A+ A-

Egy kis 3as...

Fiatal párként szerettünk volna egy kis plusz izgalmat, úgyhogy úgy döntöttünk keresünk egy hetero fiút hármonknak. Fantáziám régóta izgatta nekem is, nem vagyok féltékeny típus, és páromnak is megtetszett az ötlet, úgyhogy belevágtunk neten keresni. Barátnőm amúgy 174cm 52kg sportos vékony alkat, kis maroknyi cici, izmos poci, és csupaszra borotvált. Jó fél év keresés után, mert azért alaposak akartunk lenni, hogy jól válasszunk, találtunk egy sportos fiatal srácot, aki mellesleg masszőr is volt, és összeismerkedtünk egy társkereső oldalon. Sokáig mail/msn kapcsolat volt csak, és beszélgetések, ismerkedés, és képcsere. Míg végül eljutottunk a találkozóig, mert páromnak tetszett a srác. Mit ne mondjak elég furcsa volt a helyzet. Az utcán találkoztunk, majd felkísért a panel lakásába minket. A konyhában ültünk le, a rövid bemutatkozó után, mert már virtuálisan szinte mindet megbeszéltünk.
Megnyitottunk egy finom üveg bort és elkezdtünk beszélgetni. Mivel masszőr volt a srác így volt masszőr ágya és hát felmerült hogy mi lenne, ha megmasszírozhatná a barátnőm. Így 1,5-2 óra beszélgetés után bementünk a nagyszobába, halk zene halvány világítás, és mint zavarban lévő kezdők megkértük, hogy míg a párom tangára vetkőzik és hasra fekszik az ágyon addig menjen ki... Mikor ez megvolt, bejött a srác, és elkezdte masszírozni, olajjal. Tényleg profi volt. Közben beszélgettünk. Mindez kb 40 perc volt aztán a barátnőm jelezte, hogy a sok bor leért, úgyhogy pisilnie kéne... magára tekerte a törülközőt és kiment.
Közben a srác megjegyezte, hogy nagyon csinos a párom és reméli hagyni fogja... Visszajött és mivel zavarban volt leült mellém a kanapéra. Én hogy a zavart oldjam odahajoltam, és elkezdtem csókolni... éreztem, hogy kezd az érdeklődése felébredni, úgyhogy elkezdtem simogatni a combját, szépen lassan húzva fel a kezem a pocija és a melle felé hogy félrehúzzam a törülközőt hogy látható legyen az izmos poci és a kerek mellek. Párom egyre nagyobbakat sóhajtott, és a bimbójához érve óvatosan lehóztam a törülközőt, amitől teljesen beindult... Így csókolóztunk egy darabig, mígnem a masszőr fiú közelebb lépett, és elkezdte simogatni a párom combját, hasát, és lassan remegő kézzel megfogta a mellét, miközben én csókolóztam vele. Már szinte mind3an remegtünk az izgalomtól. Én a mellével kezdtem foglalatoskodni, míg a barátnőm újdonsült szeretője újra a combjait vette birtokba, elétérdelt és simogatta csókolgatta, óvatosan közelítve a bugyi takarta gyönyör felé, míg nem először hozzáért és megsimította, amitől barátnőmön a gyönyör apró rángása jelentkezett... majd óvatosan félrehúzta a bugyit remélve hogy párom nem tiltakozik... de nem tette.
Mit ne mondjak furcsa, de izgató látvány volt, ahogy nyelvével a párom szeméremajkaihoz ért, és elkezdte hevesen nyalni... közben én szépen lassan levetkőztem. Csókcsatánk közben és addigra már jócskán kemény szerszámomat a szájába adtam... a nyalás hevétől az ő nyelve is megeredt, alig bírtam tartani magam... Mivel barátnőm puncija már csillogott a gyönyörtől és az új partner nyálától úgy éreztem kezdeményeznem kell, így lefektettem a földön lévő szivacsra, és duzzadó szerszámommal beléhatoltam, amit kis nyögdécseléssel honorált. Kihasználva az alkalmat a srác boxerra vetkőzött, és a párom mellé ült és elkezdte a mellét csókolgatni, és a hasát simogatni. És míg én egyre hevesebb voltam a keze a lába közé jutott és a csiklóját kezdte nyálas kézzel símogatni... amitől barátnőm teljesen beindult... Először a combjához nyúlt majd a boxer alatt meredező tekintélyes méretű férfiassághoz nyúlt, miközben egy mosoly futott át az arcán. Hamarosan lekerült a boxer és némi irigységgel láttam, ahogy a párom elégedett mosollyal a srác méretes farka után nyúl... és elkezdi neki verni. Vágya addigra annyira felfokozódott, hogy 1 apró mozdulattal jelezte, hogy eljött az idő, és szeretné az újdonságot kipróbálni... úgyhogy kapkodva a levegőt az izgalomtól kihúztam, párom hanyattfekve a fiúfelé fordította a csípőjét, aki közben felhúzta a gumit (neki kellett) és duzzadó makkjával párom csiklóját kezdte izgatni, amitól újra előjöttek a halk nyögdécselések,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 06. 1. vasárnap 05:32
Nem rossz
#3 A57L 2013. 10. 16. szerda 04:16
Elmegy.
#2 genius33 2013. 01. 22. kedd 09:01
Nem is rossz smile hehh.
#1 Törté-Net 2006. 07. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?