A+ A-

Év kezdet

Hétfő volt épphogy kihevertem a szilveszteri fáradalmakat. Sose gondoltam hogy ez a nap még jól is végződhet. Nem voltam ugyan másnapos, de fáradt voltam, hisz nem aludtam túl sokat. Épp a postára mentem be, amikor füttyentést hallottam mögülem. Megfordultam és leesett az állam a meglepetéstől. A volt barátnőm volt az, akit majd három éve nem láttam. Annak idején nem voltunk sokáig együtt, és sokáig nem is beszélt velem, de most odajött hozzám. Szó se róla alaposan megváltozott. Gyönyörű lett. Fekete hosszú haj legalább kilencvenes mellek és olyan feszes hátsó, hogy a legimpotensebb pasinak is égnek állt volna a cerkája tőle. Miután köszönt, elkezdtünk beszélgetni, sokat megtudtam róla mi volt vele, hogy volt aztán, hogy hogy nem, otthon találtuk magunkat. Már bent voltunk a szobámban. Sok téma felmerült, de aztán jött, ami minden embernél téma a szex. Bevallotta, hogy sexmániás lett, nem bírja ki, hogy ne legyen naponta legalább egy aktusa. Meg tudtam érteni. Én se vagyok kevésbé mániákus e téren. Aztán egyszer csak megbolondultam. Magamhoz öleltem, s elkezdtem csókolgatni a nyakát. Először megpróbált ellenkezni.
- Nem kellene. Nem lesz jó vége, ha ezt csinálod... kérlek!
De a cselekedetei mást mutattak. Halk nyögések tudatták velem, hogy élvezi a dolgot. Közben tovább kérlelt, de nem engedtem. Csókoltam tovább a nyakát néha a füléhez hajolva és kicsit azt is megcsókoltam. Kezeim közben lecsúsztak első osztály fenekére és belemarkoltam. Hogy jó utón haladok, mutatta, hogy ismét halk nyögések hagyták el ajkát. Már nem ellenkezett. Egyszer kétszer még megkísérelt lebeszélni róla, de tudtam, hogy igazából már teljesen mást akar. Engem. Lassan az ágyhoz húztam és leültem. Őt az ölembe ültettem velem szembe. A farkam már meredezett és ezt ő is érezte. Ahogy leült rögtön elkezdett mozogni rajtam. Közben én a hátát simogattam és csókoltam vadul. Ő visszacsókolt miközben tovább nyögdécselt. Leszedtem róla a garbóját. A pólón keresztül elkezdtem szép lassan simogatni a mellét, miközben szépen mozgott rajtam, ezzel is izgatva magát és engem. A fülemhez hajolt és belesúgta:
- Két éve nem izgatott fel így senki. Nagyon akarlak. - búgta nekem vágytól remegő hangon.
- Hát akkor meg is kapsz. - nem mondtam többet. Ismét vad csóközönnel árasztottam el a nyakát miközben melleit simogattam egyik kezemmel, míg a másik a hátsóját markolászta.
Levettem a pólót, minek eredményeként előkerültek szép nagy mellei. A mellbimbói már kemények voltak, ahogy egyre jobban fel lett húzva. Nem sokat várakoztattam melleit szinte azonnal rátapadtam a számmal. Nyalogattam mind a kettőt. Tetszésének kis sikolyokkal adott hangot, ami engem nagyon felizgatott. Míg egyik mellét nyelvemmel másikat kezemmel kényeztettem. Közben ő is vetkőztetett. Nem érte be egyenkénti megoldással. Szinte letépte rólam a két felsőt, ami rajtam volt. Újra a nyakát vettem célba, miközben újra csak mozgott rajtam. Aztán lassan felállt és levette a nadrágot. Mutatta, hogy tegyem én is azt. Nem voltam rest rögtön követtem példáját. Már csak egy tenyérnyi ruha takarta legfinomabb részét. A farkam majd kilyukasztotta az alsót, ami rajtam volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 04. 23. szerda 03:14
Nem nagy durranás
#2 listike 2014. 02. 12. szerda 19:22
Elég gyenge.
#1 Törté-Net 2006. 02. 26. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?