A+ A-

Nyalakodás

Ma este lesz az első. Ez motoszkált csak a fejemben. Már négy hónapja tartott a kapcsolat, nem az első az életemben, de más, mint az eddigiek. Forrón remegett a levegő közöttünk, ahányszor találkoztunk, már az első alkalomtól kezdve. Nem fogom elfelejteni az első csókját. Először finomam simogatta ajkamat az ajkával, majd amikor szinte mgától kinyílt a szám, a nyelve körbejárt a fogaimon, s amikor megtalálta az én nyelvemet, erősen, de érzéssel szívni kezdte. Viszonoztam, szinte nem akartam abbahagyni, úgy éreztem, hogy ha kérné, ott a park padján az övé lennék. Már akkor biztos voltam benne, hogy ő az, akitől az ágyban is többet remélhetek, mint bárkitől eddig.
És most eljött végre ez a nap. Együtt utazunk el a hétvégére, egy kellemes kis hegyvidéki szállodába. Azt hiszem, mindegy milyen lesz az idő. Izgatottan készültem a találkozásra, meglepetést is készítettem neki, reméltem tetszeni fog majd a fazonra borotvált puncim. Nem borotváltam le teljesen, hiszen nem kislánynak akartam látszani, csak a szeméremajkam és a csiklóm tájékát szabadítottam meg a felesleges szőrtől, hogy ne zavarjon a játékban.
Amikor megérkeztünk, már késő délután volt, sötétedett. Felmentünk a szobába, de már az ajtóban kiesett a kezünkből a táska és csókolódzni kezdtünk. Most nem állt meg a számnál, végigcsókolta a nyakam, a fülem és közben a keze sem pihent, egyszercsak azt vettem észre, hogy a blúzom a lábamnál hever, ő pedig a mellemet kóstolgatja már. Először csak finoman, majd egyre erősebben érzem a száját a mellbimbóimon, a finom harapások nyomán egyre keményebbek lesznek. Elszálló tudatom maradékával még megszabadítom őt is az ingétől, de a vetkőztetési versenyben alulmaradok, hiszen rajtam már csak egyetlen ruhadarab van, a bugyimat még meghagyta. Mielőtt a nadrágjához nyúlnék, érzem erős karját, majd a levegőben lebegek, furcsa, időtlen érzés kerít a hatalmába. Ezt a nagy asztalt észre sem vettem, mikor bejöttünk ide. Gyertya ég rajta, mellette egy üveg pezsgő és két metszett pohár, gyümölcskosár. Furcsa így, az asztal szélén ülve, szinte ruhátlanul koccintani, de jól esik a korty hűvös ital.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.75 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 09. 16. hétfő 12:34
Nem nagy durranás.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?