A+ A-

Nyereményutazás

A lány gyönyörű homokos tengerpartra nyert egy utazást. Két személyre. Nem kellett sokat gondolkodni kit vigyen, mivel pasija, épp nem volt, így maradt a mindig jó, mindig számítani lehet barátnő.
Mindent a nyereményből fizettek, a repülőt, a szállást, még költőpénzt is kaptak. A repcsi leszállt a várva várt érkezési ponton. Már várta a taxi, ami a szállodába viszi a nyertest és kísérőjét. Egy-két fotózáson kellett részt venni a nyeremény feltételeként, amit nem volt nehéz nem visszautasítani. Gyors fotó: érkezés, szoba elfoglalás, mosoly, még ha fáradt is az úttól, így hiteles. Ennyi; övék volt egy teljes csodálatos hét. Lezuhanyoztak, majd megállapodtak, nem pihennek, először a környékkel, a szállodával ismerkednek meg.
Szép szobájuk, volt, igaz franciaággyal, mivel ezt a nyereményt pároknak sorsolták ki, s mikor beküldte a válaszokat ő is egy párt alkotott, akkori azt "hitte nagy szerelmével". Nem bánták a nagy ágyat, aludtak már együtt, nem volt újdonság. A szálloda igényesen kialakított, figyelmes személyzet, a hallban, nyugodtan lehetett olvasgatni, beszélgetni, úgy építették, hogy az itt tartózkodó vendégeket ne zavarják az újonnan bejelentkezők. Nagy sétát tettek a környéken megállapítva kellemes környéken van a szálloda, nem messze a tengerparttól, amit a hátsó kerti kialakításból meg lehet közelíteni. Megvacsoráztak s ágyba bújtak. Az első éjszakát végig aludták, kimerültek az utazástól s annak izgalmától.
Másnap reggel nem sütött ki a nap, ahogy szokott, tudták meg az itt dolgozóktól, valószínű kis vihar lesz, de az ilyen viharok gyorsan elhagyják a térséget, világosították fel őket.
A szobájukban maradtak, semmi kedvük nem volt a hallban ücsörögni. A reggelit is ide kérték, addig vettek egy nagy fürdőt, hiszen ketten is elfértek a kádban, megették a reggelit, s úgy döntöttek megnézik, milyen csatornákat nézhetnek a nyeremény részeként.
Megdöbbentő volt. Erotikus és sex csatornát is csatoltak a szoba tartalmához, fogyasztható minibárral is. Kihasználva a lehetőségeket bebújtak a takaró alá, elővettek egy üveg italt s nézték, ahogy falják egymást a képernyőn. Miután néhány üveggel könnyebbé tették a bárt, s egymás mellett feküdtek egy bugyiban csupán, vágyni kezdtek az érintésre. Odakint már zuhogott az eső. Mivel már régóta barátnők voltak, ismerték egymás gondolatait, reakcióit, de egymás testét még nem. Óvatosan szinte félve indult a két kéz egymás felé, ilyen időben amúgy is jólesik odabújni valakihez.
Megérintették egymást s nem tört össze a világ, nem szakadt rájuk az ég. Jó jel, hát folytatták. Tekintetüket a másik tekintetében látták viszont, s látták a vágyat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.35 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 03. 29. szerda 04:33
Ez kevés.
#6 listike 2014. 12. 4. csütörtök 12:09
Kaka.
#5 zsuzsika 2014. 11. 1. szombat 11:34
Gyenge.
#4 papi 2013. 07. 17. szerda 05:21
Nem is olyan rossz
#3 genius33 2013. 02. 23. szombat 12:20
Túl rövid.
#2 Hegylakó 2006. 06. 8. csütörtök 02:29
Rövid és pocsék. Sokkal - sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a sztoriból, és alapvetően a szituációból is!
#1 Törté-Net 2006. 06. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?