A+ A-

Burgonya szerelmeslevele A.-nak

Őszintén megmondom, fogalmam sincs róla, hogyan kezdjem ezt levelet, melynek feladata, hogy érzékeltesse az elmúlt négy év során felkorbácsolódott érzelmeim különleges voltát. Négy év - ennyi volt szükséges ahhoz, hogy pontosan megfogalmazhassam azt, amit érzek - nem csak számodra, a magam számára is. Nem tudom, milyen hosszúra nyúlik majd e levél, s azt sem, át fogom-e adni neked valaha is. Írás közben párszor alighanem magamhoz nyúlok majd, csak hogy tudd. Mindettől függetlenül csak azt írom le benne, amit gondolok, és amit érzek, és úgy, ahogyan az az évek során bennem felhalmozódott, hogy ezen alkalmas pillanatban a felszínre bukjon. Tudod, én hiszek abban, hogy mindennek csak egyszer jön el az ideje - és úgy érzem, itt a pillanat, hogy kiírjak magamból mindent, ami eddig a szívemet nyomta!
De még mielőtt belefognék a továbbiakba, szeretnék mondani valamit, amivel a későbbiekben is feltétlenül tisztában kell lenned, bármit is gondolsz rólam. Fitymaszűkületem van. Így ha esetleg belém szeretnél, nemi életet élnénk és szeretsz szopni, nem lesz olyan jó. A dokitól meg félek, bár szerelmed erőt adhat. Akkor, ha akarod, körül is metélem magam. Ha van kedved, olvasd végig ezt a levelet, ha nincs, akkor ne - én semmit nem várok tőle. Mi sem áll távolabb tőlem, mint a zaklatás, ez remélem világosan kiderül majd, mire végzel az olvasással.
Több mint négy éve történt, és még mindig úgy él bennem, mintha tegnap lett volna - akárha egy olcsó szerelmes történetet olvasnál, amiben száz oldalanként van egy lightos kefélés. Akkor természetesen még véletlenül sem gondolhattam, hogy oly sok év után itt ülök majd az íróasztalomnál, az Omega zenéjét hallgatva, és érzelmeimmel viaskodva igyekszem kicsikarni magamból ezt a levelet. Egy hétköznapi, verőfényes őszi délután, egy élénkzöld kezeslábasba öltözött tízéves fiatal lány egy éretlen kisfiú, és egy véletlen pillantás - ez volt a kezdet. Akkor még az első erekcióm sem érkezett meg, s nyilván te sem menstruáltál még. Az első fanszőreink sem nőttek még ki. Nagy hatást tett rám szépséged és gyönyörű szőke hajad, de azt hittem, semmi több. Kiderült, tévedtem. Fájdalmasan, édesen, hosszan tartott, tart ez a szerelem, lehet, hogy akár egy életen keresztül. Képtelenségnek tűnik, de aki ismer engem, aligha tartja annak. Nem tartja, hiszen mindenki tudja, milyen lúzer vagyok, félek, te is. Plátói szerelem és kezem feltétlen szeretete, tán egy életen át elkísér.
Szóval, nem telt bele öt év, s már pontosan tudtam, hogy április 18-án van a névnapod, s azt is, melyik a legmegfelelőbb hely az iskola udvarán, ahonnan nagyszünetben megleshetlek, és ha épp kihalt a folyosó, maszturbálhatok is rád. Egyszer a Farkas Vera rajtakapott, és be akart árulni az osztályfőnöknek. Könyörögtem neki, hogy ne tegye. Azt mondta jó, de csak ha megbüntethet. Így hát belementem, ő pedig elfenekelt egy fűzfaággal a hátsó udvar egyik alkóvjában. Le kellett tolnom a nadrágomat, sírtam, mert csípte a popsim, de erekcióm is volt. Azt kívánta, mondogassam: "Tetű kis köcsög vagyok, aki nem érdemli meg az Andit." Ki is mondtam, de magamban soha: ott csak azt hajtogattam: kellesz nekem drága kedvesem!
Tisztában vagyok vele, hogy abból az időből nem sok jó emléked maradt rólam - ha maradt egyáltalán - és te is, én is pontosan tudjuk, miért. Nem beszélek róla, mert nehezen megy - még ma is, és azt sem tudom, vállalhatom e felelősséget akkori önmagamért. Kétségkívül infantilis debilitásra vallott, hogy elküldtem neked levágott hereszőrzetem szivecskés borítékban, s ráadásul tudtad, hogy az enyém, mert az iskolában senki másé nem vörös. Meg névtelen levelet sem kellett volna küldenem a cseppet sem jellegzetes macskakaparásommal, amelyben kifejtem, hogyan dugnálak seggbe egy kiadós pisikaki után, nyakamban csokornyakkendővel. Tudnod kell, hogy ezek a dolgok már nem érdekelnek. Nos, akár igen, akár nem, most - ha megkésetten is - szeretnék bocsánatot kérni minden kellemetlenségért és fájdalomért, amit neked akkor, és később is okoztam. Ez a legtöbb, amit megtehetek - egy másik ember szól hozzád, aki szeretné jóvátenni elődje bűneit.
Az irántad érzett szerelmem az idő múlásával egyenes arányban növekszik, és nem tudom, mikor ér majd pályára csúcsára. Ma azonban - és ez az egyetlen jó abban, hogy a gyermek ifjúvá serdül - világosabban látom ezt a szerelmet, mint azelőtt. Annyival világosabban, hogy ennél jobban talán már nem is fogom sohasem.
Én nem beléd vagyok szerelmes. Nehogy azt hidd. Egy nőbe sem leszek soha, hisz mindannyian aljas, hűségre képtelen ribancok vagytok. Ezt ma már tudom. Nem is lehetnék, hiszen a valódi szerelem egymás kölcsönös megismerésén és elfogadásán alapul. Én viszont nem is ismerlek téged! Csak magamat ismerem, a vágyaimat, a szexuális zónáimat, a bélműködésemet. Azt hiszem, ez az a különös állapot, amelyre egy groteszk példát is felhozhatnék: Dante szenvedélyét Beatrice iránt a középkorban. Valószínűleg ismered a történetet, az iskolában bizonyára tanították.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2018. 01. 9. kedd 07:45
Nekem nem tetszett. Végig sem tudtam olvasni.
#4 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:16
Kiráááály nyes
#3 v-ir-a 2011. 12. 17. szombat 23:06
elég érdekes levél volt...
#2 alte trottel 2007. 04. 23. hétfő 18:52
Még! MÉÉÉG! MÉÉÉÉÉÉG!
#1 Törté-Net 2006. 03. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?