A+ A-

Üdvözlet a fedélzeten

A barátommal egy éve szakítottunk. Komoly kapcsolat volt a miénk, 2 évig voltunk együtt, a szüzességünket együtt vesztettük el (sőt mindennemű első szexuális élményünk egymástól származott), mindenki szerint álompár voltunk. Soha egy veszekedés vagy rossz szó a másikra. Senki nem értette 2 év után miért vetettünk véget az idillnek (szerintük idill volt). Mi tudtuk; egyszerűen meguntuk a nagy szerelmet. Nekem nagyon fájt az egész, szerintem neki is. Titkon mindig reménykedtem, hogy még helyre állhatnak a dolgok, bár ezt senkinek nem mertem elmondani. A szakítás után is jóban maradtunk, beszélgettünk elég sokszor, így tudtam róla, hogy azalatt az egy év alatt, amit immáron külön töltöttünk, nem volt másik barátnője. És ő is tudta rólam, hogy képtelen voltam más fiúval összejönni. Ugyan barátok maradtunk, de a 2 lépés távolságot mindig tartottuk egymással szemben. Ezért is csodálkoztam annyira, mikor 1 évvel a történtek után csörgött a telefonom és meglepve láttam hogy ő hív.
Azt kérdezte nincs-e kedvem átmenni, beszélgetni kicsit, és mondta, hogy van valami, amit meg akar mutatni nekem. Megbeszéltük hogy másnap átmegyek. Kíváncsiság lett rajtam úrrá, vajon mi lehet, amit mutatni akar? Nagyon örültem a meghívásnak, reméltem alkalom nyílik majd eddig rejtett érzelmeim bevallására.
A másnap hamar eljött, izgatottam álltam az ajtaja előtt, és megnyomtam a csengőt. Ajtót nyitott (nagyon jól nézett ki, finom parfüm illata lengte körül Őt) és beljebb invitált a lakásba (nagyon udvarias volt, kedves és figyelmes, mint mindig). Imádtam azt a helyet, ott mindig nagyon jól éreztem magam. Szakításunk óta nem jártam nála, a lakás kicsit megváltozott, de nekem így is nagyon tetszett. Rajta kívül senki nem volt otthon (mindig szokása volt elküldeni otthonról családja többi tagját, ha én mentem látogatóba), ezen már nem is csodálkoztam. Mondta, hogy menjünk a szobájába, ott kényelmesebb, és amit mutatni akar, az ott van bent.
A szobájában egy számomra ismeretlen bútordarab állt, egy hatalmas franciaágy, ami 1 éve még nem volt ott. Hellyel kínált, leültem a régen kedvencnek tartott fotelembe. Kiment a szobából, majd poharakkal és egy palack ásványvízzel tért vissza (meghatott hogy emlékszik rá hogy csak ásványvizet iszom), mindkettőnknek töltött, majd leült a hatalmas ágyra. Beszélgetni kezdtünk, nagyon jól éreztük magunkat, órákig csak csevegtünk semmiségekről. Akkor már nagyon kíváncsi voltam mit akar mutatni, úgyhogy rákérdeztem.
Válasz helyett kicsit elpirult, a videóhoz sétált és bekapcsolta, majd ezt mondta:
- Ezt eddig titkoltam előled. De mivel a Te életednek is része volt, meg szeretném osztani Veled. Remélem, nem fogsz haragudni rám, miután megnézted.
Ezeket, a szavakat nem tudtam mire vélni. Csak bólintottam hogy indíthatja. Elindult a videó.
Tátva maradt a szám a csodálkozástól, majd elpirultam a szégyentől. A felvételen kettőnket láttam, ugyanabban a szobában, ahol éppen ültünk. Ő ült a fotelban, én pedig még a régi ágyán térdeltem. Megdöbbentett az egész. Hogy lehetséges ez? Persze rögtön világossá vált, hogy a barátom egy rejtett kamerával vette fel a jelenetet, de el nem tudtam képzelni, hogy minek.
Az egész olyan bizarr volt. Ott térdeltem az ágyon, kényes nyögéseket hallattam és a vibrátoromat tömködtem magamba. A barátom szemközt ült a fotelban és verte rám a farkát. Erre az eseményre már szinte nem is emlékeztem, de ahogy a videót megláttam, rögtön beugrott minden.
- Te felvetted ezt? De hát miért? - kérdeztem
- Mindig erre maszturbálok - mondta kaján vigyorral.
Egy halvány mosoly az én arcomon is átfutott. Csak meredtem tovább a tévére, és megdöbbenve néztem magam, ahogy játékszerem segítségével juttatom magam a csúcsra. Csak akkor egyszer maszturbáltam a barátom előtt, az is sok időbe telt mire rá tudott beszélni. A felvétel egyszerre volt sokkoló, ugyanakkor nagyon izgató is. Olyan volt, mint egy pornófilm (gyakran néztünk pornófilmet együtt a barátommal, tudta hogy erre beindulok, lehet hogy most is ezt remélte). A gondolataim kicsit eltávolodtak a szobából, a videóról. Miközben a tévére meredtem, arra az emlékre gondoltam, amikor a legjobb barátnőm rajtakapott, hogy a vibrátorommal masztizok.
Táborozni voltunk. A kis játékszeremet természetesen nem hagyhattam otthon, tudtam, hogy nem bírok ki nélküle 2 teljes hetet. 3 napig uralkodtam magamon, ám a 4-dik estén kényszeredetten kerestem egy olyan helyet, ahol magamban lehetek a kis játékommal. A választásom a női zuhanyzóra esett (ami szerencsémre belülről zárható volt, ám szerencsétlenségemre elfelejtettem bezárni). Beálltam az egyik zuhany alá és megnyitottam a csapot, hogy a zubogó bíz hangja elnyomja nyögéseimet. Önfeledtem siklattam a vibrátort ki-be a hüvelyemben, nem is gondoltam arra, hogy bárki bejöhet, mivel azt hittem az ajtót bezártam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 2. szombat 21:56
Nem rossz
#6 zsuzsika 2016. 02. 22. hétfő 08:36
Nem rossz.
#5 A57L 2014. 10. 24. péntek 07:13
Egynek elmegy.
#4 listike 2014. 03. 8. szombat 13:19
Ez szép volt.
#3 papi 2013. 08. 18. vasárnap 08:48
Nem rossz
#2 Bratyó 2006. 09. 3. vasárnap 23:41
Mint ha már olvastam volna itt.
#1 Törté-Net 2006. 09. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?