A+ A-

Matróz

Szabadságon vagyok. Az egész napot a strandon töltöttem, most jólesik a lágy szellőben sétálni.
Tele vagyok energiával. Ismeretlen virágok illatát szivom magamba. Az ország nyelvét nem értem, inkább csak egy kelleme zsongásnak regisztrálja a fülem.
Kisétálok a jachtkikötőbe. Már egy kicsit esteledik, a kirakatüvegben megnézem magam. A vékony selyem blúzom alatt nincs semmi, szemérmetlenül kandikálnak rajta át a mellbimbóm. Érdekesképpen a saját látványom valahogy szexi hangulatba hoz...
Tovább megyek, mintegy lődörögve. A szembejövő pasik szeme felcsillan, ketten is kacsingatnak rám, nem értem, mit mondanak. Az egyik mintha valami kétértelmüt mutatott volna a karjával... Vagy csak én értettem félre? Nem számit. Normális körülmények között nem szeretem az ilyesmit, de most váratlanul felizgat.
Megint egy sötét hajú, tüzes tekintetü srác megy el mellettem. Mérlegelem: ez talán fiatalabb nálam? Ahogy lassan elhaladunk egymás mellett, a szája mintha motyogna valamit, az izmos barna teste majd kicsattan a pólója alól, a farmerján kellemes domborulat.
- Ejnye! - mondom magamnak - de rossz lány vagy!
A buta srác elsétál mellettem. Nem tudja, hogy elég lett volna, ha megfogja a kezem...füttyent(?)...mindegy mit.
Unalmamban lődörgök a mólón. Kevesen vannak, mindenki vacsorázik. Az egyik jachton egy férfira leszek figyelmes...
Ez igen! Ez nemes vad! - gondolom magamban. A srác félmeztelen van, gyönyörü izmos barna teste csak úgy fénylik a délutáni napsütésben, haja éjfekete, farmerja feneke és combja kivánatosan rajzolódik ki amint szorgalmasan csinál valamit.
Nekitámaszkodok egy oszlopnak, és figyelem. Nem vesz észre.
- Vajon övé a fényes fehér jacht, vagy csak egy potrohos gazdagé, akinek dolgozik?
Teljesen mindegy - állapitom meg magamban.
Most meritett egy vödör vizet, és elkezdi a jacht oldalát mosni. Imádom figyelni minden mozdulatát. Valahogy mindig szexinek találtam férfiakat észrevétlenül munka közben megfigyelni, aztán odasompolyogni mögéjük, szelid erőszakkal kivenni a kezükből amivel foglalatoskodnak, és minden ellenkezésük ellenére beerőszakolni őket az ágyba. Ez olyan volt mint egy csinytevés. Minél jobban ellenkeztek annál jobban élveztem a győzelmemet.
Most elképzelem magamban amint ugyanezt csinálom ezzel a névtelen sráccal. Kiráz a hideg, a bugyim átnedvesedik, a combjaim megfeszülnek, még a mellbimbóm is nagyobb lesz, ha ez ugyan lehetséges...
Szóval, nagyon kivánom ezt a srácot!
Úristen! Most felpillantott. Először csak egy pillanatra, majd megint felnéz, mintha nem hinne a szemének.
Én csak mereven nézem, szempillám se rebben. Láthatólag kellemetlenül érzi magát. Mi lehet az oka? Nem akar valaki előtt lebukni?
Most eltünik a hajó belsejében.
Én elszontyolodok. Na ennek lőttek. Ott állok tovább, mikor meglátom egy pillanatra a jacht ablakán kifelé nézni. Mintha nem hinné el, hogy valaki érdeklődik utána.
Szent ég! Ez a srác legfeljebb 20 éves, én meg most múltam 30. Ez a gondolat még jobban megrészegit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2018. 03. 17. szombat 03:28
Nulla pontot érdemel.
#3 feherfabia 2015. 09. 24. csütörtök 06:11
Nagyon gyenge!
#2 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 08:42
Összecsapott,gyenge történet.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?