A+ A-

Mivelhogy utálom a szexet

-... mivelhogy, utálom a szexet.
A lány álmélkodva, kicsit mulatva nézett rám.
- Hogy mondtad?
- Utálom a szexet. Taszít. Nedves. Meg minden.
Egy prostituált lakásán voltam. Elég ízléses hely volt, bár hevert néhány vibrátor szerte - szana. Úgy gondoltam azonban, ez csak a kuncsaftok fantáziájának felcsigázására szolgál.
Aktusra mindeddig nem került sor, és úgy terveztem, nem is fog. Ám kötelességemnek éreztem, hogy megvilágítsam ennek okait, mivel a prosti meglepően érdeklődőnek bizonyult.
Eleinte kicsit zavarban voltam, de ha már belekezdtem, úgy éreztem végig kell mondanom. És közben azon töprengtem, mi a fenét keresek én itt.
- Hogy is mondjam... igen, huszonkilenc vagyok, és még nem feküdtem le lánnyal. Petting volt, és puncit is fogtam egyszer, de... elég volt. Forró, lucskos, meg rózsaszín. Vagy olyasmi. És szőrös is volt. Na nem nagyon. De éppen eléggé ahhoz, hogy...
Elgondolkoztam. A kurva csak mosolygott, hagyott nekem időt.
- Szóval, tisztázzuk. Gyerekkorom óta irtózom a Nedves, Rózsaszín és Szőrős dolgoktól.
- De miért? - kérdezte a prosti, akit állítólag Magdolnának hívtak. Elég különös név egy kurvának, de nem feszegettem a dolgot.
- Hát mert: először is. Az egészet a rántott húsra vezetem vissza. Anyukám mindig bepanírozta nekem. Úgy finom is volt: aranybarna, gusztusos. Hanem aztán egyszer lepergett a húsról a panír. Alatta pedig... már bocsánat, de gusztustalan rózsaszín volt, akárcsak... egy punci. Ezt akkor persze még nem tudhattam, mindenesetre nem akartam megenni, csak a panírt. Hisztiztem. Anyukám elfenekelt, majd a sarokba küldött, de én azóta sem eszem meg máshogy a rántott húst, csak panírozva.
Magdolna, merev félmosollyal az arcán, bólintott, hogy folytassam.
- Ami a lucskos dolgokat illeti... egyszer rám mászott egy meztelen csiga. A kertben napoztam, és egyszer csak éreztem, hogy valami nedves mászik csupasz mellkasomon... kinyitottam a szemem és megláttam. Maga a teremtmény is ocsmány volt, de a nyálkás nyom, amit hagyott, az undorított a legjobban. Őrjöngve töröltem le magamról. És aztán...
Nagyot nyeltem, torkom kattant, majd folytattam.
- És aztán, amikor sok évvel később annak a lánynak a punciját fogdostam, ugyanolyan volt... mint annak a csigának az érintése.
Magdolna szemei kissé kikerekedtek, de még mindig nem szólt egy szót se. Előhalászott a zsebéből egy csomag Viceroy - t, és rágyújtott. Engem is kínált, de én elhárítottam. Intett, hogy folytassam. Azt tettem.
A szőrrel pedig az a helyzet... hogy kiskoromban én is mentem nyaranta málnát szedni a nagyszüleimmel. Mindig erőltették, hogy egyek nyugodtan a kosárból, egyek csak... és gyakran addig erőszakoskodtak, amíg tényleg kénytelen voltam a számba venni egyet - kettőt. És... olyan szőrős volt! Gusztustalan!
Éreztem, hogy arcomon szétömlik a borzadás. A kurva is látta, ezért ismét cigivel kínált. Ezúttal én is rágyújtottam.
- Szóval... ez a helyzet. Most is csak azért vagyok itt... mert a barátaim befizettek önhöz. Én azonban nem szeretnék... az én puncijához érni.
Magdaléna elmosolyodott, ezúttal szívből. Az igazat megvallva, nagyon csinos lány volt. Nem hivatásos kurva, csupán főiskolás, akinek nincs miből fizetni a tandíját. Elég borsos ára lehetett, de a barátaim kifizették. Biztos megharagudnak majd, ha kiderül, hogy nem dugtam meg, de erre képtelen lennék.
Végül a lány megszólalt.
- Ha nem akarod, ne dugj meg. Nem kötelező. De én nem vagyok pszichológus. Viszont, ha akarod, számba veszlek. A szám belseje meglehet rózsaszín, de azt nem fogod látni. Az biztos, hogy nedves, de nem úgy, mint egy csiga, hidd el. Szőrösnek, pedig bizonyosan nem szőrös.
A lány kedves, kultúrált hangja elgondolkodásra késztetett. Végül bólintottam.
- Szoptak már le?
Megráztam a fejem.
- Itt az ideje - mosolygott Magdaléna, és letérdelt elém. Lehúzta a nadrágomon cipzárt, majd letolta az egészet. Az aprópénz csörgött a zsebemben. Hallottam odakintről a barátaim kuncogását. Már letelt az egy órából fél, és hangosan találgatták, hol járhatok az aktusban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.75 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sztbali 2013. 09. 3. kedd 15:35
Nekem nem jött be.
#5 papi 2013. 06. 19. szerda 07:52
Nem rossz
#4 pimaszub 2012. 04. 14. szombat 17:38
Egész jó.
#3 hardcore 2006. 08. 11. péntek 13:15
messze ez a legjobb történet az összes közül
#2 mukso 2006. 07. 8. szombat 19:56
baromság, és undorodika saját arcától amikor borotválkozik, meg egyéb testrészeitől, stb.
#1 Törté-Net 2006. 07. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?