A+ A-

A Tanár úr

Krisztina vagyok, 19 éves. Valamiért életem tiz éves korom óta másból sem áll, csak a szexért való folyamatos vágyakozás. Nem tudom, honnan is van bennem ez. De mivel tisztességes családból származom, éppen ezért nem adhattam nagyon át magam egyre vadabb vágyaimnak, ha nem akartam, hogy lekurvázzanak, esetleg kiderüljön rólam ez a dolog. Már 12 évesen maszturbáltam, akár naponta 3-4-szer is, amikor éppen a bátyám szex-újságaihoz lopva hozzájutottam. A szüzességemet, ha hiszitek - ha nem, egy asztali étkezési kés fémnyele vette el. Még csak szinte nem is fájt, olyan izgatott voltam. Aztán, ahogy kezdtem kicsit idősödni, kis puncimat már megjárták a legkülönfélébb tárgyak, amit otthon fellelhettem. Egyre nagyobbak, ahogyan szőrösödött a szeméremtestem, a csúcs egy sörösüveg volt, amelyet csak félig bírtam magamba gyömöszölni, és napokig sajgott az altestem... Viszont óriási orgazmust is okozott! De mivel már nagyon jól tudtam 15 esztendősen, hogy nem csak a puncim adhat örömet, hát a fenekemet is elkezdtem ismertetni a belehatoló dolgokkal.
Talán, mert túl korán kezdtem megismerni a szexualitás világát, egyre vadabb vágyak kellettek, már nem volt elég a pornómagazinokban a szimpla férfitestek képei. Majd kicsordult a nyálam egy szép farok látványára, ám azt is észrevettem, ha a lányok testére nézek, ugyanolyan szenvedélyes izgalmat érzek. Néha egy kis bűntudatot éreztem ezért, de leginkább csak a suli zuhanyzójában, vagy az uszodában, amikor észrevettem, hogy alig bírok magammal a többi csaj formás kis fenekére nézve. Ám otthon elmúlt a szégyen, ahogyan bezárkóztam a szobámba és őrülten maszturbáltam.
16 voltam, amikor megismerhettem milyen is az, amikor végre egy hús-vér pénisz csúszkál bennem. Sajnos nem volt az igazi, nem olyan volt, amilyenre én igazán készültem. Időközben igazi szépség lett belőlem, ez nem nagyképűség. Kis hegyes melleim, és nagyon helyes hátsóm igazi tini szépséggé tett, amilyen most is vagyok. Igazán nekem való partnert nem találtam, ezért nem tudtam megmaradni senkivel igazán. Otthon mindeközben már dugdostam néhány durvább pornófilmet. Minden érdekelt, leszbi, homo, biszex, animal, pisi... Nem bírtam megvadult kéjvágyammal...
A kielégítő változás majd egy esztendeje állt be az életemben. A sulimba új tanár érkezett, nevezzük Gábornak. Most mindenki azt hiszi, hogy innentől a történetem egy ócska romantikus fordulatot vesz a jóképű ifjú tanárról...stb... Tévedés. Gábor nem igazán volt valami jóképű pasi. Nagydarab, 40 év körüli, enyhén pocakos férfi, némileg göndörös fekete haj. Szóval semmi extra. Valami mégis megragadott benne, egy furcsa vibrálás sugárzott körülötte, amelyet csak én észleltem, úgy látszik. Vad szexuális hullámok dőltek belőle, furcsa érzés volt, de valahogy sejtettem, hogy ez a pasas az ágyban féktelen lehet. Talán érettségem miatt fogtam fel ezeket a jeleket, ami belőle áradt. Nem mondtam el az osztálytársaimnak, hiszen meg is lepődtek volna, hogy mit eszek én ezen a férfin?
Már ott tartottunk, hogy az (...) óráján már nem is tudtam figyelni. Szemeim, ha lehetett észrevétlenül, folyamatosan a nadrágja elején legeltettem, próbálva elképzelni mekkora és milyen lehet az ott rejlő farok! Az ott rejlő csomag igazán méretesnek nézett ki! A bugyim állandóan átnedvesedett, és az órái után szinte futva mentem a WC-re, bezárkózni és maszturbálni. Éreztem, hogy ez így nem sokáig mehet!
Az elhatározásomat tett követte. Becsengetés után láttam, hogy bemegy a tanári wc-be, csak reméltem, hogy pisilni megy... Utána osontam, imádkozva, hogy nehogy erre járjon ilyenkor valaki, nekem pedig bőven megéri késni az órámról, ha láthatom milyen a nemi szerve. Lopva csuktam be magam mögött az ajtót, szerencsére teljesen hang nélkül sikerült. A mosdóból óvatosan kihajolva tökéletes kilátás nyílt a sorban egymás mellett falra függesztett kagylókra... És a tanár úrra is! A szívem egyszerre őrülten kalimpálni kezdett, remegve néztem... A sötét öltönynadrágból egy vastag és nagyméretű pénisz lógott ki... Fekete szőrzet is kandikált még fölötte. Szinte amilyennek elképzeltem éjszakánként ábrándozva! Valósággal megbabonázott, és nem bírtam ellenállni, elindultam felé... Még mindig nem vett észre, halkan fütyörészett. Csak amikor egyszerre mögéérve előrenyúltam, hogy megérinthessem, bizonyára valami őrület vett rajtam erőt!
Teljesen megdermedt, ahogyan a tűzforró, lüktető puha szerszámát megfogtam, még a vizelése is abbamaradt! Nem nézett hátra, én pedig mindent egy lapra feltéve elkezdtem a csodás nemi szervét izgatni, a bőrt gyöngéden húzogatni rajta, nem is törődve azzal, hogy a pisicseppek a tenyerembe folynak, sőt, forró érintésük még izgatott is! Nem mozdult, de éreztem, hogy a teste elernyed, és felnyög. Tetszett neki a dolog, nagyon is! Ha lehet, azonban, nekem még inkább!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2016. 11. 6. vasárnap 05:29
Nem rossz történet.
#12 feherfabia 2015. 12. 12. szombat 07:03
Közepes!
#11 papi 2013. 07. 10. szerda 10:26
Egész jó
#10 wkroki 2006. 09. 3. vasárnap 22:44
folytasd!!
#9 A Jani 2006. 03. 11. szombat 15:17
Remélem, kijavítják a hibát, mert igencsak kíváncsivá tettél!
#8 banurr 2006. 03. 6. hétfő 17:12
Folytatásch jöhet
#7 Loverman 2006. 03. 5. vasárnap 23:34
Ilyen csajt keresek, de hogy mikor találok végre...
#6 LAci 2006. 03. 5. vasárnap 21:48
Hát jó lenne ha a továbbiak is felkerülnének. Egyébként jó! Várom a folytatást, esetleg hasonló történteteket küldhettek az E-mail-omra is.
#5 Wágner úr 2006. 03. 5. vasárnap 14:20
Az agyam dobom el,-én is ilyen perverz-szexőrűlt vagyok. Örülök, higy elöttem írtál, felálló farokkal várom a folytatást! Előlegként 9-es!
#4 Regi 2006. 03. 5. vasárnap 11:19
Nem ez a vége, de valamiért innen hiányzik. Ezügyben írtam már a "Hibák..." topicba, remélem felkerül a vége...
#3 Süni 2006. 03. 5. vasárnap 10:54
Talán ez nem is a vége. Remélem.
#2 Bratyó 2006. 03. 4. szombat 20:05
Kár hogy igy lett vége.
#1 Törté-Net 2006. 03. 4. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?