A+ A-

E-uszoda

Álmodtam? Vagy már megtörtént... vagy még csak meg fog történni ?
Erika egy viszonylag átlagosnak mondható barátosném, haverom, bár utóbbi időben szembesültem vele, többen fejemre hordták, hogy aki nekem átlagos, az másoknál tip - top meg atyagatya micsoda nőci kalibernek számít!
Jóvanna... ilyen ez a popszakma, szoktam mondani, hazavágta teljesen józan ítélőképességemet...
Amit tudni kell Erikáról, hogy egy baromi klassz csaj, helyén van az esze, tipikus nő, tud játszani, ujja köré csavarni pasikat rendesen, meg van hozzá a stílusa, a tekintete, a kisugárzása, amivel nagyon kellően tud bánni, és játszani, no és persze az intelligenciája, műveltsége!
Külsőre is egy kellemes, vékony, talán a túl vékony kategória, bár erősen fitneszezett, szóval, szintén ott van mindene a helyén, rendben vannak nála minden!
Ja igen, ami még fontos Róla tudni, neki köszönhetem első kikötözéses élményemet, ami azért mai napig olyan erősen él bennem, hogy ezt Ő egyszer nagyon keményen vissza fogja kapni! ;) Vagyis volt már korábban szexuális töltet közöttünk...
Szóval nem is olyan rég, fél éve kb. , teljesen véletlenül találkoztunk, be is ültünk egy kávéra, amiből lett egy 3 - 4 - 5... stb órás jóízű beszélgetés, kivel mi újság, baráti kör meg van e még, ki él nem él házasodott stb, amolyan baráti eszmecsere!
Lényeg, ami lényeg, nagyon de nagyon jól nézett ki, mégis tipikus nőként nyavalygott hogy kövér, fogyni szeretne, itt - ott leadni ezt azt, erősíteni, formálni... stb.
Persze, aki ismer engem, az kb. tudja hogy ez olyan mintha azt mondtam volna, hogy én vagyok a Godzilla! Több mint vicces, de többek között a millió kis dologból ez egy, amiért mi pasik imádjuk a Nőket! ;)
Elkezdtem én is nyüglődni, hogy kemény a munkatempón, beosztásom, üzleti élet és pop szakma rendesen magába szippantott, jó ideje érzem én is hogy csak sorvadok, rám is rámférne már valami kondicionálás féleség... majd a végén ott kötöttünk ki, járjunk együtt úszni, hiszen így együtt megyünk, tiszta buli, móka kacagás, oda - vissza motiváció megvan, és különben is, tavaszra mindketten jól akarunk kinézni, úgyhogy hajrá!
El is érkezett az első napja közös projektünk végrehajtásához, szokásos migrénem miatt nagyon nyűgi voltam semmi kedvem semmihez, pláne nap végén, így mondtam hogy oké menjünk, de csak egy feltétellel, ha együtt fogunk zuhanyozni!
Erika először, ahogy gondoltam reflexből tiltakozni kezdett, ahogy sejtettem, mondta, hogy "nemnemnem, az teljességgel kizárt, milyen perverz vagyok meg egyébként is uszodában azt hogy képzelem", (mire én tovább folytatva érezve sikerem, hogy ebből a napból sem lesz semmi, megúszom szerencsére) ne kombinálja túl a dolgokat, mivel nekem is van barátnőm, neki is palija, nem fog történni semmi, csak szimplán nem akarok a sok vén buzernyák trotty közé bemenni tusolni, meg különben is női zuhanyzóba becsempészni engem, tiszta izgi, no meg már amúgyis láttuk egymást meztelenül anno, szóval hadd szóljon!
Itt követhettem el a végzetes hibát, mert ez a női zuhanyzóban ne bukjunk le foghatta meg, felcsillant a szeme, majd nem sokat habozva, belement mosolyogva, szemében izgalom és kihívás fénye ragyogott! Méghogy én vagyok a perverz, jahh...
Ekkor kaptam félig infarktust, mert persze én csak hülyültem, nyomtam a hülyeséget, ahogy szoktam, meg akartam úszni szárazon a dolgot... és most saját csapdámba estem bele, de gondoltam... ha már így alakult hajrá, csak elfelejti menet közben! ;)
Egy - két órát úszkáltunk, persze majdnem minden fordulásnál fél óra pihenés meg dumcsi meg tüdő kiköpés, inkább volt ez móka, mint sport... egy két óra és eljött az a pillanat, amikor Erika sompolyogva odaúszott hozzám, és huncut mosollyal közölte hogy "menni kéne, mert dolga van, meg különben is, baromira izgul hogy fog ez az egész elsülni, menjünk már csináljuk!"
Ajjajj... tudatosult bennem hogy ő halál komolyan gondolta mindezt, nincs menekvés. Szívem egyből elkezdett a torkomban zakatolni, mert nem lesz ez egy egyszerű menet, mert oké hogy buli meg poén, de akkor sem lesz egyszerű menet... mindegy, oké, menjünk, úgyis én találtam ki, mégha brahiból is...
Mivel kinti medencében úsztunk, és már késő ősz volt, így a korai sötétedés a mi oldalunkra játszott, no meg persze mikor tartsák karban a férfi beúszót, ha nem pont tél - ősszel, így adott volt hogy úgyis csak a nőin tudunk bemenni... ami teljesen véletlenül egyből a női zuhanyzóba is vezetett! :)
Így mikor kijöttünk a vízből, fogtam egyből köntösömet, kapucnival fejemre húzva, törülközőjét meg fejemre csavarva mint valami muszlim rohanó léptekkel vetettük be magunkat a női huhanyzóba... ahol próbáltam nem leskelődni, amúgyis halál zavarban voltam, de amíg Erika bemászott megeresztni egyik fülkében a vizet, addig óvatlanul is átláttam egy pár másik zuhanyfülkébe, vagy rekeszbe, vagy hogy hívják ezeket, ahol szerencsére, nem vén nyanyák voltak...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 10. 21. kedd 06:05
7P
#3 listike 2014. 10. 21. kedd 05:17
Nem tetszett.
#2 Andreas 2006. 04. 10. hétfő 19:30
A bevezető sorok után majdnem abbahagytam... Kár lett volna, a többi jó volt!
#1 Törté-Net 2006. 04. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?