A+ A-

Eszelős szenvedély

A nő belépett a lakásba. Még nem járt a férfinél. Körbevezette a helyiségeken. A konyhaszéken helyet foglalva ásványvizet ittak, közben beszélgettek. Tapintható volt köztük a feszültség, habár mindketten könnyednek akartak látszani. A nő levette lábáról a szandált és belépett a szobába. Ahogy átlépte a küszöböt, kicsit megbillent és a férfinek ütődött, egymásra néztek. Zavart nevetés csattant fel. Nem szóltak egymáshoz, de a tekintetük egymásba fonódott, ahogy egymásra néztek, némán kommunikáltak egymással. A férfi türtőztette magát nem merte megérinteni. Visszatartotta a tudat, hogy nem szabad megtennie az első lépést. De így volt vele a nő is. Soha nem volt még fiatalabb férfival.
Sok év volt köztük a nő javára és ez komoly gátat okozott közöttük. Mindketten vágytak a másikra. Ismerték egymást belülről, hisz régóta leveleztek már egymással. Tudták egymás kis és nagy titkait, ez azonban mégis más helyzet volt. Ahogy szemben álltak egymással, szinte ledermedtek. Egyre jobban nőtt a feszültség. A férfi érezte a nő illatát. Megrészegítette. Közelebb hajolt hozzá, gondolta lesz, ami lesz, most megcsókolja. A nő zavarba jött a hirtelen mozdulattól és elfordította a fejét, nem engedte az ajkakkal megközelíteni az övét. Rettentő zavarba jött, elpirult. A férfi csak állt, semmilyen testrészével sem ért a nőhöz. Csak az arcával követte a mozgását. Mint finom radar érzékelte a szemben álló minden rezdülését.
A nőben hatalmasra nőtt feszültség. Hadakozott magával, mit is kéne tennie. Az ész és érzelem hadakozott egymással. Kezdtek benne az érzelmek felülkerekedni. A szenvedély, mely a testen eluralkodik. Lassan és alattomosan betölt a minden zugot. A szenvedély, amelynél kevesebb jobb dolog van a világon. És hatalmába vette az érzés. Eszelősen kívánta a férfit. Már csak pillanatok voltak hátra, hogy megadja magát. A férfi érezte a tépelődést, kivárt, tudta, hogy nem menekülhet előle a másik. Itt és most birtokba fogja venni, csak idő kérdése. Kivárt.
Picit mozdított fején a nő felé és látta, hogy nem fordulnak tőle el. Lassan ráhajolt az ajkakra. Pici leheletnyi érintés, de ettől átszakadt a gát közöttük. A nő résnyire nyitotta ajkait és érezte, amint betalálnak hozzá. Lágyan csókolták. A nyelv végigtapogatta az ajak ívét. Apró harapdálások sorozata következett. Végül érzéki nyelves csókban forrtak össze. Elindultak a kezek is felfedezőútra. A férfi végigsimította a másik testét. Benyúlt a blúz alá és az érzékeny hátat kezdte dédelgetni. A nő halk sóhajtásokkal, nyögésekkel válaszolt rá. Letévedt a gömbölyű tompor felé és magához húzta szorosan. A nő megérezte a a vágyát. Ez még jobban felkorbácsolta érzékeit. Amikor túlságosan erős hatások érték, öntudatlanul markolta a másik testét, volt, hogy észrevétlen körmével fel is sértette a férfi bőrét. Hagyta magát dédelgetni, de nem maradt adós ő sem. Csókolgatta, simogatta a férfit.
Lassan lekerült a ruha róluk. A nő szégyellte a testét, mivel az évek múlása már rátette bélyegét. De a vágy, melyet a férfi keltett benne lassan feledtetni látszott vele ezt a tényt. A férfi az ágyhoz terelte a nőt. Ráfektette és elkezdte a csókjaival beborítani. Módszeresen megjárt minden területet. Felülről haladt lefelé a csípő irányába. De a kezei sem tétlenkedtek. A nő már azt sem tudta mire figyeljen, annyi hatás érte egyszerre. Az ajkak a szeméremtestet vették célba. Hosszan és mélyen belenyalt a széttárt lábak közé. A nőt melegség és vágy öntötte el. Majd a férfi a hátára feküdt és magára húzta a nőt. Péniszét a vaginájához tette. A vége a nyílást érintette, de nem dugta be. Várta, hogy a hő annyira akarja, hogy ő csússzon bele. A nő körözve egyszerre mozgatta a csípőjét és a férfi nemi szervét egyszerre. De még mindig nem engedte magába.
A férfi ekkor a szája fölé húzta a nő gyönyörének kertjét. A nő egyik lábával térdelt, a másikkal talpon helyezkedett el. A férfi nyelvével támadásba vette a csiklót, kezével a tomport támasztotta meg. A nagyajkak, mint pillangószárnyak röpködtek a lökések hatására. A nőnek kezdett egyre nagyobb melege lenni, nyögésekkel kísérte a kitartó mozgást. A férfi kísérletezett a nővel. Izgatta őt is, hogy a másik "szenved" az érintései hatására. Volt olyan pillanat, mikor a gyönyör hulláma majdnem elkapta testét, de a férfi újabb kísérlettel állt elő és a kéj hulláma elmaradt. Végül már nem bírta az érintéseket elviselni az orgazmus eljövetele nélkül. Lüktető forróság lepte el. Testén izzadságcseppek jelentek meg. Az egész test megmerevedett. A kezei görcsösen szorították a férfi feje alatt lévő párnát. A kéj hulláma először csiklótól kezdte támadni. Aztán az érzés továbbterjedt a hüvelybe, a méhbe, gyomorba, a nyakhoz, torokhoz. Elcsuklott a hangja, hatalmas nyelés hallatszott. A nyögéseket kéjes kiabálás váltotta fel. A nő szinte önkívületi állapotban kezdte ringatni a csípőjét fokozva az érzést vele tovább...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 10. 28. szerda 07:46
Közepes.
#2 listike 2014. 03. 14. péntek 05:53
Olvastam már jobbat is.
#1 Törté-Net 2005. 11. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?