A+ A-

A bosszú

(Figyelem! Nagyon kemény jelenetek vannak benne, csak az erős idegzetűeknek, és a BDSM-et kedvelőknek!)
Béla nagyon haragudott Ludmillára. A nő fondorlatos módon elcsábította, többszőr odaadta magát neki. A meglepetés az apasági kereset képében érkezett. Béla ellenkezett, fellebbezett, mégis ő lett a vesztes. Minden hónapban keserű képpel nézte a bérjegyzéken a levonást.
Ha csak a nőre gondolt, felforrt az agyvize. Folyton azt tervezte, hogyan álljon bosszút. Hosszú éjszakákon át szőtte terveit, míg megállapodott. Követni kezdte a not, kiismerte szokásait. Minden szombaton kiment az erdobe futni, mivel edzette magát.
Egy szombatotn elbújt Béla az erdőben, magával vitt egy kloroformos üveget és kendőt. Amikor a nő elhaladt mellette, hirtelen mögé került, rányomta az éterrel átitatott kendot az orrára-szájára. A no rövid kapálózás után összeesett. Béla a közelben levo autója csomagtartójába tette és lakására hajtott.
A férfi bevitte a szobába, majd elhúzta a függönyöket. Először is ő vetkozött anyaszült meztelenre, majd a not vetkoztette le. Tanult szakmája esztergályos volt. Németországi vendégmunkásként szerzett egy kis pénzt, s lakásán is volt egy számítógéppel vezérelt CNC-esztergagép. Jó elore elokészített mindent. A not a munkapadra emelte, hanyatt fektette, majd szorosan lebilincslte úgy, hogy mozdulni sem tudott. Lábait szétterpesztette, pinája várta a belevalót.
Az eszterga kör alakú megmunkálórészébe vibrátorokat helyezett, egyre nagyobbakat. Leült a borfotelbe. Úgy helyezkedett el, hogy a no ne lássa. Kezébe vette a távirányítót.
A nő hamarosan magához tért. Először nem értette, hol van, majd felfogta kiszolgáltatott helyzetét és megrémülve nézte az esztergát. A férfi megnyomott egy gombot, s a szerkezet beindult. Eloször egy fehér vibrátor hatolt a no pinájába. A nagyajkakat a férfi két csipesszel széthúzta, hogy ne legyen akadály. A vibri egyre bejjeb ért, majd kijjebb jött, majd újra beljebb. A ritmus egyre fokozódott, a programnak megfeleloen. A gépbol vazelin csurgott a vibrátorra, amikor kint volt a punéiból. Mikor közeledett az orgazmus, a gép váltott, s most egy fekete fém farokpótló kezdett el dolgozni. A no szörnyülködve állapította meg, hogy ez a vibri tuzforró! Ordítani kezdett, de nem volt kegyelem. A férfi kilométerekre lakott minden szomszédjától, nem kellett félnie, hogy meghallja valaki. Élvezte a no szenvedését. Farka bezsongott és peckesen meredt az ég felé. A férfi húzogatni kezdte és a no kiáltásaitól egyre jobban begerjedt.
Hamarosan újra fordult az eszterga és most egy kék segédeszköz hatolt a muffba. Ez meg jéghideg volt. Ha nem mozgott volna állandóan, hozzáfagyott volna a no hüvelyéhez. A no sikolyaira elélvezett a férfi, gecije félméteres sugárban árasztotta el a pezsaszonyeget. Ezt követoen egy rücskös vibrátor kezdte köpülni a not, ez már feszítette, mert vastag volt, de a luk fokozatosan tágult, s a no meglepve vette észre, hogy kezdi élvezni a bukszáját kitölto mufütyit. Jó negyedórát suvickolta a gép, majd váltott. Ezúttal a no minden eddiginél hangosabban sikoltozott. Látta ugyanis, hogy egy hegyes szögekkel kivert buzogány közeledik vulvája felé.
Könyörgött a férfinek, hogy ne bántsa.
Amikor a szerkezet már csak milliméterekre volt a réstől megállt. A férfi felállt és ismét elaltatta a not. Levette a bilincseket és egy zárt bőrruhát húzott a nőre, amely csak a pináját és a csöcseit hagyta szabadon, a fejére egy gázálarchoz hasonló maszk került. A nőt a gázkonvektorhoz kötötte és felcsavarta a fűtést maximumra. A nő arra eszmélt, hogy iszonyúan melege van. A férfi faszformájú jeget dugott a pinájába, a melleit pedig jéghideg vízzel locsolta. Majd elment a ház mögé csípős csalánt szedni gumikesztyűvel. Visszatérve elkezdte verni a bimbóudvart és a pinát a csalánnal. A nő keservesen vonyított, de ez nem hallatszott át a ruhán és a férfi csak még jobban csapkodta.
Mikor megelégelte, mézet vett elő és bekente a melleit, pináját. A nő el sem tudta képzelni, mit akar a férfi. Azt hitte, nyalás következik, de keservesen csalódott.
A férfi felnyalábolta és kivitte a hátsó verandára, majd egy gyufásdobozból egy előzőleg befogott darazsat eresztett rá. A veranda egyik hasadékában fészkelt egy raj darázs. A darázs hamarosan híta a többieket is. Először rémüldözött a nő, de lassan kialakult benne a tudat, hogy a darazsak nem tesznek kárt benne. A férfi csak erre várt. Elővett egy szúnyogháló darabot és amikor éppen 4-5 darázs volt a puncin, hirtelen rászorította a darazsakra. Szorult helyzetükben a darazsak azonnal csíptek.
A nő alig tudta elviselni a fájdalmat. A férfi megismételte a mellén. A nő sikolyaira ismét maszturbált. A sebek helyén kiserkent a vér. Közben esteledni kezdett. Mivel a verandához közel volt egy patak, rengeteg szúnyog jött elő, s szívni kezdték a sebeket, amelyek leírhatatlan fájdalmnat okoztak Ludmillának. A férfi kéjesen nézte egy darabig, majd bevitte őt a szobába. Ott 20%-os ecetesszenciával locsolta a sebeket, hogy minél nagyobb kínt éljen át a nő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008
2018. 02. 6. kedd 08:58
A vibris játékok izgatóak... 8p lett folytasd Válaszolok rá!
#10 zsuzsika
2016. 10. 13. csütörtök 07:21
Elolvastam,de minek? Válaszolok rá!
#9 listike
2016. 10. 4. kedd 13:34
Olvastam már jobbat is. Válaszolok rá!
#8 papi
2014. 03. 31. hétfő 06:20
Nem rossz Válaszolok rá!
#7 A57L
2013. 10. 22. kedd 04:33
Elmegy. Válaszolok rá!
#6 bdsm sub
2008. 04. 22. kedd 14:30
folytit!!!És a kövinek a buzogány is mennyen bele a kiscsajba!!!!! Válaszolok rá!
#5 Atomanti
2007. 01. 10. szerda 13:45
Eröteljes nulla..... a sztori jó lenne, na de az elmondása, ill. a körítés....szánalmas...... Válaszolok rá!
#4 Hegylakó
2006. 06. 17. szombat 01:59
Erőteljes nulla. Válaszolok rá!
#3 B
2006. 06. 16. péntek 11:44
Olvastam már. Válaszolok rá!
#2 Rebyc
2006. 06. 16. péntek 08:22
:-) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 06. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!