A+ A-

Az első

...mert soha semmi nem múlik el nyomtalanul. Nyár est volt, akkori másodállásomból, vetítés után barangoltam hazafelé. A mozigépház is igen meleg volt, hűsnek tűnt az utca levegője, pedig az is közelítette a 30 fokot. Az idő későre járhatott, itt-ott ki, ki, hunytak a kirakati fények.
Bámultam egy - egy kirakatot, majd andalogtam tovább. Az enyhe fuvallat meg, meg borzolta a gatyám szárán keresztül, a zacsim szőrzetét, tudvalevőleg a zacskótartós alsógatya nem az én világom!
E kis apró gyönyörökön élvezkedve, néha, néha eltűnt a körülöttem lévő világ is. Halk szó, szinte a fülem mellett, amitől összerezzentem, a megszólító, ezt igen jól láthatta. Elpirultam, talán dadogtam is valamit, hiszen olybá tűnt, mintha a szélben élvezkedő heréim netán az orromon lógnának, a nagyvilág szeme láttára!
- Keres valamit, esetleg nem ide valósi...
- Neeeeem... nyarvogtam alig hallhatóan, és ő azonnal folytatta...
- Netán partnert keres, abban is szívesen segítek!
A kérdés gyors volt, határozott, elegánsan halk, de kemény férfias! Választ nem várva, hozzátette: - Jöjjön velem majd segítek! - mondta ezt egy fehérhajú, karcsú, vászon öltönyös, huszártiszti alkatú, mint megtudtam 70 éves, nagyon elegáns, szépen barázdált arcú idős úr.
Mintegy utca hosszat mentem mögötte, tisztes távot tartva, miközben az a kis férfiasságom is összement aminek a melegtől éppen fordítva kellet volna lennie. Halk zár kattanás után feltárult egy elegáns kis lakás, megjegyezte, - Már vacsoráztam, időnként a bátyám főz nekem...
Két gyönyörű fotel közül az egyikbe tessékelt, - Így be kell érnie egy teával és közben megbeszéljük.
Mit? - azt sem kérdezte fiú, vagy lánypartnerre vágyom e? Egy szem villanás alatt visszatért, kezében egy gyönyörű, fenségesen
vastag, és meglepően meleg, előmelegített, hatalmas törülközővel! Elegánsan, de nagyon határozottan, hozzátette, - Kérem addig míg a tea elkészül mossa le az út porát. Mit ne mondjak szandálomra tekintve, tök igaza volt. Nem vizslatóan, de végignézte, hogyan hántom le nedvesen foltos pólómat, majd fülig vörösödve, gatya nélkül hordott, rövidnadrágomat. Karját kinyújtva, kissé ondócseppektől fénylő kifordított rövidgatyámat úgy tartotta, mint Armani legfinomabb öltönyét szokás. Mind ezt látva, még izzadtam is mikor határozottan rám nézve, tekintete tudatta velem, hogy a folt eredetével tökéletesen tisztába van!
Hozzám nem ért eddig sem, ezután sem, mégis előmelegített, vatta puha hatalmas köntöst terített a vállamra, majd a fotelre mutatva, - Hozom a teát... - mondattal magamra hagyott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.06 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 07. 5. vasárnap 04:19
Egynek elmegy.
#3 papi 2014. 03. 5. szerda 05:02
Durva
#2 lol 2006. 02. 8. szerda 22:26
mocsok
#1 Törté-Net 2006. 02. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?