A+ A-

Fiatalság - bolondság

A három kislány, Tündi, Julcsi és Anna együtt voltak táborozni a Balatonnál. Hosszú évek óta voltak már barátnők, habár alig voltak még 13 évesek. A nemi érés útján ugyan már elindultak, de még messze voltak tőle, hogy a végére érjenek. Nem hordtak ég melltartót, és nem tartották fontosnak a szex témáját, a fiúk számukra még a tipikus hülye gyerekek voltak. Jó barátnők voltak, ismerték egymást, mindent megbeszéltek, és mindent együtt csináltak, itt a táborban is.
Az egyik nap a három lány jóval hamarabb jött fel a táborba a Balaton - partról, mondván, hogy pihenni szeretnének. Amikor felértek, Julcsi javasolta, hogy menjenek el, és zuhanyozzanak le, ilyenkor úgysincs senki a közös zuhanyzóban, lehet élvezni sokáig a meleg víz simogatását. Tusolás közben is beszélgettek. Mindenféléről vegyesen. Egyszer csak felvetődött a csókolózás témája. Egyikük, Anna már próbálta, és miután a többieknek, nem volt még hasonló élményük, és esély sem volt arra, hogy valaki meglássa, felajánlotta, hogy megmutatja barátnőinek, milyen is az.
A játékos csókok hamar elcsattantak, aminek aztán egy vízicsata lett a vége: egymás különböző részeit locsolták vízzel. Ekkor történt, hogy Julcsi lefogta Annát, és Tündi, mondván, hogy megcsikizi, annak alig szőrös puncijára irányította a kellemes vízsugarat. Anna felsikkantott, majd még egyszer, és kérte, hogy folytassák. A másik két lány ezt nem értette, úgyhogy a játék abbamaradt, és lassan elkezdtek törölközni. , amikor Tündi felkiáltott:
"Várj Julcsi, van valami, a ciciden, mindjárt letörlöm. "
Azzal fogta, és lesimította a pici mellecskéről a hajszálat. Julcsi zuhanyzástól kemény pici mellbimbója azonnal reagált, és a lány megszédült az addig ismeretlen, különleges érzéstől. A másik két lány aggódva nézett rá:
"Valami baj van?" Kérdezte Tündi.
"Nem, csak annyira jó volt, ahogy megsimogattál, várj megmutatom. "
Azzal megsimította Tündi mellét, aki nagyot sóhajtott a rátörő érzés miatt. Ketten vetették magukat Annára, hogy beavassák ebbe a rejtelembe. A lány megijedt, mit akarnak vele csinálni, majd ahogy megérezte ezt a fantasztikus bizsergést, minden gátlása elmúlt. Körben álltak hárman, és egymás cicijét markolászták, közben halkan sóhajtoztak. Soha addig nem éreztek ilyesmit, és nem tudták, miért csinálják. A vágy késztette őket erre a "csúnya" dologra, hiszen mindhárman tudták, ezt nem szabad! De ha egyszer annyira jó...
Annának eszébe villant valami, méghozzá az előbbi játék alatti mozzanat, ahogy a víz a punciját masszírozva ugyanilyen kellemes érzést váltott ki. Azt mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 12. 3. szerda 11:21
Nagyon nem tetszett.
#8 deajk2008 2014. 11. 26. szerda 11:03
így nekem sajnos most csak 8p lett, de folytasd...
#7 deajk2008 2014. 11. 26. szerda 11:02
ami talán nem tetszett az a karakterek száma, ha ennek a 8-szorosa lett volna, még jobb lehetett volna
#6 deajk2008 2014. 11. 26. szerda 11:01
maga a mű számomra élvezhető volt és tudtam a cselekményekre is fókuszálni
#5 deajk2008 2014. 11. 26. szerda 11:00
nagyon felizgató már maga, hogy elképzelhetem, ahogy a nők egymáshoz érnek és máris állok
#4 deajk2008 2014. 11. 26. szerda 10:58
nekem mindig tetszik a leszbizés, mert az eltér a megszokottól
#3 A57L 2014. 04. 17. csütörtök 06:17
Aranyos írás.
#2 Hegylakó 2006. 04. 26. szerda 01:56
Érdekes, ötletes történet, néhány hibával. Igyekszik reális maradni a történet, és az utolsó bekezdésig meg is őrzi ezt. Onnantól, mintha profi leszbik lennének, úgy viselkednek a lányok. És abban sem vagyok biztos, hogy az az első elélvezés mindig ilyen gyorsan jön meg...
#1 Törté-Net 2006. 04. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?