A+ A-

Gyönyör a fürdőben

Serdülő lányként kielégíthetetlen kíváncsisággal kerestem az örömszerzés különféle módjait, és felnőttként is mindig nyitott és őszinte szexuális kapcsolatra törekedtem partnereimmel. Jó néhány élményt azonban a rengeteg, szexuális témában elolvasott könyvnek, folyóiratnak köszönhetek. Így a zuhanyrózsával okozható gyönyör módszerét is.
A cikkben arról írt őszintén egy nálam kb. 5 évvel idősebb lány, hogy párjával rendszeresen a fürdőszobában kezdik egymás kényeztetését, és kreativitásukat kihasználva mindig új és új módszerek után kutatnak. Részletezte, milyen mennyei érzés, amikor langyos fürdővízben a hab alatt kutakodva keresik egymás érzékeny pontjait, miközben nyelvükkel egymás száját kényeztetik. Leírta hogy párja testét finom majd egyre határozottabb simogatással izgatja, miközben a fiú odázva a gyönyört csak a vállát, nyakát csókolgatja és finoman dörzsölgeti mellbimbóit. Tapogatózó kezeik a lehető leglassabban jutnak el a legerogénebb zónákhoz, amelyek izgatásának annyi időt szentelnek, hogy egészen a gyönyör közelébe jussanak. Miután kétszer-háromszor már mindketten megélték a "majdnem" állapotot, végül megérdemelten, és habosan-csúszósan hatol belé a párja. Ekkor már olyan hévvel esnek egymásnak, hogy a tényleges aktus nem több néhány percnél, a dörzsölő mozdulatok által hamar eljutnak a csúcsra.
Megemlített még néhány alternatív felajzó módszert, így például a zuhanyrózsából folyó víz csiklót izgató szerepét, és ez felkeltette a kíváncsiságomat. Persze a habos játékok ellen sem volt kifogásom. :-)
Mivel akkoriban sok estét töltöttem egyedül, volt időm kísérletezni. Egy szép nyári estén két pohár bor után meggyújtottam a fürdőszobában néhány gyertyát, és zuhanyozni készültem. A kád mellé készítettem mindenféléket, amikre - úgy gondoltam - szükségem lehet: törölközőt, még egy pohár bort, a vibrátoromat, hátha nagyobb élvezetet kívánok majd. A szobában bekapcsoltam kedvenc relaxációs zenémet, olyan hangerővel hogy a fürdőszobában is halljam a víz zubogásától. Majd beugrottam a kádba.
Először csak zuhanyoztam, mint máskor, komótosan behaboztam az egész testem, ledörzsöltem a nap porát és lemostam a tusfürdőt. Majd néhány fokkal melegebbre állítottam a vizet, és mintegy masszírozóként használtam a lábaimon, hátamon, majd a mellemen is. Ez utóbbi nagyon kellemes érzés volt, a mellbimbóim hamarosan összehúzódtak és hiperérzékennyé váltak. Lassan engedtem a vizet lefelé, körkörösen mozgatva a zuhanyrózsát a hasamon.
Amikor a víz először érintette a szeméremdombomat, kellemes bizsergést éreztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 04. 5. szombat 07:43
Gyenge és rövid.
#1 Törté-Net 2006. 05. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?