udvaron a medencében lubickolunk, utána meg napozunk. Legalább semelyikünk nem panaszkodhat arra, hogy csíkosan barnul.
11 és fél éves voltam körülbelül, mikor megjött az első menstruációm. Ekkor mindannyian olyan furik voltak velem. Mindenki nagyon kedves akart velem lenni. Anyu, egyik délután behívott a szobájába, hogy beszélgessünk mint nő a nővel. Elmagyarázta, mostantól már én is nőnek számítok és nem egy kislánynak. Aztán mesélt a nő és férfi közötti szexuális dolgokról. A szex különböző fajtáiról. Majd megkérdezte:
- Szoktál maszturbálni?
Én csak ültem előtte mint egy sülthal és nem tudtam, hogy erre mit mondjak. Tudtam azt, mit jelent ez a szó de olyan fúrcsa volt, hogy ezt az anyám kérdezi tőlem.
- Őőőő..., nem, nem szoktam - válaszoltam neki kissé félőssen.
- De tudod, hogy mit jelent ez a szó ugye? - kérdezte.
- Igen tudom. Anyit jelent: önkielégítés.
Ekkor elmosolyodott és megsimogatta az arcomat.
- Tudod ez a dolog nagyon fontos minden felnőtt vagy felnövő félben lévő ember számára. Muszály megtanulnod, hogyan tudsz magadnak szexuális gyönyört, orgazmust okozni. Nagyon fontos ahhoz, hogy később jó szexuális életed legyen, ne legyenek gátlásaid, amelyek megfosztanak minden széptől amit egy kapcsolatban később kaphatsz egy másik embertől.
- De ugye még nem baj, hogy nem csináltam?
- Dehogy kicsim! - és ekkor egy kicsit felnevetett - Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem bűn az ha az ember saját magának okoz örömet, vagyis ha ezek után úgy gondolod, csak nyugodtan kezd el megismerni önmagad!
Ekkor egy rövid pillanatra megállt a beszéddel, rám mosolygott, majd komoly, de csillogó arccal megkérdezte:
- Szeretnéd ha az első alkalommal én segítenék neked megismerni az orgazmust?
Hírtelen azt se tudtam, erre most lehet valamit is válaszolni, vagyhogy létezik ilyen. Hiszen a saját anyám akar engem bevezetni a szex gyönyöreinek az előszobájába?!
- De ... te az anyám vagy! Nem szabad ilyet csinálni? - mondtam félénk, de izgalomtól, kíváncsiságtól remegő hangon.
- Kicsim, nincs ebben semmi rossz! Igaz, hogy én vagyok a te anyukád, de éppen ezért akarlak téged erre megtanítani, hogy ne másoktól halljál előszőr erről a dologról ami lehet, hogy hülyeség is és éppen ártanál inkább magadnak mint használnál!
Ezután odahúzott maga mellé az ágyon, átölelt, megsimogatta és megcsókolta az arcom, aztán így folytatta:
- Ne félj, nincs ebben semmi rossz, csak engedd el magad.
Nekidőltem háttal, a fejemmel éreztem a nagy puha kebleit, amelyek egy vékony nyári ruha alatt feszültek egy melltartóban. Rajtam egy kétrészes fürdőruha volt. Simogatta a vállamat, karomat. Kicsatolta a bikinifelsőmet, letette oda mellém, kezébefogta a kezemet és szép lassan elkezdta velük simogatni a melleimet. Majd a kezeimet magukra hagyva simogatta tovább az egész testemet. Rövid idő után már kezdtem is élvezni a dolgot. Kis melleim simogatása olyan jó érzéseket keltett bennem mint még azelőtt még semmi. Mellbimbóim megkeményedtek, a levegőt is gyorsabban és mélyebben kezdtem venni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (109 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2018. 01. 21. vasárnap 09:54
Okos anya.
#9 listike 2014. 01. 4. szombat 07:14
Megint egy be nem fejezett történet. Így nem sok értelme van oda írni: folyt köv.
#8 papi 2013. 09. 16. hétfő 12:36
Nem rossz.
#7 sihupapa 2008. 07. 18. péntek 21:10
ilyen egy okos anya
#6 Kata 2006. 10. 20. péntek 14:05
Jó kis történet lesz ez, csak el kéne dönteni, hogy ki is írja, Viki, vagy egy kivülálló személy. Magyarul, ha Viki írja, ahogy az elkezdődött, nem Éva akarja elő venni a vibrit, hanem anya... Remélem a folytatásban nem ilyen jellegű zavar!
#5 D 2006. 09. 19. kedd 10:21
egyrészrpl ezt szerintem már olvastam valahol, másrészről, meg a szerző vagy amerikába (angliába) szakadt hazánkfia, vagy ismereteit amerikai (angliai) pornóoldalakról szedi, vagy ez egy fordítás (átültetés) csak nem ismeri be.
A 36D ugyanis nem magyar méret.
gy.k. a melltartóméret úgy épül fel, hogy a szám mutatja a mell alatt mért kerületet, a betü pedig ennek a kerületnek és a mellcsúcson keresztül mért kerületnek a különbségéből származik.
gy.k.2. a szám kb. a melltartó kiterített hossza.

Hazai méretek közül a legkisebb a 65, de D kosár csak 70-es mérettől van.

forrás: http://www.felina.hu/fo.php?menu=5&uid=0
#4 kebelbarát 2006. 09. 17. vasárnap 08:25
Szerintem eddig ez a legjobb
#3 Süni 2006. 09. 16. szombat 19:42
Az első irásod nagyon jó, folytasd, remélem lesz kitartásod.
#2 aJani 2006. 09. 16. szombat 11:45
"Éva eleget tett Viki kérésének ..."
kezdetű bekezdés érdekes! valami nem stimmel ott, de várom a folytatást, még jó is lehet.
#1 Törté-Net 2006. 09. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?