Gyönyör a fürdőben

Szavazás átlaga: 5 pont (11 szavazat)
Megjelenés: 2006. május 26.
Hossz: 4 708 karakter
Elolvasva: 2 154 alkalommal
Serdülő lányként kielégíthetetlen kíváncsisággal kerestem az örömszerzés különféle módjait, és felnőttként is mindig nyitott és őszinte szexuális kapcsolatra törekedtem partnereimmel. Jó néhány élményt azonban a rengeteg, szexuális témában elolvasott könyvnek, folyóiratnak köszönhetek. Így a zuhanyrózsával okozható gyönyör módszerét is.

A cikkben arról írt őszintén egy nálam kb. 5 évvel idősebb lány, hogy párjával rendszeresen a fürdőszobában kezdik egymás kényeztetését, és kreativitásukat kihasználva mindig új és új módszerek után kutatnak. Részletezte, milyen mennyei érzés, amikor langyos fürdővízben a hab alatt kutakodva keresik egymás érzékeny pontjait, miközben nyelvükkel egymás száját kényeztetik. Leírta hogy párja testét finom majd egyre határozottabb simogatással izgatja, miközben a fiú odázva a gyönyört csak a vállát, nyakát csókolgatja és finoman dörzsölgeti mellbimbóit. Tapogatózó kezeik a lehető leglassabban jutnak el a legerogénebb zónákhoz, amelyek izgatásának annyi időt szentelnek, hogy egészen a gyönyör közelébe jussanak. Miután kétszer-háromszor már mindketten megélték a "majdnem" állapotot, végül megérdemelten, és habosan-csúszósan hatol belé a párja. Ekkor már olyan hévvel esnek egymásnak, hogy a tényleges aktus nem több néhány percnél, a dörzsölő mozdulatok által hamar eljutnak a csúcsra.
Megemlített még néhány alternatív felajzó módszert, így például a zuhanyrózsából folyó víz csiklót izgató szerepét, és ez felkeltette a kíváncsiságomat. Persze a habos játékok ellen sem volt kifogásom. :-)

Mivel akkoriban sok estét töltöttem egyedül, volt időm kísérletezni. Egy szép nyári estén két pohár bor után meggyújtottam a fürdőszobában néhány gyertyát, és zuhanyozni készültem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5 pont (11 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 9. 11:24
#4
Nálam egy ötöst érdemel.
1
Andreas6
2021. április 5. 07:58
#3
Szerintem jó közepes.
1
a
A57L
2014. április 5. 07:43
#2
Gyenge és rövid.
1
T
Törté-Net
2006. május 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1