A+ A-

Érettségi után sok mindent szabad!

Perzselő volt a forróság és már napok óta tartott, ahogy az idei érettségi is. Egy kis városi gimnáziumban, valahol az országban, szintén komoly vizsgáztatás folyt. Egy reálosztály már harmadik nap gyűrte a vizsgát, s már sokan alig várták a bankett éjszakáját. Néhány tanárt meghívtak ugyan, de legszívesebben soha többé nem vették volna észre a többségüket. Négy év alatt sok szemétséget lehet elkövetni a diákok ellen, s ez az osztály elég sokat kapott. Egy életre!
Ez, és egy rakat más gondolat cikázót Tamás tanár úr fejében. Elégedett volt, hogy ez az osztály milyen jól teljesített, másfelől meg kétség és fájdalom marcangolta. Elveszítem! - gondolatai akörül, a kis 18 éves csaj körül járt, aki mindig olyan állhatatosan figyelt óráin. Aki mindig megállította a folyóson mentében, aki mindig mindent megtanult, abból, amit tanított. Bezzeg másból! Soha nem gondolta volna, hogy ilyen jól fog érettségizni. Négyes, ötösöket kapott, mindenki ledöbbent. Edinát egyedül nevelte az anyja, apja már rég nem volt velük. Még kis gyerek korában ott hagyta családját. A lánya ezért, szar embernek tartotta... Tamás sokszor gondolt rá, mikor a kollégiumban felügyelt a diákokra. Edi - ahogy a barátnői hívták - nem volt vevő a vele egykorú fiúk vagányságaira. Ahogy hencegtek, hogy hányszor és hogyan rúgtak be egy nap alatt, meg ilyesmi. Nem bírta, elviselni ezeket a kis pisiseket, messzebb idősebb volt a koránál és az a testén is látszott. Karcsú alkatához képest gyönyörű mellei voltak, hosszú izmos combja és vádlija. Sokat futott, néha versenyekre is elment, de az alakjáért sportolt. Világos, göndör haja a válla alá ért, és ehhez hatalmas zöld szemek és piros száj párosult. Igazi szexbomba, ahogy néhány srác is megjegyezte. Ezek a fiúk csak meg akarták fektetni nem több, ez a nő többre vágyott ennél.
Tamás fáradt volt, három nap alatt 32 diákot áthúzni földrajzból, úgy hogy az osztályt az év elején kapta meg. Alig tudtak valamit! Három évig ellógtak a földrajz órát, kártyáztak, papírrepülőket dobáltak, zenét hallgattak telefonról, és még ki tudja mit! Első éves tanárként kemény dió volt, felkészíteni, de végül sikerült. Nem tudta, hogyan, de nem is érdekelte. Elégedett volt, de féltette Edinát. Egyetemre megy és tisztán éltek benne, hogy egyes csajok azért hagyták abba, mert felcsinálták őket és ott
-hagyták a leendő anyát, azok meg a sulit. Nehezen ismerte be magának, hogy beleesett. Tanár-diák szerelem halott ügy! Tudta ezt ő is, az állásába kerülhet. De hogy most már nem a diákja... Elég lenne, ha csak ketten tudnák. De nincs köztük semmi! Tenyerébe temette az arcát, fájt neki, hogy végett ért, mielőtt bármi is lehetett volna. Meglazította az ingjét és az ágyra dobta a nyakkendőjét. Pár perc múlva kopogást hallott.
- Tessék, szabad! - mondta határozottan, miközben ruháit rendezgette. Az ajtó lassan kinyílt és Edina lépett be rajta, kezében csak az érettségi bizonyítványa volt, vállán egy fekete retikül lógott. A hosszú szoknya felett matrózblúzt viselt. Haját kiegyenesítette, csak erre a napra.
- Elnézést, zavarom tanár úr? - kérdezte, halkan és kedvesen.
- Nem, dehogy! Gyere csak nyugodtan. - szólt remegő hangon Tamás.
- Csak meg szeretném köszönni, hogy segítettél a vizsgán... - egy pillanatra elcsuklót a hangja, rádöbbent hogy letegezte a férfit, akivel olyan sokszor álmodott. Akire gondolt, mikor magához nyúlt szombat esténként, mikor anyja dolgozni ment és egyedül volt otthon. Mikor a zuhany alatt a meleg vízzel izgatta magát.
- Nem akartalak letegezni, ne hara... - s már megint megfeledkezett magáról. Azonnal fülig pirult. Tamás számára még vonzóbb lett, ahogy kivörösödött és a földet bámulva lehajtotta fejét.
- Semmi baj, már levizsgáztál, nem vagy a diákom, tegezhetsz nyugodtan. - közelebb lépett és megfogta Edina kezét.
- Nem haragszol?
- Dehogyis.
A két ember egymásra nézett, Tamás vagy egy fejjel magasabb volt. Mindket-ten gyorsabban kezdték szedni a levegőt.
- Szeretnék mondani valamit. - vett egy mély levegőt Edina.
- Csak nyugodtan. - mosolyodott el Tamás. Edina átölelte a férfit, félt, hogy az nem fogja engedni, de megborzongott, mikor az szétnyitotta a kar-ját.
- Köszönöm, hogy segítettél vizsgán, meg hogy felkésztettél rá. - a mondat végén elfordította a tekintetét. A férfi érezte, hogy most nem veszítheti el, akit szeret, elég volt ebből az érzésből!
- Tényleg csak ezért jöttél?
- Nem. - vágta rá határozottan a nő. Az ajtóhoz lépett és a zárban lévő kulccsal, bezárta. A szobában lévő íróasztalra dobta a retiküljét és a bizonyítványát. Tamáshoz lépett átölelte és szájon csókolta. Percekig háborúztak nyelveik, vadul falták a másikat. Edina lassan kigombolta Tamás ingét és végig csókolgatta a férfi mellkasát. Tamás eközben a szoknyát cipzározta ki és tolta lefelé a lány csípőjén. Az segített neki, egy pillanat múlva ott állt magas sarkúban és fekete harisnyakötős selyemharisnyában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2014. 10. 24. péntek 07:56
10
#4 listike 2014. 03. 2. vasárnap 07:22
Jó lett volna, de elrontottad az ide nem illó szavakkal.
#3 Sasha 2005. 12. 13. kedd 08:25
egyetértünk!..meg a jót smároltak se illik a képbe. Szép történet lenne, de nagyon elkapkodtad.
#2 nagydee 2005. 12. 13. kedd 08:18
az eleje egészen jó.. aztán "Gyere baby! - súgta vissza Tamás" és ez tönkreteszi az egészet. kár érte.
#1 Törté-Net 2005. 12. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?