A+ A-

Egy rövid, majd egy hosszú

Nyárvégi este volt. A faluban már csak a lakosokkal lehetett találkozni, a nyaralók mind elmentek már. Kis társaság vidáman beszélgetett néhány korsó búzasör és üres Uniqumos poharak mellett. Egyre gyorsabban egyre sikamlósabb történeteket idéztek fel, és ezeket persze mind önfeledtebb kacagás kísérte. Aztán, ahogy ez lenni szokott, akadozott a társalgás és mindenki társát átkarolva útnak eredt a sötét falun át a szálláshely felé.
A Lány kétrészes pizsamában volt. Középhosszú barna haját kibontotta és halvány mosollyal a szája szögletén odalépett a Fiú mellé, aki a földre tett matracon ült egyenes derékkal és arcát a Lány felé emelte. A feje a lány csípőjéhez ért. A fiú kinyújtotta kezeit, és mindkét tenyerét könnyedén ráhelyezte a lány derekára és alig érezhetően húzta maga felé. A lány jobb kezével előrehulló hajszálait emelte el az arca elől és közben a Fiú felé fordulva leereszkedett ölébe úgy, hogy lábait a szerelmese mögött fonta össze.
Szerettek így ülni. Volt, hogy csak úgy ruhában és hát volt, hogy ruha nélkül összebújtak, élvezve a másik bőrének érintését. Ilyenkor a fiú csuklójával és alkarjával simította végig a lány hátát, bizsergetően élvezte finom bőrének simogatását, a lány bőrének illatát. Egyszer-egyszer szex közben is megálltak ebben a pózban és titkaikat egymásba csúsztatva beszélgettek, suttogtak csöndben, előre-hátra hintázva, csöndben ringatózva. Amikor a Fiú megfeszítve gátizmait megmerevített és megvastagította a másikban amúgy is duzzadó vesszőjét, illetve a Lány a tövétől a csúcsáig ágyékával megszorította, majd így tartotta hosszan a benne pihenő Bobot, úgy tettek, mintha nem is tudnák, hogy miért szalad át a kéj a másik egész testén. Néha nehéz volt nem vad kívánós lovaglásba csapni át, hiszen olyan puha, nedves, finom, forró volt mindig a lány ágyéka és olyan erősen, ingerlőn tartotta Bob (így nevezték egymás között a Fiú hímvesszejét) a Lányt. Persze ez is megtörtént időnkét, és egyikük sem bánta, ha a beszélgetésnek így szakadt vége.
Egymásba fonódott tekintetük és szokásuktól eltérőn Fiú most azonnal lassan becsúsztatta kezeit a pizsamafelső alá, és lassan lehúzta kedveséről. Lány jó pár éve a Fiú felesége már, de csak a szép este és a finom italok lassú bódító hatása miatt nem érzett egy cseppnyi szégyent sem és csak ezért nem takarta el magát önkéntelenül Fiú látásától. A Fiú is észrevette kedvese apró mozdulataiban, hogy a régről hozott gátlások ma este nincsenek velük ágyukban. Igaz, benne is erősen zakatolt a vágy, és percről percre szűkült a világ. A padlóra tett halvány elemlámpa fényénél - mint mindig, most is - gyönyörködve legeltette szemeit felesége karcsú derekán, izmos hasán, formás tömött, ingerlően ringó keblein, csinos nyakán és megállapodott a Lány hátrahajtott fejecskéjén, a szép ívű lángoló ajkakat kutatva.
A Lány két karját a Fiú nyaka köré fonta és hátát ívben hátrahajlítva szinte húzta magára a Fiú testét és most magabiztosan állta férje tekintetét. Élvezte, hogy kedvese gyönyörködik benne, hogy öröm neki reá nézni. Ilyenkor nem jött zavarba a Fiú szeméből sütő vágytól sem, hiszen ő is pontosan ezt érezte. Fiú tartotta a Lány kinyújtott kezét és még egy darabig szemlélte a szépívű kebleket aztán lassan leengedte a takaróra Lány testét, úgy hogy zsugorülésben a lány szétterpesztett lábai között ült. Ujjai végét huncutan végighúzta oldalán a derekától a nyakán át a füléig. Lány kicsit csiklandós volt. Visszafelé bekanyarodott a mellkasára, ívben kikerülve a szép kebleket, elkalandozott a köldöke körül, majd végigszaladt az ágyéka közepén.
Megismerkedésük és fergeteges, átszerelmeskedett első éveik után nem gondolták, hogy a házasságban a testi szerelmük is ki fog teljesedni és még gazdagabb lesz. Évekkel ezelőtt még furcsállták azokat, akik hosszú órákat töltenek el egy randi előtt bőrük, fanszőrzetük, hajuk csinosításával és formázásával. Mikor a Fiú éjjel dolgozott a fiatalasszonynak volt ideje a fürdőszoba magányában gondosan, aprólékosan rövidíteni és formára igazítani fanszőrzetét, és halk duruzsoló vágyakozással tette símává kis Virágját, úgy ahogy ezt Fiú szereti. A Fiú sem törődött már a fiúöltözők kérdő pillantásaitól és hasonlóan rendszeresen borotválta péniszét, és az egész gátat herezacskójától egészen hátra a fenekéig. Esténként előfordult, hogy odahúzták egymás kezét az újonnan átváltozott szeméremtestre és élvezik szerelmesük kutató-követelőző simogatását ahogy bejárja a szépség birodalmát.
Hol erre, hol arra indult el simogató körútra és mindig másfelől érkezett vissza lány combjaira, majd végigszaladt a lábujjakig, el-el játszogatva a halvány elemlámpafényben is megcsillanó lábgyűrű körül. Egyik alkalommal nem bírta tovább fékezni magát, és mikor ujjai a derék fölé értek ismét, azokat beakasztotta a pizsamanadrágba és lassan lehúzta a Lányról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 02. 23. vasárnap 19:22
Aranyos.
#2 papi 2013. 04. 22. hétfő 05:22
Egész jó
#1 Törté-Net 2005. 12. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?