A+ A-

Horgászat

Elmesélem, hogy vidéken horgászat közben hogy dugtam meg Évit,a csajomat, fiatal segédlettel!
Egy nyári tábor mellett volt a tó, ahová lementünk pecázni a lánnyal.
Nagyon meleg volt, így fürdőruhában voltunk. A nap ahogy sütötte a farkamat a gatyán keresztül, egyre inkább izgalmi állapotba került. A lányon csak egy pici tanga volt mert monokinizett. Mikor már nem bírtam magammal, odafordultam hozzá és megsímogattam bugyin keresztül a punciját. Nagyon jó volt így simogatni, mert a sikamlós selyem anyagon keresztül kellemesen lehetett érezni a punci domborulatait. Ez a Páromnak is nagy izgalmat okozott, mert amennyire csak lehet, szétnyitotta a combjait, és így könnyedén tudtam simogatni az egész felületét. Kedvesem lehúnyt szemmel élvezte a kényeztetést, kis idő múlva halkan sóhajtozni, majd nyögdécselni kezdett. Aztán éreztem, bugyin keresztül is, hogy nedvesedni kezd a puncija. Ekkor egyik ujjammal félrehúztam a falatnyi tangát, így láthatóvá vált a szétnyílt, duzzadt pinája, és a vöröslő csikló. Középső ujjamat végighúztam a nedves vágaton, majd a csiklón lassú köröket írtam. Ettől egyre hangosabban nyögdécselt, és mozgatni kezdte a csípőjét, pináját mind jobban nekitolva a kezemnek.
Ekkor egy kis neszre lettem figyelmes a szemközti bokor irányából. Alig láthatóan egy fiatal srác nézett bennünk a bokorból. Kicsit meglepődtem a nemvárt helyzeten, de úgy csináltam, mintha nem vettem volna észre. Viszont a farkam még keményebb lett a nadrágomban. Tovább simogattam Évi pináját, de most már ügyeltem arra is, hogy a fiú mindent jól láthasson. Egy laza mozdulattal úgy fordítottam a lányt, hogy a szétnyílt combjai pont szemben legyenek a leselkedő srácnak. Néha szétnyitottam ujjaimmal Évi pináját, néha bedugtam az ujjamat. Egyre jobban élvezte a kényeztetést, mikor egyszerre két ujjamat is bedugtam neki. Ekkor szinte egy pillanat alatt elélvezett, nagyokat rándulva, és hangosan nyögve. Miután lecsillapodott, magam felé fordítottam, de nem is kellett Neki mondani, egyből megmarkolta az akkor már kőkemény faszomat. Segítettem neki, hamar kibújtam a fürdőnadrágomból. Ő négykézlábra állt, és csókolgatni, nyalogatni kezdte a farkamat. Segge pont a srác felé nézett, gondoltam pont ez a póz a legjobb, így lehet látni a csillogó pináját, de azt is, hogyan szopja majd a farkamat.Nem is kellet rá sokat várnom, lassan a szájába eresztette a vastag faszomat.
Nyelvével körbenyalta a makkomat, majd lassan le-föl mozgott rajta. Közben néha a szemem sarkából figyeltem a bokrot, mit csinál a srác. Az egyik ilyen odapislantásomkor viszont összetalálkozott a tekintetünk. Ő nagyon megijedt, összekuporodott a bokor mögül, és feszülten figyelt, várta, mit fogok tenni.Nem jutott más eszembe, kacsintottam felé cinkosan, ettől meg is nyugodott. Miután látta, hogy nem rebbenünk szét, bátrabban figyelt bennünket. Én hátranyúltam Évi pinájához, és újra simogatni kezdtem, de most már egyre többször tártam a leskelődőnek szét a szirmokat, közben figyeltem a srácot. Kis idő múlva letolta a rövidnadrágját, és verni kezdte a farkát. Ahogy láttam, a korához képest fejlett volt a srác, elég normális mérettel. Ekkor halkan Évi fülébe súgtam, hogy azt hiszem, figyel bennünk valaki. Erre Ő összerezzent, de mivel tartottam, nagyjából ugyanaz a testhelyzetben maradt. Mondtam Neki, miért is ne nézhetné valaki, hiszen olyan jó az alakja, hadd gyönyörködjenek benne. Erre lassan megnyugodott, és folytatta a szopást.
Egy kis idő múlva már hangokat is hallatott, egyrészt a kezem miatt, másrészt gondolom izgatta a gondolat, hogy mindezt közönség előtt teszi.
Olyan keményre szopta a farkamat, mint még soha. Nem akartam ilyen hamar elmenni, ezért kértem, üljön bele a farkamba, hadd lásson ilyet is a srác. Megkérdezte halkan, hol van. Mikor mondtam, hogy pont mögötte, lassan fölém mászott, majd odaillesztette a faszomat a pinájához, és lassan belecsúszott. Isteni érzés volt, annyira forró volt a pinája. Ütemesen dugta magát, nekem nem is kellet semmit csinálnom. Aztán megkérdezte, látom e mit csinál az idegen. Én mondtam, hogy egy fiatal fiú, és veri a farkát. Biztos nagyon tetszik neki ez a különleges látvány.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2018. 07. 4. szerda 23:46
remek !
#3 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:50
Nem rossz.
#2 grrrrrrr 2006. 03. 1. szerda 09:50
Ugyan az, mint az Olasz nyár, csak silányabb. Sokkal silányabb.
#1 Törté-Net 2006. 02. 26. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?