A+ A-

A farmon

Jennifet Slaughton csinos, főiskolás lány volt, ízig - vérig városi teremtés. Így kicsit nehezen vált meg szeretett Londonjától a nyári gyakorlat idejére, amikor is 3 hónapot egy skót farmon kellett töltenie. El sem tudta képzelni mivel fogja elütni a szabadidejét, már ha lesz egyáltalán. Fogalma sem volt, hogy hová, milyen körülmények közé kerül. A célállomás felé közeledve, a vonat ablakából kinézve már jobb kedve támadt. Gyönyörű táj, békés emberek, mi kell még? Bár ő igazából pörgős, belevaló, vagány, bevállalós csajszi volt... "Hiányozni fognak a londoni éjszakák... " - gondolta.
Végül megszokta a vidéki életet, pár nap múlva feltűnt neki a farmon egy srác. Kidolgozott felsőtest, fekete haj, sármos arc. Jennynek már kezdtek elvonási tünetei lenni. Napról napra egyre jobban kívánta a srácot, bár még a nevét sem tudta. A fiú nem a farmon lakott, a faluból járt be dolgozni.
Egyszer, ebédidőben, amikor a munkások mind hazamentek az asszonyhoz kajázni, észrevette, hogy a srác még dolgozik. Az istállóban etette a lovakat, csutakolta őket, szóval volt elfoglaltsága bőven. Jennynek már nagyon hiányzott a szex, de a farm munkásai között nem volt egy pasi sem, aki az esete lett volna, kivéve ezt a srácot. Valami miatt elütött a többi fickótól.
- Szia... Jenny vagyok... Már régóta figyellek, irtó jó pasi vagy.
A srác nem szólt semmit, dolgozott tovább. Jenny mögé lépett, és végigcirógatta a pasi arcát, a nyakát, aztán a vállait. Eddigi tapasztalataiból tudta, el tudja könnyen csábítani a pasikat. A srác megfordult, és egy szót sem szólva megsimogatta a lány arcát. Jenny megremegett... Ilyen érzékien még nem simogatták.. Vagy legalábbis most így érezte... A srác átölelte, és csókolni, harapdálni kezdte a lány ajkait. Jenny egész teste beleremegett. Mohón magához ragadta a srácot. A nyelve kereste a fiú nyelvét a szájában, s mikor megtalálta, birkózni kezdett vele. Erős kéz markolta meg a fenekét, amitől teljesen elgyengült... A fiú behúzta egy üres boxba, a szalmába feküdtek, és mohón vetkőztetni kezdték egymást. A fiú fürge nyelvei hamar felizgatták Jennyt. Mohó, ügyes nyelv izgatta a melleit, a bimbóit, aztán a hasát, végül elértek a puncijához is... A csaj felnyögött, belemarkolt az ismeretlen srác hajába, és teljesen a puncijához húzta a fiú fejét. A legtöbb pasi nem szeretett nyalni, akivel eddig találkozott, és most nagyon élvezte. Hamar benedvesedett, már alig várta, hogy egymáséi legyenek.
A fiú erős, határozott mozdulattal azonban másra kérte Jennyt. A fősulis bulikon Jenny volt a legkapósabb csaj, és mindenki tudta róla, hogy remekül tud szopni. Remélte, el tudja kápráztatni ezt a fiút is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 12. 12. kedd 07:41
Ennyit a belevaló, vidéki srácokról!
#4 vakon53 2016. 02. 24. szerda 17:49
Nem volt semmi találkozás.
#3 A57L 2013. 12. 6. péntek 06:21
Elmegy.
#2 papi 2013. 06. 4. kedd 05:30
Nem semmi találkozás
#1 Törté-Net 2006. 04. 22. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?