A+ A-

Dokinál

Ismét eljött az idő, hogy a lány alávesse magát a kötelező nőgyógyászati vizsgálatoknak. Amióta magánorvoshoz jár - hiszen az első olyan undorító volt, és hát miért fizessen az ember, ha ne pont azért, amikor a legféltettebb kincséhez nyúlnak - , egészen máshogy állt hozzá az orvoshoz járás kérdéséhez, az undor helyett tudomásul vette, hogy egy kötelezően kellemetlen dolog, ami végül is az ő egészségét szolgálja. Úgy érezte, megéri a pénzt, hogy a doki figyel rá, esetleg még két percet beszélgetnek is, hogy szívesen lép be a rendelőbe, ahol mindig tisztaság van, mivel bejelentkezős rendszer van, maximum egy ember szokott esetleg várakozni előtte vagy utána, de nincs az a tömeg, amikor az állami rendelőben órákat kellett várni hatalmas pocakú állapotos nőkkel, ki tudja, milyen nemi betegségekkel bajlódó kétes arcú lányokkal azért, hogy aztán egy mogorva, durva, cigiszagú fickó vizsgálja. Meg volt elégedve döntésével, és ezt mindig elégedetten állapította meg, hiszen már vagy két - három éve járt ide. Az is egy érdekesség talán, hogy ez a doki nő volt, olyan negyven év körüli, és amikor még elkezdett hozzá járni, nem is tudta, hogy ez milyen különleges, csak amióta a barátaival néha szóba került, és kivétel nélkül mindenkinek férfi nőgyógyásza volt. Ezzel a tudattal meg még jobban elégedett volt, hiszen ki tudja, ha nem pont egy nő, hogy mi fáj és mi nem.
A megbeszélt napon is tehát már reggel óta próbált ráhangolódni, mert hiába a szép környezet meg a kedves doki, akkor is tudta, hogy egy undorító hideg vasat fog beledugni, amitől mindig is a hányinger kerülgette. Hiába mondta neki a doki is, meg anyukája, barátai, amikor mesélt róla, hogy lazítsa el magát, gondoljon másra, ne figyeljen oda, nehéz nem odafigyelni akkor, ha egy orvosi rendelőben vagy deréktól lefelé teljesen meztelenül, és egy hideg idegen tárgy hatol beléd. Igen, nem a fájdalomról van szó, inkább az undorról.
Amikor megérkezett a rendelőbe, nem volt senki a váróban, és mint hogy a házba jutáshoz már kaputelefonon csengetett, a rendelő (ami egy lakásból lett átalakítva) ajtaja nyitva volt, belépett, és becsukta maga mögött az ajtót. Az ajtó csukásra kinyílt a rendelő (szoba) ajtaja, és meglepetésére egy fehér köpenyes fiatal férfi lépett ki rajta. A lány meglepett arcát látva - hiszen még az egész lakásban sem látott soha férfit - rögtön megszólalt:
- Fáradjon be, a doktornőnek ma délelőtt sürgősen el kellett utaznia, és én vettem át az egész napi műszakját - és beinvitálta a vizsgáló helyiségbe.
A lánynak leesett az álla, és rögtön gyanakodni is kezdett, hogy ez helyén való - e így, de aztán a doki névtáblájára pillantott, és megnyugodott, hogy azt a nevet látta, amit érkezéskor mindig a bejárat melletti táblákon, az ő doktornője neve alatt. Magánrendelő lévén a doktornője is csak heti egy napon rendel, és valószínűleg ezért szerepel még azokon a táblákon másik négy név, mert biztos felosztották egymás között, hogy ki milyen napokon birtokolja a rendelőt. Ezzel kicsit megnyugodott, no meg újra ránézett a férfire, és megállapította, hogy komoly, intelligens arcú, de mégis kedves ember, és ha már az arcán időzött, az is felbukkant benne, hogy milyen jóképű.
Leült a szokásos székbe az íróasztal mellett, a doki kicsit kérdezgette, közben nézegette a doktornő füzetét, amibe minden adatot össze szokott irkálni a páciensekről, és megbeszélték, hogy akkor most csinálják meg az évente kötelező rákszűréshez szükséges vizsgálatokat. A lány bólintott, majd miután a doki a paraván mögötti székhez mutatott, hogy legyen szíves levetkőzni alulról, majd a vizsgáló székre ülni, arra gondolt, már mikor felkelt az íróasztal mellőli székből, hogy most talán kicsit könnyebb lesz elterelni a gondolatait a csúnya nagy vasról, és erőnek erejével próbálta gondolatait valami egész más irányba terelni. Leült a székre, kikötötte cipőit, levette a zoknikat és belerakta, majd felállt, kigombolta farmerját, lehúzta a cipzárt, és elkezdte lehúzni a nadrágját is. Közben gondolatait az egyik előző megállapítására próbálta terelni, magában többször is hangosan kimondta, hogy milyen jóképű ez a férfi, és próbálta a helyzet pozitív oldalát nézni, és azt mondogatta magában, hogy mennyire szerencsés, hogy egy ilyen pasi fogja megvizsgálni.
Amikor a bugyiját is levette, és a székre rakta a nadrágja mellé, elindult, hogy felmásszon a vizsgáló ágyra, de ahogy egyet lépett, meglepve tapasztalta, hogy teljesen benedvesedett. Magában nevetett, és megdicsérte önmagát, hogy "ez az, most aztán sikerült elterelni a gondolataimat!", és mosolygott, bár gyorsan észhez kapott, nehogy a doki észrevegye. A doki közben a füzetet lapozgatta, irogatott, a lány meg elkezdett aggódni, hogy mi lesz, ha ezt észre veszi - aztán megvonta a vállát, és felfeküdt, hiszen csak látott már ilyet, no meg amúgy sem tehet róla. Felfeküdt az ágyra, két lábát beakasztotta, kezeit hasára tette, és behúnyta a szemét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 13. szombat 13:51
Nagyon jó történet.

10 Pont!
#6 A57L 2014. 02. 10. hétfő 07:32
Nem rossz.
#5 papi 2013. 04. 9. kedd 16:57
.
#4 mackó2009 2012. 11. 9. péntek 22:19
Egyetértek az előttem szólóval, de ezek apró pontatlanságok ettől a sztori még nagyon jó.
#3 Ram Agile 2008. 03. 2. vasárnap 19:13
A zoknit nem kellett volna levennie a punci vizsgálathoz. Egyébként a jobb helyeket előmelegített vasat kapnak a lányok, pont a hideg miatt. És megfeledkeztél arról is, hogy a rendelésen nincs egyedül a doktor, mindig van mellette ápolónővér is, aki a titkári adminisztrációs feladatokat végzi.
#2 valaki 2006. 07. 26. szerda 14:29
"Mintegy megsajnálta a szegény lányt, de az is lehet, hogy a látványtól maga is azonnal felizgult" hát azért jó lenne eldönteni :)
#1 Törté-Net 2006. 07. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?