A+ A-

Első éjszaka

Süketítően zajos éjszaka volt! Szobám csendjét kettéhasította az utca dübörgése amint kinyitottam az ablakot. Az út menti lámpák fénye is durván hatolt be a sötétségbe amint kihajoltam az utolsó cigarettára. Az aznapi utolsóra természetesen, mert leszokni, már évek óta nem sikerült. Minden nap ezt a játékot játszottuk. Ő csendben aludt a szobában mit sem sejtve és pedig szégyenkező drogos módjára szívtam titokban a cigit és fújtam ki a füstöt az ablakon. Utána sterilizáltam magam...kézmosás, fertőtlenítés, fogkrém, szájvíz, ruhacsere, meg ami kell. Ő pedig eljátszotta másnap, hogy nem érzi a megült füstszagot a szobában és nem látja a lehullott cigarettapernyéket a padlón, az ablak alatt. Az az este azonban más volt mint a többi. Már épp elnyomtam a csikket (valójában elegánsan kidobtam az utcára, de ezt már magam előtt is szégyellem), mikor megláttam valamit. Valakit. Őt. Így nagyon nagy betűvel, bár mindig utáltam az ilyen szentimentális megjelenítéseket. Ő akkor parkolt le a ház előtt dölyfös autójával és kiszállás közben hangosan kacagott bele az éjszakába. Na meg a telefonjába, mert anélkül ritkán lehetett emberek között látni.
Épp befejezte a beszélgetést, bezárta az ajtót és már vártam a következő lépést, mikor elegáns nemtörődömséggel az autónak támaszkodott és elővett a táskájából egy szál cigarettát. Művészi mozdulatokkal meggyújtotta és csukott szemmel mélyeket szívott belőle, majd engedte, hogy a füst az égbe fodrozódjon. Abból később sem engedett, hogy a lakásban és az autóban nem lehet füstölögni, meg akarta őrizni a privát helyek steril tisztaságát. Már percek óta nézhettem mikor egyszer csak, mintha megérezte volna, elkezdte pásztázni az emeleti lakásokat. Gyorsan behúztam az ablakot, talán túl gyorsan is ahhoz, hogy még feltűnőbb legyen, majd a szokásos esti szertartás után bebújtam a kedvesem mellé az ágyba és Róla álmodtam. Róla, az ördögi szépségről a ház előtt.
Napok teltek el úgy, hogy nem hallottam felőle, pedig minden éjjel kerestem az ablakban, és minden bevásárláskor csak rá vártam a lépcsőházban. Egy csúnyán átmulatott éjszaka után valamikor hajnalban tévelyegtem haza és akkor találkoztunk. Akkor, amikor igazán nem számítottam rá. A szűkülő világgal köröttem támolyogtam a ház felé, kezemben az utolsó cigarettával, amikor kinyílt az ajtó és megjelent. Mögüle egy izmos kutya futott ki az éjszakába felderítendő fákat keresve. Meglepődöttségemben még a cigit sem tudtam meggyújtani, igazából úgy állhattam ott mint aki megőrült és csak néztem Őt. Másodpercek múltán megtörte a kínos csendet és megkérdezte, hogy ki tudnám e segíteni egy szállal, ugyanis a sajátját fenn hagyta a lakásban. Valami ügyetlen perszehogynevegyélcsak volt a válaszom. Miközben tüzet adtam neki, kezét lágyan az enyémre fonta, védve a lángot a széltől én pedig beleborzongtam. Akkor először. Ezek után méregetett egy ideig, majd kitört belőle a nevetés, állítólag lerítt rólam az egész estés vad tombolás az ő összes kellékével, karikás szemeivel és alkoholszagával együtt. A harmadik cigi után hívott fel a lakására egy kávéra, ha már így kora hajnalban összefutottunk. A kutya udvarias volt, amint beléptünk a lakásba eltűnt az egyik szoba sarkában. A kávé viszont pocsék . Túl forró és túl erős nekem, de mégis úgy ittam, mintha isteni nektárt szopogatnék. Utána tipikusan lányregénybe illően folytatódott.
Mikor felálltam letenni a csészét kicsit feljajdultam, mert még este tánc közben megerőltettem a lábamat. Megkérdezte, hogy megmasszírozza-e és bár erőtlenül próbáltam tiltakozni, a következő pillanatban már ott feküdtem a földön, párnákkal a fejem alatt egy szál bugyiban és topban. Rajta egy fehér melegítőalsó és póló volt mikor fölém hajolt és a bokámnál elkezdte a kezelést. Határozottan, de gyengéden csinálta, felváltva a két lábamat, mindig egyre feljebb. Már csukott szemmel élveztem a kényeztetést mikor a combomhoz ért és finoman elkezdte feszegetni a határokat. Kinyitottam a szemem és a tekintetünk azonnal összekapcsolódott. Látta benne az izzó vágyat és csak erre várt. Amint megkapta a jelet lehajolt és elkezdte csókolni a belső combomat. Két ujját használva lehúzta a bugyimat és folytatta a csókolgatást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 08:48
Átlagos történet.
#5 listike 2014. 12. 3. szerda 09:30
Olvastam jobbat is.
#4 A57L 2014. 04. 15. kedd 07:56
Nem rossz történet.
#3 Nicebaby 2006. 03. 22. szerda 09:46
Meglesz. Talán hosszabb is lesz. Hamarosan.
#2 Loverman 2006. 03. 20. hétfő 15:25
mondd a folytatást
#1 Törté-Net 2006. 03. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?