A+ A-

Képzelgések

A mostani hétvégére is csodálatos meleg, napos időt jósolt a meterológia. Már hétköznap elterveztem, hogy szuper hétvégém lesz, éppen eleget ültem otthon egyedül eddig. Jóval többet a kelleténél. Nem is tudom mire vártam eddig. Most újult erővel, tele lelkesedéssel és jókedvvel nézek a hétvége elé.
Szombat délelőtt van, még lustálkodom kicsit az ágyban, mielőtt elkezdeném a napot. A királykék szatén ágynemű kellemes hűvösséggel simul meztelen testemre, teljes részletességgel megmutatva a legapróbb domborulatokat, íveket, hajlatokat. Karommal eltakarom a szememet, hogy ne zavarjon az ablakon bekukucskáló napsugár. A hifiből halkan szól a zene, s emígyen ellazulva azon kapom magam, hogy gondolataim a tegnap éjszakai erotikus filmben látottakhoz kalandoznak vissza. Csukott pilláim alatt mintha újra peregne a film.
Látom azt a szépszemű, hosszú hajú lányt, kinek olyan gyönyörűek voltak a mellei, hogy szinte irigyeltem a két fiút, kik egyszerre kényeztették őket. Igazából nem is tudom kit irigyeltem jobban a lányt vagy a fiúkat. Miközben ezen elmélkedtem kezem önkéntelen vándorútra indult testemen. Lassan haladtam, csiklandozva cirógattam hol az ujjaim begyével hol a körmömmel a bőrömet. Imádom ezt az érzést, mintha ezer és ezer hangya kelne útra egyszerre, hogy bejárja a már jól ismert területeket. Simogattam a nyakam, a karom- különös tekintettel a csukló és könyök hajlatomra - ellátogattak a hangyácskák a dombosabb helyek felé is. Egyszerre hódították meg mind két mellemet, hosszabban elidőzve a már keményen kiemelkedő bimbóimon. Aztán csak bal kezem indult útnak tovább, a hasam felé, majd egyre lejjebb és lejjebb.
Lábaim önkéntelenül nyíltak szét a takaró már teljesen lecsúszott rólam.
Ujjaim visszafelé indultak a combomon,egyre beljebb és feljebb vették az irányt, míg elérték a gyönyörlelő szigetet. Nem húztam szét nagyajkaim, nem ingereltem egyből a csiklómat és nem nyúltam magamban, ahogy a fiúk oly kapkodóan, türelmetlenül szokták. Oldalra nyúltam a fésülködőasztalomhoz, melyen egy pipere tükör állt. Az ölem elé tettem, s gyönyörködtem magamban, néztem az ujjaim ahogyan simogatják húsos, egyre vérrel teltebb ajkaim.Ahogy ébredezett bennem a kéj, mind nagyobb hullámokban öntötte el a bensőm. Egyre súlytalanabbnak, könnyedebbek éreztem magam, a nyelvemmel kéjesen nyalogattam a szám szélét, elvesztettem a tér az idő érzékem. A gyönyör érzetének eljövetele eluralkodott a tudatom felett, mocskos szavakat suttogtam a levegőbe:
- Nyaljál méééééég, gyorsabban, iiiiiigen, jóóóóóóó ...
- Te meg gyere spriccelj a számba, basszál szájba.....
az ujjam a csiklómon kőrözött egyre gyorsabban. 1x1x magamba nyultam, lenyalogattam a nedvem az ujjamról
- Basszál szét,
- Ááááá.... még keményebben
Nem, még nem,... várok pár pillanatot, majd tovább ingerlem a kéjpontom. Érzem nem bírom tovább magamban tartani , előtör belőlem , testem megfeszül, a bensőm remegni kezd ahogy eláraszt , minden porcikámat átjár a gyönyör. Végső stádiumban párszor megrándul a testem, majd ahogy lassan elcsitulnak a hullámok, felébredek a csodás kábulatból. A szívem még sebesen ver, a lélegzésem egyre csitulóbb. Elönt az elégedettség, ösztönösen magzati pózba gömbölyödöm, észrevétlen elszenderedek.
Elhatároztam, hogy ma strandra megyek. Később talán moziba, vagy majd meglátom, mit hoz a starndlátogatás. Napfürdőzés előtt vásásrolni indulok. Muszáj új bikinit venni a tavalyi nem az igazi.
A közeli bevásárló központba indulok. Sokan vannak a boltban, elég nagy a tumultus. Szokás szerint variálnom kell a méretekkel. Mit tehetek én róla hogy xl-s felső, de csak m-s alsó kell.
Ahogy nézegetem a választékot észreveszem, hogy engem is igencsak mustrál valaki. Sőt valakik!
Egy pár alig titkoltan nézeget felém. Nem tudom mi leli néha az embereket , de ha ebben a félpántos felsőben vagyok nem bírnak magukkal. Somolygok magamban, majd még időben lecsapok az utolsó szabad próbafülkére. Fénylő anyagú háromszög felsős bikinit próbálok, olyat aminek zsinóros a pántja. Rutinosan rakom össze a felemás méreteket. A bugyija éppen jó, szépen simul a popsimra. Már a felsőrészt igazgatom magamon, mikor meglibben a függöny és egy lány lép be mosolyogva rajta.
Elnézést kér amiért zavar, de több szabad fülke híján, gondolta meg kérdi próbálhat e az enyémben .Igen mondtam én, csak nyugodtan. Akkor vettem csak észre, hogy ez az a lány aki a barátjával bámult az előbb. Ő is fürdőrucit próbált. Nem néztem meg nagyon, de csinos lánynak látszott. Dicsérte milyen jól áll nekem a választott darab, a szeme csillogásán látszott véleménye őszinte. Aztán hirtelen elém lépett, megsimogatta az arcomat, a másik kezével az én kezemet a mellére tette, s közben lágyan szájoncsókolt.
Hirtelen meglepetésemben felsikkantottam, de olyan puha , érzéki volt a szája, siklott a nyelve a számban, hogy visszacsókoltam. Nyelveink őrült kergetőzésbe kezdtek, testünk egymásnak simult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 12. 7. szombat 06:34
Jó írás.
#4 papi 2013. 10. 1. kedd 11:20
Nagyon jó.
#3 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:28
Azám smile csatlakozom az előttem szólóhoz!
#2 Loverman 2006. 03. 6. hétfő 23:52
ISTENI!
#1 Törté-Net 2006. 03. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?