A+ A-

Jasmine 1. rész

Jasnine a barátnőm. 36 éves, nagyon csinos nő, borotvált puncival. Én 30 vagyok, az ágyban remekül érezzük magunkat. Egy kicsit rátaláltunk a "tökéletes szexre". Sose volt még borotvált barátnőm, imádom a selymes ajkakat a nyelvemmel érezni. A szex eleinte is jó volt, de félelmetes, hogy az idő előrehaladtával sem múlik a javuló tendencia. Imádom a testét, lelkét!
Este mentem hozzá aludni. Lánya a nagypapánál aludt, tudtam, fergeteges élményben lesz részem. Estére libidóm mindig a mélyponton van, de tudtam, ő akar és tud is ezen változtatni. Mikor lefeküdtünk, szokás szerint sokat beszélgettünk. A takaró alatt combjaink sűrűn összeértek, csak hogy érezzük egymás melegét. Gyönyörű barna bőre van, imádom nézni, nem is takargatja magát, sokszor nem tudok betelni a látvánnyal. Nem túl nagy mellei vannak, de gyönyörű bimbók ékesítik a barna, feszes halmokat. Első érintésre gyorsan megkeményednek, alig vártam, hogy bekövetkezzen. A karcsú dereka alatt, kellő szélességű csípő volt, feszes popsival, mely szinte követelte, hogy belemarkoljak. Vénuszdombja határozott volt, "homlokos", ahogy mi férfiak mondjuk. Keskeny szőrcsík volt borotválva neki, mint ha jelezte volna nekem az irányt: gyere, itt a gyönyör forrása! Tudtam, de szeretem előtte élvezni a pillanatokat, az utat, mely elvisz odáig.
Megszagoltam a haját. Imádom a haja illatát. Kéjesen megbillentette a fejét, mindig azt hitte, puszit akarok adni. Ettől a mozdulattól nagyon erotikussá vált. Megpusziltam a fülének felső csúcsát. Szinte érezhetően megnőtt a testhőmérséklete, valósággal tüzelt. Elkezdtem nyalogatni fülkarimáját, majd a nyakához hajoltam. Ilyenkor mindig mély levegőt vesz, érzem, már nincs visszaút. Apró puszikkal bolondítom nyakát és felfedezem a melleit. Ilyenkor a szokottnál is keményebbek, és peckesen, mereven állnak bimbói. Ágyékát az enyémhez nyomja. Nem bírom tovább, belemarkolok a csodálatos domborulatba. Közben a másik mellének bimbóját számba veszem. Ő csak élvezi a játékot, szinte önző módon, de tudom, ha megkapja a magáét, nem lesz hálátlan. Érzem, hogy farkam már nedves, nagyon várja az érintést. Csókjaimmal gyorsan keresztülfutok a hasán, már érezni akarom izgalmának illatát. Lecsúszok az ágy mellé, combjai közé rakom fejem, és belső oldalát puszilgatva, egyre türelmetlenebbül haladok szeméremajkai felé.
Végre odaérek, és már lenyugszom, itt vagyok, élvezem a helyzetet, nekem már nem sürgős Gyengéden puszilgatom ajkait, medencéje lassú táncot jár közben. Nyelvem hegyével néha végigszántom a kéjes nyílást teljes hosszában, mire felsóhajt, ölét igyekszik egyre jobban az arcomba túrni. Boldog vagyok! Totál be van gerjedve, rezzen minden érintésemtől, nem tudom melyikünknek a jobb érzés, mint ha az idegvégződéseink eggyé forrtak volna. Nem tudok sokáig időzni, érzem, hamarosan elélvez ha folytatom, és utána már pihenésre vágyik. Én viszont nem! Visszakúszok mellé, merev hímvesszőm közben a combjához dörgölöm, nem érdekel, hogy élőváladékommal összekenem. Odanyúl és megmarkolja. Istenem, alig vártam már! Ujjait köré fonja és már felhevült állapotához igazodva, határozott mozdulattal fel-le mozgatja makkomon a bőrt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 02. 11. kedd 16:01
És a folytatás?
#3 gabo 2006. 02. 19. vasárnap 14:31
"Egy kicsit rátaláltunk a "tökéletes szexre". Szerintem ez azért még elég messze van a tökéletes szextől!
#2 szanci 2006. 02. 17. péntek 01:01
hm éréki, szexi, izgató......
10p
#1 Törté-Net 2006. 02. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?