A+ A-

My Little Diary

Ma valami nagyon furcsa dolog történt velem. Egész délután a várost jártam, a kedvesemnek kerestem valami igazán jó ajándékot - tudod, holnap lesz a születésnapja. Nem találtam semmi olyat, amire azt mondtam volna, hogy : ez igen!, ez az igazi ajándék. Végső elkeseredésemben betértem egy fehérneműboltba, hogy - ha már semmi értelmesebb nem jutott eszembe, meglepjem magam valami igazán szexi fehérneművel, amiből persze majd ő hámozhat ki holnap. Ki is néztem egy egyszerűen ellenállhatatlan vörös csipkés fűzőt, a hozzá illő harisnyatartóval, és harisnyával. Az eladócsitri kicsit furcsán nézett rám, amikor elvonultam szerzeményeimmel a próbafülke irányába.
Az egyik gondolasor előtt elhaladva egy bugyi landolt a lábam előtt. A lány, aki elejtette utána kapott, de már nem érte el. Én biztosan iszonyúan zavarban lettem volna, de ő nem. Mélyen a szemembe nézett, miközben lassan leguggolt, hogy felvegye az előbb leejtett bugyit. Egyszerűen gyönyörű szeme volt. Egész különleges levendulakék. Megbabonázott... Csak néztem abba a hihetetlen színű szempárba, és szinte láttam magunkat csókolózni, ölelkezni, szinte éreztem a puha ajkakat a mellemen... Dehát mi ez?????! Én? Ilyet??? Soha! Hiszen ő is nőből van... És... Szegény eszem... hiába kiabált... Az a kis boszorkány megbabonázott, és már nem volt menekvés... Tudta jól, hogy milyen hatást vált ki belőlem, és nagyon élvezte a dolgot. Ahogy lassan felállt, végigfuttatta nyelvét az ajkain, egy lépéssel közelebb jött, szinte egymáshoz ért a testünk. Bocsánat - lehelte halkan, szinte suttogva. Semmi baj - nyögtem ki nagy nehezen. Egy pillanatra elszakadt egymástól a tekintetünk, ahogy visszatette a polcra a bugyit. A kis szünetet kihasználva vettem egy mély lélegzetet, és ismét átvettem az irányítást nekilódult érzékeim fölött. Újra a szembe nézett, de most nem hagytam, hogy hasson rám. Bocsánatkérő mosollyal megpróbáltam ellépni mellette. Szűk volt a hely, csak oldalazva fértünk el úgy - ahogy. Azt hittem, egy kicsit hátrál majd, hogy ki tudjam kerülni, e helyett azonban egy fél lépéssel közelebb jött, úgyhogy amint elléptem mellette, melleink szinte összeértek. Bizsergés futott végig az egész testemen, ahogy mellbimbóim megmerevedtek, de az ő lélegzete is elakadt... A lábam vitt tovább a próbafülke felé, miközben meg - megráztam a fejem, hogy elmúljék a bűvölet.
Nem sokkal később, amikor már szinte teljesen meztelenül álltam a próbafülkében, és a fűző működésének mikéntjét próbáltam megfejteni, egyszer csak libbent a függöny, és ott állt ő... Belépett. Nyilván látta az arcomon az elképedést, mert - mintegy magyarázatképp - előhúzta kosarából a fűzőm párját.
Próbáltam úgy tenni, mintha semmi sem történt volna és küzdöttem tovább a fűzővel, miközben ő - nyilván gyakorlottabb volt nálam - egy pillanat alatt belebújt a sajátjába. Hagy segítsek! - mondta és még mielőtt egy szót is szólhattam volna, helyére varázsolta az egészet összetartó fekete szalagot. Álltunk egymás mellett a kis fülkében, szinte egymáshoz simult a bőrünk, miközben - én titkoltan, ő egészen nyíltan - egymás testén kalandoztunk tekintetünkkel, fantáziánkkal... Egyszercsak végigsiklatta a kezét a hátamon, le, egészen a fenekemig. Kicsit döbbenten feléje fordultam, de újra szembe találtam magam babonázó tekintetével. Óvatosan simogatni kezdtem a mellét. Elmosolyodott, győzelme biztos tudatában, egészen közel hajolt és megcsókolt. Hihetetlenül lágy, és édes volt a csókja, fantasztikus, nőies, gyengéd. Sohasem hittem volna, hogy bármikor is megtörténhet, hogy egy lánnyal csókolózom...
A függöny másik oldalán hirtelen köhécselni kezdett az eladócsitri. Ez magunkhoz térített bennünket Ugye megiszol velem egy kávét? - kérdezte, s én, mintha álomban lebegnék, igent bólintottam. Gyorsan felöltöztünk, s régi jó barátnők módjára ballagtunk a pénztárhoz fizetni. Én lesütött szemmel, nem kevéssé zavarban, ő öntudatos mosollyal az ajka - óóóóó az a csodálatosan lágy ajka! - körül.
Beültünk egy közeli kávézóba, semmiségekről beszélgettünk. Már ő is zavarban volt egy kicsit Aztán vett egy mély lélegzetet, és belevágott:
- Nem is tudom, hogy hol kellene kezdenem.. talán először is elnézést kéne kérnem,hogy csak így letámadtalak. Nem szoktam "bugyiboltban" ismerkedni, de ahogy ott álltál és válogattál... - elfulladt a hangja, és sóhajtott egy hatalmasat.
Megtudtam tőle azt, amit eddig is "sejtettem", hogy a lányokat szereti, s megtudtam azt is, amit még csak nem is sejthettem, hogy még soha, de soha... szóval, hogy tulajdonképpen még szűz.
Őrült ötlet kezdett el alakot ölteni a fejemben.. Mi lenne, ha... de nem! Vagy mégis? Elég régóta voltam már együtt a barátommal ahhoz, hogy tudjam, mire vágyik, és holnap van a születésnapja, és... Éreztem, hogy ez nem lehet véletlen.
Kicsit - dehogy kicsit! Nagyon! - félve és dadogva, meg - megakadva mondtam el neki, hogy mit is szeretnék.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 24. kedd 06:33
Egész jó.
#6 papi 2013. 10. 20. vasárnap 07:10
Nem rossz
#5 Törté-Net 2002. 09. 2. hétfő 00:25
Ismerem a fórumot, de hányas számú hozzászólás? :)
Amúgy nem igazán lehet több ilyen, lévén ők is rendszeresen leellenőrzik... :)
#4 Törté-Net 2002. 09. 1. vasárnap 00:28
arich: Ez a HUSZ-ról van? El tudod küldeni, hogy hol? Csak mert akkor feltüntetem, mint az összes többinél is.
#3 arich 2002. 08. 31. szombat 23:20
Az eredeti végén ott volt a "folytatása következik". :) Inkább az érdekelne, hogy hogy került ez ide a HUSZ-ból?
#2 tave 2002. 06. 19. szerda 15:33
Elég jó, de a végén hova sietted el...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?