A+ A-

Erika a színház után

Erika a szekrény oldalának dőlt a hátával, kis terpeszben állt, combjain a fekete combfix feszült, punciját egy fekete, selymes anyagú bugyi fedte, amely olyan feszes és vékony volt, hogy lehetett látni ahogy a dús punciszőr csigákba tekeredik alatta. Én előtte térdeltem, a bugyi szegélye és a harisnya csipkéje közötti tenyérnyi selymes bőrt csókolgattam, aztán elindult a szám fölfelé és még nyengéden bele tudtam gyengéden harapni a puncijába mielőtt finoman eltolta volna magától a fejem.
- Így el fogunk késni - mondta mosolyogva.
És igaza volt, épp színházba indultunk és még föl sem öltöztünk rendesen. Úgyhogy nem szívesen, de otthagytam a punci vonzó közelségét és felrángattam magamra a zakót meg a nyakkendőt, miközben Erika belebújt a piros ruhájába, amely combközépig ért, hátul mélyen dekoltált volt, elől pedig a jól látszott, hogy őt is fölizgatta a közeledésem, mivel a mellbimbói majdnem átbökték az anyagot. Nem is tudtam szó nélkül hagyni a dolgot, mire megfenyegetett, hogy ha nem igyekszem, akkor melltartót vesz föl. Szóval igyekeztem, beautóztunk a városba, illedelmesen végigültem az előadást és csak akkor nyúltam be a szoknyája alá és simítottam végig könnyedén a fenekén, mikor a darab után a már sötét kis mellékutcákon igyekeztünk az autó felé.
Amikor beszállt mellém a szoknyája felhúzódott és látni engedte a combfix csipkéjét. Átnyúltam és megsimogattam a combjait, élveztem a harisnya selymes érintését a tenyeremen.
- Nagyon szexi vagy, nem is fogom kibírni hazáig - súgtam a fülébe miközben áthajoltam hozzá, csókolgattam a nyakát és legszívesebben, ott, a néptelen parkolóban az autó ülésén magamévá tettem volna.
- Azért bírd ki hazáig - válaszolta, de látszott rajta az izgalom, ami az váltott ki, hogy ennyire ellenállhatatlannak találtam.
Elindultam a kocsival, de nem sokáig tudtam csak a vezetésre figyelni. Át sandítottam az ölébe és kicsit följebb húztam a szoknyáját a jobb kezemet pedig a combján nyugtattam.
- Tudsz te így az útra figyelni? - kérdezte.
- Úgy sincs forgalom már és különben is olyan jól vezetek, hogy meg tudom osztani a figyelmemet - nagyképűsködtem.
Erika egy pár pillanatot várt, majd picit megemelte a fenekét, benyúlt a szoknyája alá és egy mozdulattal letolta a bugyiját a térde alá. Hát ettől tényleg majdnem elrántottam a kormányt.
- Hát, most már nem egyszerű figyelni - mondtam nagyot nyelve.
Erika felhúzta a szoknyáját a hasára. A kertvárosi részen amerre laktunk a közvilágítás lámpái már ritkábbak voltak, ütemesen bevillantak az ablakon és hol teljesen láthatóvá tették a punci tömör, sötét szőrháromszögét, hol sejtelmes félhomályba borították.
- Most meg az a baj - mondtam - hogy alul akad a kormány. Értette a célzásomat, átnyúlt a karom alatt és a nadrágon keresztül belemarkolt a meredező farkamba.
- A tied nedves? - kérdeztem a puncijára sandítva.
- Biztos az - hangzott a válasz
- Ellenőrizd le.
Elhúzta a kezét a nadrágomtól, lazán szétnyitott a combjait és a jobb kezét közéjük csúsztatta. A kocsi zaja melett is halottam ahogy felsóhajt, ahogy az ujjai a szemérméhez érnek.
- Nedves. - sóhajtja és a keze aprókat mozdul a punciján. A régi ipartelepnél hirtelen balra fordulok és megállok egy gazos kocsifelhajtón. Ép csak leállítom a motort, és már hajolok is át hozzá és az ölébe fúrom a fejem. Nem érdekel, hogy a sebváltó az oldalamba fúródik, mohon keresem a nyelvemmel a nedves rést. Érzem, ahogy megrándul a csípője, ahogy betalálok a szeméremajkak közé és vigighúzom a nyelvem benne a hüvelytől a csiklóig, aztán megint, aztán újból és újból, majd sebese csapkodom a csiklóját a nyelvemmel. Kicsusszantja a jobb lábát a könnyű kis cipőből, áthúzza a bugyin és a műszerfalra helyezi, amitől szétnyílik a kis pinája és kínálja magát az ujjamnak. Bent meleg, nedves, síkos és apró rángások futnak végig a hüvelyizmain. Nyelvem a csiklóján.
- Szopogasd - hallatszik a elsóhajtott utasítás, én pedig szopom, szívom a kis pöcköt. Nem látom, de arról, hogy elvette a kezét a fejemről sejtem, hogy elővette a melleit és azokat simogatja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 14. péntek 08:54
Jó.
#3 papi 2014. 04. 6. vasárnap 07:33
Egész jó
#2 v-ir-a 2013. 06. 22. szombat 22:54
nem volt rossz smile
#1 Törté-Net 2006. 04. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?