A+ A-

Az árverés

Elayne felsikoltott, amikor a korbács lecsapott meztelen hátára. Az ütéstől egy pillanatra elvesztette egyensúlyát, teste előredőlt és mielőtt az őrök észbekaphattak volna, a padlóra zuhant.
A kopasz őr, aki eddig előtte haladt kobrasebesen perdült meg, és térdelt le a lány mellé. Vizenyős szemeiben aggodalom csillogott, miközben óvatosan talpra segítette. Elayne kezeit hátra bilincselték, így nem volt egyszerű felállnia, de némi küszködés után végülsikerrel járt. A kopasz megkönnyebbült sóhajjal nyugtázta, hogy nem esett baja - a márványpadlót puha perzsaszőnyegek borították - majd dühödt ordítással fordult a korbácsos felé. Elayne nem sokat értett a nyelvükből, de néhány szóröredékből kikövetkeztette, hogy miről is lehet szó. Rabszolga volt - drága portéka, kinek értékét súlyos aranyban és néha emberéletben mérték. A kereskedő csapata súlyos veszteségeket szenvedett a rajtaütés során - túl súlyosakat ahhoz, hogy csak úgy hagyják tönkremenni értékes árujukat. A karaván egy hónappal ezelőtt indult egy Kairóból. Elayne apja vezette - a híres kutató, aki ezúttal a Bal'sifar óázis sírjait készült tanulmányozni. A lányt eredetileg Kairóban akarta hagyni, ám végül engedett a kérlelésnek, és magával vitte.
A karavánút lidércnyomásosnak tűnt a számukra, de ez semmi sem volt ahhoz képest, ami ezután következett. Az oázistól pár mérföldnyire nomádok támadtak rájuk, a férfiakat megölték, a két nőt - Elaynet, és Tabithát az arab lányt pedig magukkal hurcolták. Heteken át utaztak arablókkal, keresztül a sivatagon - Elayne valószínűnek tartotta, hogy olyan helyen járnak, ahol fehér ember még sohasem. Végül három elviselhetetlen hét után megérkeztek az oázisvárosba.
A város komoly település volt, falakkal, őrtornyokkal, középütt pedig hatalmas palotával - Ide hurcolták magukkal a rablók a két lányt. Megkérkezésük után a foglyokat két nő gondjaira bízták, akik levetkeztették, majd megfürdették egy hatszögletű márványmedencében. Kifésülték hajából a homokot, testét illatos olajokkal dörzsölték be. A lány régen érezte ilyen jól magát, és már azt hitte, minden jóra fordul, amikor...
Amikor megérkezett a korbácsos.
Elaynet az ájulás környékezte, amikor a nagydarab férfi berontott a fürdőbe, és megpillantotta őt meztelenül. Nem először látta a testét férfi, korábban már - nagy titokban - odaadta magát egyik udvarlójának, az idegen tekintete mégis iszonyattal töltötte el.
A korbácsos úgy mérte végig, mint egy állatot a piacon. Aztán durván megragadta a lányt, hátabilincselte kezeit, majd végigtapogatta a testét. Először a melleit simította végig, majd benyúlt a lába közé, és megérintette Elayne szemérmét. A lány zokogott a szégyentől, de a férfit mindez nem érdekelte. Elégedetten felmordult, majd kilökdöste a teremből.
És most itt botladozott öt megtermett férfi között anyaszült meztelenül. A korbácsos néha durván meglökte vagy meglegyintette hátát a korbáccsal. Mindez azonban semmi sem volt az ütéshez képest, amelyet most kapott. Bár a háta nagyon sajgott, összeszorított fogakkal követte a kopaszt, aki pár lépés után befordult az egyik oldalajtón.
Hatalmas terembe jutottak, melyet a mennyezeten vágott nyílásokon keresztül bevilágított a sivatagi nap fénye. A teremben nyüzsögtek az emberek - arabok, négerek, mindenféle nép a sivatag e tájékáról. Izzadt testek bűze vegyült el a füstölők illatával - a különösös szaghányingert keltően töltte be a helyiséget.
A tömeg felbolydult, mikor a kopasz bevezette a megláncolt lányt. Elayne biztos volt benne, hogy az itteniek nagy része még soha nem látott szőke nőt... Épp ez volt az, amely elrablói számára olyan értékessé tette őt.
A terem közepén magas, hozzávetőlegesen két és fél méternyi faoszlopok által ki a földből - a kopasz megragadta Elayne karját, majd odavonszolta az egyikhez. Elővett egy kulcsot és lekapcsolta a lány bilincseit. Mindeközben a korbácsos az oszlopnál kezdett matatni. A farúd tetejéről egy lánc lógott le, melynek végére fém csuklóbilincseket erősítettek.
Elayne észrevette, hogy az oszlop közepébe lyukat fúrtak, ezen haladt át a lánc, ami a rúd mögött egy csörlőhöz kapcsolódott. A férfi megrángatta a bilincseket, egészen addig, míg azok lejjebb nem ereszkedtek egészen Elayne fejéig.
A két rabszoglahajcsár megragadta a lányt és az oszlophoz vezették. Megfordították, hogy teste kifelé nézzen, a tömeg irányába, majd rákapcsolták a bilincseket. Ezután hátraléptek, a kopasz pedig egyik kísérője felé biccentett. Az szintén bólintott, és a csörlőhöz lépett. Várt egy pillanatot, majd elkezdte tekerni. A láncok megfeszültek nagyot rántva Elayne csuklóján. A lány felemelte kezeit, a láncok azonban tovább húzták felfelé. Elayne teste megfeszült, és pár pillanat múlva elszakadt a földtől. Csuklójába éles fájdalom hasított, hiszen most az egész teste erre nehezedett. A lánc csak húzta-húzta felfelé, míg végüllábai már két-három arasszal a föld felett kalimpáltak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 t.555 2018. 03. 6. kedd 04:06
Folytatásról le kell mondani?
#15 Andreas6 2017. 08. 25. péntek 11:01
Nekem csak úgy lenne elfogadható egy ilyen történet, ha a végén megmenekülne a lány, és a kínzói megkapnák a magukét. Ezt kellene még megírni!
#14 papi 2013. 08. 27. kedd 06:04
Kár lenne itt abbahagyni.
#13 genius33 2013. 05. 21. kedd 05:22
Zsiiiir .
#12 Bikmakkocska 2012. 11. 13. kedd 20:59
Folytasd.
#11 mkx2usua 2009. 12. 5. szombat 08:41
sajnálattal látom, hogy ehhez az érdekes történethez nem következik folytalás............
#10 Luxor 2008. 04. 3. csütörtök 18:36
Folytatást!
#9 Cicc 2006. 12. 25. hétfő 23:04
Tessék figyelmesen olvasni, benne van a történetben, hogy már nem volt :)
#8 Cave 2006. 12. 21. csütörtök 13:20
a rabszolga kereskedők soha sem ültették volna egy rúdra, hiszen szűzen sokkal többet ér, már persze, ha szűz volt :)
#7 Hegylakó 2006. 06. 15. csütörtök 00:01
Nos, akkor remélem, tényleg sikerül írni valamit, és hamarosan olvashatjuk itt!:)
#6 Abalister 2006. 06. 14. szerda 21:00
Hát köszi a pozitív megnyilvánulásokat :) Eredetileg nem gondolkoztam folytatásból, az egész történet csak egy kósz ihlet eredménye :)

De azóta van pár ötletem, úgyhogy lehet, hogy írok valamit :)
#5 Bobo 2006. 06. 12. hétfő 22:33
Fájn... Folytatást mindenképpen!
#4 Hegylakó 2005. 11. 28. hétfő 00:22
Huh, az istenit, remélem lesz folytatás. Ez igen igen ott van. :)
#3 teccik 2005. 11. 21. hétfő 16:15
Teccik!!!
Folytatás?
#2 nagydee 2005. 11. 17. csütörtök 08:11
folyt. köv.?
#1 Törté-Net 2005. 11. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?