A+ A-

A főnököm, az oktató, meg én

- OK. Akkor beszéljük meg, hogy hogyan kezdjük. Mindig legyen egy kis idő pihenésképpen, hogy amit elképzeltek, azt átbeszéljük. Nem akarom, hogy csak úgy egymásnak essünk, és a végén valakinek kellemetlen legyen. A meglepetés maga az akció legyen és ne a váratlansága. Először vetkőzzünk le, de egyenként, sztriptízzel. Utána fürödjünk egyet, mind a hárman, mert ugyan izgató a spray amit magatokra fújtatok, de szeretkezés közben inkább a testetek izzadó szagát és a spermátok illatát szeretném érezni. Utána jöhettek belém. De ezt ünnepélyesen szeretném. Úgy, hogy a behatoló nagyon lassan töltse meg puncimat faszával. Amikor teljesen bent van akkor ne járjon ki - be, hanem csak lüktetésével, körbemozgásával simogassa hüvelyemet. Így élveztessen el, és az sem baj ha telespriccel. Lehet, hogy ez sokáig eltart, de szeretném kiélvezni a bennem lévő dorong forróságát, keménységét. Természetesen ez egymás után történne mindkettőtökkel, és ez csak páros produkció lenne, sajnos a másiknak addig türelemmel várnia kell.
- Addig a másik ezt nem vehetné fel videóra? Hoztam magammal, a szobámban van, mindjárt áthozom. - szólt az oktató.
- Szó sem lehet róla. Nem akarok semmi kézzelfogható emléket erről. Csak tényleg az emlékek maradjanak meg bennünk! - mondtam elutasítóan. - És ha ezzel végeztünk, akkor ismét megbeszéljük a következő futamot, melyhez várom ötleteiteket. Most pedig sorsoljunk. Először a vetkőzés sorrendjét, utána pedig azt, hogy ki hatol be belém először. Itt egy csomag kártya, mindenki húzzon egy lapot, ha két azonos értékű lap jön elő, akkor mind a hárman újra húzunk.
Az eredmény a következő lett: a vetkőzést az oktató kezdi, én folytatom, majd a főnököm jön, a puncimat először pedig a főnököm tölti ki. Az oktató vetkőzése izgató volt, kicsit sietett, de talán azért mert a kísérő zene is egy kicsit gyors volt. Alsónadrágjába alig fért már bele fasza. A rúd, meg a tojások első ránézésre szépen borotváltnak tűntek, átmérője elég riasztó volt. Az én vetkőzésemet a fiúk vágyakozva nézték. Ilyenben nincs gyakorlatom, de ahogy a faszuk dudorodását néztem, elfogadható volt. Főnököm vetkőzése volt a legizgatóbb. Testére feszesen feszülő fehérneműit testét simogatva húzta le magáról. Ágaskodó szerszáma miatt a gatyáját elég nehezen tudta megindítani lefelé testéről. Mikor végzett, melléléptem, kezem az oktató felé nyújtva őt is odahúztam. Mind a kettőt átkarolva magamhoz húztam őket, és testüket végig simogatva elindultunk a fürdőszobába. A zuhany alá állva hívtam őket is. Nem kellett őket noszogatni. Egyből el kezdtek simogatni, melleimet, fenekemet, és a puncimat is. Előkerült a tusfürdő is, amitől jó síkos testünk élvezte az egymáshoz való dörzsölőzést. Természetesen én is simogattam, mostam őket, mindegyiknek a faszát külön - külön, de óvatosan lemostam, hogy nehogy idő előtt elsüljenek. Az izgató fürdő után az egymás szárazra törlése is nagyon kellemes volt. Ők mind a ketten töröltek engem, természetesen a melleimet és a puncimat egyik sem hagyta ki, így azok kétszer is szárazra lettek törölve, és ezután amíg egyiket én töröltem, addig a másik hátulról átkarolva simogatott. A törölgetés alatt tanulmányozhattam a két fütyköst. A főnökömét már ismertem, de kicsit mintha még megnyúlt volna a múltkori eset óta, az oktatóé szép egyenes, nem görbülő, és jó vastag volt. Nem volt olyan hosszú, mint a főnökömé, de vastagsága nagyon felizgatott. Mit fog ez bennem tenni? Miután végeztünk, visszamentünk a szobába. Itt is jó meleg volt, vagy csak izgalmunkban nem törődtünk a hőmérséklettel, nem tudom, de nem fáztunk. Az oktató kibontotta a pezsgőt és töltött mind a hármunknak. Koccintottunk, és az elkövetkezők sikerére lehajtottuk a finom italt.
- Nem kellene már pertut innunk? - kérdezte huncut mosollyal az oktató.
- Dehogynem! - vágtam rá hirtelen. - Töltsd meg mégegyszer a poharakat!
Először a főnökömhöz fordultam. Balkezemmel megfogtam a faszát, és a lábam közé igazítottam, na nem a puncimba, csak alá, a combjaim közé. Mivel magasabb volt, nekem ágaskodni kellett. Így balkezemmel átkarolva, jobbkezemben a pohárral, a pertu ivásnak megfelelő kézátkarolással megittuk a pertut. Mikor kiürült a pohár, nem engedtem még el, combjaimat összeszorítottam és egy csókkal szánkat összeforrasztottam. Nem kemény nyelves csókkal, hanem inkább ízlelgető, ismerkedő, forró csókkal. Szegény már nem bírt magával. Mielőtt baj lett volna leszálltam róla és ugyanígy pertut ittam az oktatóval is. Ezután egy kis szünetet kértem pihenésképpen, és úgy láttam, hogy ez nekik is jól jön. A szobában volt egy normál magasságú kis asztal. Ezen terveztem az első behatolásokat. Ráterítettem egy paplant, hogy ne legyen kemény, és a fiukat felállítva odahúztam a két széléhez a két fotelt, hogyha lábaim elfáradnak, akkor rájuk támaszkodhassak. Megfordultam, ráültem az asztal szélére, combjaimat széttártam, lábaimat a fotelekbe raktam, és hátradőltem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2018. 01. 14. vasárnap 08:51
Nagyon jóvolt!
#4 feherkalman1 2017. 05. 26. péntek 07:40
Nagyon jó.
Kár hogy ilyen hirtelen kezdődött.
#3 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:32
Tetszett.
#2 gyuri0926 2008. 10. 29. szerda 07:32
Ez nagyon jó volt és föleg hihető.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?