Cím nélkül

Szavazás átlaga: 5 pont (26 szavazat)
Megjelenés: 2005. november 16.
Hossz: 14 376 karakter
Elolvasva: 5 684 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Január vége felé közeledünk, lassan befejeződik a költözés, immár teljesen az új lakásunkban éljük napjainkat.
A költözés nem volt zökkenőmentes, többszöri halasztás és késedelem után tudtuk csak átvenni a lakást, majd ezek után is bosszúságokat okoztak az apróbb vagy nagyobb hibák, melyekre fény derült. Ezek miatt sajnos sok veszekedés volt köztünk, és hát rendesen ki is fáradtunk.
Nem is emlékszem már, hogy mikor szerelmeskedtünk utoljára... Idén még nem, pedig nekem már nagyon hiányzik... De úgy tűnik, mintha Te már nem is akarnád annyira, nem vonzanálak, nem érdekelne a szex... mondjuk én is sokszor hulla fáradtan zuhanok be a nap végén az ágyban, egyetlen vágyam, hogy aludjak.

Egyik nap aztán sikerül korábban hazaindulnom, igaz, csak egy fél órával korábban érek haza, mégis nagy örömmel telt el a dolog, hiszen nemsokára átölelhetlek, megcsókolhatlak. Mikor belépek a lakásba hallom a víz csobogását a kádban és látom, hogy egy frottír fürdőköpenyben állsz a fürdőben és készíted a vizet. Meghallod, hogy jövök és elém rohansz, boldogan. Örülök a fogadtatásnak, természetesen!
Lesegíted rólam a kabátot majd a többi ruhát is, végül pedig szinte betuszkolsz a kádba. Kellemesen meleg, habos, élvezet belefeküdni a kinti hideg után.

Amíg én ázok, hallom, hogy Te készülődsz, de nem tudom kivenni, hogy mire. A kíváncsiságom nagyobb, mint a lustaságom, ezért egyhamar kikászálódok és utánad mennék a konyhába a saját köntösömben, de te a nappaliba "terelsz". Leültetsz a kanapé egyik végébe, közelebb húzod a kis asztalkát majd visszamész a konyhába, ahonnét a vacsorával térsz vissza. Sült pulykamell darabkákat csináltál, hozzá mindenféle szószt és sült krumplit; egyszerű vacsora, melyet "kézzel-lábbal" szoktunk enni, általában társaságban, de néha kettesben is. Evés közben beszélgetünk erről-arról, a napi dolgokról, munkáról, a legújabb lakberendezési ötletekről, stb.

Miután leszedted az asztalt bevallod, hogy van 2 darab meglepetésed a számomra, ezzel rögtön át is nyújtasz egy kisebb ajándékcsomagot. Kérdőn nézek rád, hogy mit felejtettem el, de egyhamar megnyugtatsz, hogy semmilyen "alkalom" nincs, csak úgy kapom. Megnyugodva bontom ki a csomagot, mely egy videokazetta tokot tartalmaz. Nem egy új film doboza, hanem egy régié, amely van talán már két éves is. Együtt rendeltük még az Interneten. Egy soft-pornó filmről van szó, amely egy táncosnő életéről szól, természetesen a megfelelő szemszöget kiemelve. Régóta nem találtuk már, kicsit el is felejtettem, pedig annak idején nagy örömmel néztük, hiszen ízléses, izgató volt. Kivált egy-két jelenete, amelyek a mai napig élénken megmaradtak bennem.

Elém állsz, majd megszólalsz:
– "Tudom, hogy szeretted ezt a filmet, én is. Ma pakolás közben megtaláltam és bevallom, bele is néztem és rájöttem, hogy milyen régóta nem szeretkeztünk már. Gondoltam kedvcsinálónak berakom neked ma este. ", ezzel elindítja a videót.
Pont arra a résznél indul a szalag, amelyet annyira szeretek.
– "Tudom, hisz mondtad, hogy ez a jelenet különösen felizgat, így hát úgy döntöttem, hogy megpróbálom eljátszani", majd a mondat befejeztével ledobja magáról a köntöst. Alatta egy fekete selyem hálóing van, izgatóan sejtelmes.

A háttérben megy a videó, amin a főszereplő nő éppen egy strip-tease-t mutat be valami andalító zenére. De az elém táruló esemény elvonja a figyelmemet a TV-ről, hiszen lassan ringatózni kezdesz a TV-ből szóló zene ütemére, majd lassan vetkőzni kezdesz. Sokáig húzod ezt az egyetlen egy ruhadarabot, fel-felfeded néhány meztelen testrészedet – a combod, a feneked, a vállad, majd megint elbújtatod őket. A köntös alatt "ébredezni" kezd a férfiasságom, de ezt most még nem láthatod.
Lassan végül lekerül rólad a hálóing, most végre meztelenül állsz előttem, van egy kis időm megcsodálni: szép nagy melleid veled együtt ringatóznak, mellbimbóid felém meredeznek, a lábaid hosszúak és karcsúak, a feneked és a hasad talán teltebb a megszokottnál, de hát Karácsony után ez természetes, azt hiszem. Mögötted, a TV-ben a nő egy flakon után nyúl, szintén pucéran. Talán jobb alakja van nálad, engem mégis jobban felizgat a Te látványod. Hozzám lépsz, felállítasz majd lefektetsz a puha szőnyegre, ahonnét még láthatom a TV-t is, de főleg téged. Immár meztelenül fekszem hanyatt a földön, arccal a TV felé. Nem látom, hogy mit csinálsz, csak a TV-ből tudok következtetni.

A kazettán a nő éppen masszázs olajjal keni be a testét, hosszasan eljátszadozva saját testével, melleivel, fenekével, sőt, látni, hogy besiklik puncijába egy ujja mikor a borotvált szeméremdombját keni be. Elképzelem, ahogy a Te ujjad is besiklik barlangocskádba és eljátszadozol odabent, de sajnos ezt most nem láthatom.
Viszont hamarosan megérzem a testedet, ahogy olajosan nekem dörgölődsz, ahogy testeddel kezded masszírozni a testemet. Először melleidet érzem meg a hátamon. Bimbóid szinte beleállnak a lapockáimba, mielőtt tovább vándorolnál lefelé, a fenekem, majd a lábaim fele. A bal combomat a melleid közé veszed, kissé széttárod a lábaimat, hogy minél beljebb simogathass. Eközben nyelved a gerincemet nyaldossa, puncidat pedig a sarkamhoz szorítod. Tested csúszik az olajtól, így inkább simogatás lesz a masszírozásból, de én ezt egy pillanatig sem bánom. Lassan végigszánkázol a testeddel a hátamon, a lábaimon, a fenekemen, csillogok az olajtól és az izgalomtól, mikor végre megfordítasz.
Ekkor látom szemeidben igazán, hogy mennyire vágysz rám, hogy mennyire izgat a dolog, de én is lebukok, hiszen férfiasságom oly mereven áll, mint egy acélrúd.
Egy pillanatig sem habozol, folytatod az erotikus játékot, de még gyorsan bekötöd a szememet, hogy csak a tapintás legyen nekem. A masszázsba immár a fenekedet is beveted, érzem, ahogy nekifeszül a farkam, majd megint a melleidé a főszerep, beborítják az arcomat (mohón szopni kezdem őket), majd a nyakamat, mellkasomat, majd egy ugrással a bokámat. Mikor melleid a térdemnél "járnak" megérzem forró leheleted a farkamon és nem tudok parancsolni kezeimnek: megkeresem a fejedet, majd szádat megpróbálom a merev férfiasságomhoz húzni. Te ezt engeded, de egyelőre (? ) csak megfogod kezeddel, óvatosan végigsimítod, majd a tövétől a hegyéig végignyalogatod egy párszor. Egy röpke csók után viszont elhúzod a fejedet, és tovább haladsz felfelé.

Ahogy feljebb érsz, immár a pinád is hozzáér testemhez, először a lábfejemhez. Forró, meleg és nedves érzés, de gyanítom, hogy ez utóbbi nem az olajtól van. Pinádat végigcsúsztatod a lábamon, le a bokámig. Ekkor melleid a farkam magasságában vannak, Te pedig a mellbimbóidat nyalogatod, harapdálod. Kezeiddel besegítesz melleidnek, összeszorítod őket férfiasságom körül, majd le-föl csúsztatod, egyre magasabb szintre ingerelve engem. De még mielőtt elélvezhetnék tovább szánkázol. A nedves puncid végigsiklik a vádlimon, a combomon, egyre közelebb kerülve farkamhoz. Reménykedek, hogy menedéket nyújt majd nekem, de csalódnom kell. Fölém térdelsz ugyan, de
k
alf
ín
alf
os
alf
an
ügyelsz arra, hogy farkam nehogy bejusson barlangodba, viszont kívülről alaposan megismerje.

Mikor tovább haladsz, már alig bírok magammal. Széttárt lábaid között fekszem, nedveid végigcsorognak a hasamon, a mellkasomon, végül pedig a nyakam. Aztán egy gyors mozdulattal a fejem fölött teremsz, két kézzel megfogod a fejemet és az öledbe húzod. Érzem pinád forróságát és bódító illatát és nem is kell mondanod semmit, mohón belenyalok puncidba. A kezdeti türelmetlenség után aztán visszavennék a tempóból, hogy játszadozzak veled, de amint ezt megérzed rám parancsolsz:
– "Ne szórakozz velem, nyaljad-faljad, ne csak simogasd! "
Nem kell kétszer kérned, vadul rebegtetni kezdem a csiklódat, először le-föl, majd körbe-körbe, hol erősebben, hogy gyengédebben megnyomkodva, s néha megpróbálok beléd hatolni nyelvem hegyével. Úgy tűnik meg vagy elégedve velem, hiszen jobb kezeddel elengeded a fejemet, és ugyanakkor halkan nyöszörögni kezdesz fölöttem. A nagy igyekezetben aztán kissé elmozdul a szemeimet takaró kendő, így felfelé ki tudok kukucskálni, és elsőre megdöbbenek: jobb kezed a testeddel, a melleiddel, a hasaddal, a nyakaddal "játszadozik", miközben te hol engem nézel, hol magad elé. Ekkor esik le, hogy a TV-ben valószínűleg még megy a pornófilm. Bár nem tudom, hogy hol tart a "történet", mégis izgató látni, ahogy belemerülsz a kettős hatásba. Csak nézem, ahogyan markolászod a melleidet, nyomorgatod őket, hogy legvégül óvatosan összecsípd a bimbót.
Aztán hirtelen a fejemhez kapod újra a kezedet, erősen magadhoz húzol, és remegni kezd a tested. Még egy "Oh Istenem" elhagyja a szád, a többi már csak artikulálatlan morgás, miközben időzített bombaként robban szét a testedben az orgazmus. Érzem a nyelvem alatt, ahogyan pulzál a csiklód és az egész tested, nem akarván lecsillapodni. Nyugtatóként adok pár puszit, de ezek hatásaként csak újra felerősödik a remegésed, mely úgy tűnik nem akar megszűnni. Mikor végül alábbhagy a hatás, lerogysz közvetlenül mellém. Levenném a kendőt, hogy láthassam az arckifejezésedet, de még nem hagyod...

Ott fekszünk egymás mellett, érzem, ahogy bőrödből árad a boldogság, a kielégültség és ez jó. Ugyanakkor mondanom sem kell, hogy a farkam kőkeményen áll és várja a kényeztetést.
Egy pillanatra sikerül úgy fordítanom a fejemet, hogy téged láthassalak, így végre felmérem a telepet. Mellettem fekszel, kissé keresztbe, hassal felém, a fejed a lábaim felé, illetve pontosabban elfelé, hasad arcomtól egy 30 centire. Ernyedten pihensz, bár a tekintetedből továbbra is a pajkosság árad. Nem látom az arcodat sajnos, viszont fel tudok pillantani a TV képernyőre. Ferdén látom ugyan, majdnem fejjel lefelé, de elég egyértelmű a képi megjelenítés: a főszereplő nő éppen keményen veri partnere farkát. Látni ugyan nem látom, de hallom, ahogy a tested valamelyik része megmozdul. Mikor megint lepillantok Rád már teljesen más pózban vagy: az oldaladon fekszel, arccal felém, így tökéletesen láthatom pinádat, hasadat, lábaidat, bár a kendőtől a köldöködtől felfelé semmit sem. Nézem tovább a T-t, mikor hirtelen megérzem ujjaidat férfiasságomon.
Először lassan, pihekönnyedén futtatod végig őket egészen a zacskómig majd vissza, majd óvatosan tenyeredbe veszed a heréimet és izgatni kezded őket. Húzogatod, morzsolgatod, majd áttérsz merev rudamra, melyet keményen megmarkolod és verni kezded. Ezek szerint Te is nézed a TV-t, gondolom magamban legnagyobb örömömre, hiszen a filmen a nő már szopja a farkat...

Ügyesen váltogatod a kezed sebességét és a fogást: először vadul vered az egészet, majd lelassítasz, mikor hallod, hogy közel állok a kilövéshez. Később tenyereddel csak a makkomat simogatod, mielőtt megint rákezdenél erősebben. Tudom, hogy ez számodra is izgató, hiszen erről már beszéltünk, így nyugodt vagyok afelől, hogy nem "kölcsön kenyér visszajár" alapon csinálod, de ezt a mozdulataidból is kiérződik. Szenvedélyes a fogásod, éppen jókor hagysz alá a mozdulatokkal, egyszóval fantasztikus. Szinte már fáj, hogy immár legalább egy 40 perce áll a farkam, megkönnyebbülés lenne az élvezés, de nem akarok, szeretném, ha minél tovább tartana ez a játék.
De ez Te nagyon jól tudod, hiszen kezed most csak finomat simítja farkam bőrét, majd a nedveimtől nedves makkomon csúszkál. Aztán egy gyors helyváltoztatás és már nem az ujjaid, hanem a nyelved siklik végig a farkamon és szopogatja a golyóimat...
Kezed továbbra is besegít a szádnak, és együttesen még jobban megőrjítesz. Úgy nyalogatod férfiasságomat, mintha a lefolyó fagyit nyalnád le a tölcsér oldaláról. A hatás is hasonló: szinte elolvadok... Megpuszilod a farkam végét, majd a pusziból csók lesz, és végül ajkaid rátapadnak. Nyelved pajkosan játszik testrészemmel, hol a szádon belül, hogy azon kívül, de minden egyes "rátapadásnál" többet veszel be belőlem.

A kábulattól és az élménytől már vagy 5 perce nem nyitottam ki a szememet a kendő mögött, de arra a látványra azért nem számítok, ami végül elém tárul. Mivel úgy hiszed, hogy nem látlak teljesen felszabadultan viselkedsz: egyszerre szopod és vered a farkamat, de mindeközben a szabadon maradt kezeddel magaddal játszol, pontosabban helyettesíted a farkamat. Ha jól látom 2 ujjad mozog a puncidban, pont ugyanabban az ütemben, ahogy a szád a férfiasságomon. Egy ideig csak élvezem
k
alf
áb
alf
ul
alf
ta
alf
n
a látványt és igyekszem visszatartani magamat, de nem vagyok a tétlen bámészkodó típus, így inkább besegítek...
Amikor kezem a karodhoz ér, az egész tested megtorpan egy pillanatra, de egyhamar túlteszed magad a "lebukáson" és folytatod korábbi tevékenységeidet. A pináddal játszó kezedet el akarod húzni, de nem engedem, simogatásommal próbállak rávenni, hogy folytasd nyugodtan.
Úgy tűnik, hogy az, hogy lebuktál még jobban feltüzel (ha még lehet ilyenről beszélni), hiszen újult erővel és lendülettel veted rá magadat férfiasságomra. De az én kezem sem marad mozdulatlan: lejjebb kúszik a karodon, egészen a csuklódig, majd tovább, teljesen az ujjaidig, amelyek elmerülnek barlangodban. Egy picit izgatom a bejáratot kívülről, de tudom, hogy ez csak egy elhanyagolható szellő a testedet átjáró orkán közepén, ezért hát egy ujjammal behatolok az érzelmek sűrűjébe, a puncidba. Immár 3 ujj szorgoskodik benned, 2 a sajátot, 1 az enyém. Az ütemet majdnem teljesen fel tudom venni, hiszen érzem a farkamon, tehát nem az ujjaidat követem. A látvány, hogy immár én is beléd merülök fantasztikus... 3 ujj, ami benned zakatol, egyre gyorsabban és gyorsabban.
Ezt Te is meg szeretnéd nézni, így hát otthagyod egy pillanatra a farkamat (persze a kezed marad), hogy hátrapillants. Most már viszont én diktálom az egyre vadabb tempót az ujjammal, Te teljesen átadod magad a pinád hatalmának, így szinte meglepetésként ér, mikor a másik kezed alatt elélvezek, nedveimet szép ívben kezedre, melleidre és a nyakadra spriccelem.
De ez az érintés mintha áramütésként érne a maga váratlanságával, hiszen pillanatokkal később a Te tested is megfeszül egy újabb orgazmus nyomán. Ez talán kisebb az előzőnél, de nem is igazán érzem, hiszen egész testemben remegek és rázkódok, ahogy a felgyülemlett izgalom távozik belőlem...

Mikor mindketten lenyugszunk egy picit a hasamra hajtod a fejedet (arccal felém), leveszed rólam a kendőt és csak nézel rám azokkal a mosolygós, fáradt, de teljesen fátyolos szemekkel. És mintha a szemed sarkában megcsillanna egy kis huncutság is...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5 pont (26 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2022. december 5. 14:26
#10
Jelenetek egy házasságból.
1
én55
2022. február 4. 10:36
#8
Egyszer olvasható, ⅝ pont.
1
Andreas6
2021. április 14. 09:31
#7
Sokkal rosszabb történeteket sokan feldicsérnek itt. Csak tudnám, miért?
1
a
A57L
2018. november 30. 04:13
#6
Közepesnél gyengébb.4P
1
t
t.555
2017. december 26. 05:36
#5
Nem tetszett!
1
l
listike
2014. március 1. 10:56
#3
Ez semmi.
1
Sasha
2005. november 17. 15:37
#2
Ezek a tegező, jelen idejű történetek nekem nagyon nem jönnek be! Egy múlt idejű megfogalmazás valósabbnak hat, arról nem is beszélve, hogy fiú lévén nem igazán tudom beleélni magam egy lány szerepébe ebben a történetben.pl. "Később tenyereddel csak a makkomat simogatod" :-)
1
T
Törté-Net
2005. november 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1