A+ A-

A hetedik parancsolat

Nórival egy internetes társkereső oldalon ismerkedtem meg. Amikor több hónap haszontalan keresgélés után kezdtem feladni a dolgot, akkor bukkant fel Ő. Összedobtam egy fantasztikus bemutatkozó levelet, aztán rágtam a körmömet, hogy válaszoljon, és hogy okosabb legyen, mint az itt előforduló lányok általában. Komolyan mondom, ritkán röhögök ennyit. Elkezdek keresgélni, beállítom a korhatárt, és átlag 10 találatból 8 olyan bemutatkozást tartalmaz, ami nyelvtanilag és/vagy értelmileg teljesen helytelen. Néha sírhatnékom támad, néha viszont a legjobb perceket hozza a napomba, annyit nevetek. Hát igen, mindenkinek más a szórakozás.
De visszakanyarodva az eredeti témához, Ő is a szokásos dolgokat írta: szeretek a barátaimmal lenni, imádok zenét hallgatni, sportolok, és ugyanilyen pasikat keresek, szeretem a természetet és az állatokat, stb. Én még gimi alatt tornásztam pár évet, úgyhogy elég szép alakom van. Kidolgozott felsőtest, szép szálkás izmok. Ennek semmi köze nincs a történethez, de hiúságból mindenkinek reklámozom. Úgyhogy ti is kénytelenek vagytok tudomásul venni. (És ha valaki úgy érzi, hogy a lányok azért nem veszik észre, mert túl nyápic, akkor nehogy gyúrni kezdjen, hanem irány a szertorna klub. Ez sokkal szebb izmokat csinál.) Szóval ennyit a saját tömjénezésemről, a továbbiakban ezt mellőzöm. Még annyit mondanék el, hogy 25 cm-es a farkam. Kerülete. :)
Félre téve a tréfát, bő egy hónap intenzív levelezés után elérkezettnek láttuk az időt az első találkához. Kicsit ugyan fiatalnak tartottam Nórit, a bejelölt korhatárom alját súrolta, de csinos kis arca ezt az apróságot hamar kiverte a fejemből. Egész alakos képet nem rakott fel, úgyhogy jobb híján vidám szemeiben gyönyörködtem szabad perceimben. Kitárgyaltuk már, hogy melyikünk mit sportol, hol tanul, mik a további tervei, hogyan fogjuk megváltani a világot 24 óra alatt, de beszélgettünk az éppen aktuális külügyi és belügyi helyzetről, sorozatokról, a teremtésről. Mindenhez hozzá tudott szólni, és nem csak egy "Aha" erejéig. Érettebbnek mutatkozott a koránál, és ez szöges ellentétben állt kislányos mosolyával, gyermeki lelkesedésével. Már amennyire ezt levelekből le lehet szűrni. Egyszóval már ismertük egymás érdeklődési körét annyira, hogy az első húsvér randi ne fulladjon totális kudarcba.
A nagy nap előtt kicsit izgultam, kíváncsi voltam, hogy tényleg olyan lesz-e, mint amilyennek elképzeltem. Azt beszéltük meg, hogy elmegyünk az állatkertbe, azt most úgyis szépen felújították, és ha vannak kisállatok, akkor teljes lehet az öröm. A Hősök terén volt találkánk, ahova rögtön előadások után indultam. Az utolsó órát hanyagoltam, az eddigi tapasztalatok alapján nem vesztek olyan sokat, ha kivételesen nem csüggök szeretett előadóm motyogó szavain. Aztán persze hála a jó kis fővárosi tömegközlekedésnek, a gondosan kiszámolt időm túl soknak bizonyult. Hiába, ez az átka, ha az ember nem bízik az ügyes buszvezetőkben. Akiket nem akadályozhat sem dugó, sem baleset, hogy a vidám utasokat tovaröpítsék. Így esett, hogy jó húsz perccel korábban érkeztem. Nem nagyon szeretek várni. Ilyenkor csak a baj van. Az ember elkezd agyalni, hogy hátha nem is jön el. Az egész csak egy perverz buzi szórakozása volt. Igyekeztem kiverni a fejemből az ilyen gondolatokat, több-kevesebb sikerrel. Meg aztán a nagy várakozásban elkezd izzadni az ember. És mire megjelenik álmai hölgye, csurom víz.
Nem éppen a legtökéletesebb első pillanat, nemde? Szóval efféle gondolatok keringtek a fejemben, amikor megláttam vidám kék pulóverét, feszes naciját, és az egész tüneményt, aki ezt a ruhatárat egyben tartotta. Hát tényleg eljött! És tényleg Ő az! És milyen gyönyörű, kecses a mozgása! Egy pillanatra rabul ejtett a látvány, de nem maradt túl sok időm a csodálkozásra, mert hihetetlen sebességgel közeledett, és mire kettőt pislogtam, már ott is állt előttem.
Kissé sutára sikeredett a köszönésünk, egyikünk sem mert puszit kezdeményezni - lévén most találkozunk először, legalábbis én így gondolkodtam -, úgyhogy egy kézfogásban maradtunk. Istenem milyen selymes bőre van! Itt aztán magamra találtam, és megkérdeztem, hogy kér-e valamit inni, vagy mehetünk. Szerencsére nem volt semmi különleges vágya, mert ezt csak úgy hirtelen felindulásból kérdeztem meg, és mivel nem vagyok ismerős a városnak ezen a részén, fogalmam sem volt, hogy hol lehet itt bármit is beszerezni.
Az állatkerti kis kirándulásunk nem hozott váratlan fordulatokat. Megnéztünk jóformán minden állatot, és valami szerencséből kifolyólag meglepően aktív volt mindenki. Mármint a rács másik oldalán. Lehet persze, hogy a mi oldalunkon is, de őszintén szólva az nem nagyon érdekelt. Ha tehettem szemem sarkából Nóriban gyönyörködtem. Tökéletes! Külön fokozta az örömömet, hogy észrevettem, ő is sokszor engem néz titokban. Átkoztam magam, hogy nem tudok hamarabb megnyílni az embereknek, biztosan sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből a találkából, de úgy tűnt, hogy neki sincs ellenére a lassabb tempó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 02. 4. szerda 07:52
Nem szeretem,ha egy férfi egyből a méreteivel dicsekszik.
A másik: "Nóri úgy mozgott, mintha otthon lenne". Nem a lakására hívta meg,még ha a szüleivel együtt lakik is?
#7 listike 2014. 09. 30. kedd 10:13
Nagyon jó, de mi volt azután?
#6 sihupapa 2008. 11. 24. hétfő 00:50
finom
#5 nagydee 2005. 11. 4. péntek 09:45
folytatás?
#4 Solo 2005. 11. 3. csütörtök 12:07
Jó a történet.
#3 Lacibá 2005. 11. 2. szerda 18:50
kingox!
Két eltérő számozású Tizparancsolat van. A Vulgata (katólikus biblia) szerint valóban a hatodik vonatkozik a paráznaságra, de a Vizsolyi (protestáns) biblia szerint a hetedik foglalkozik a paráznasággal. Tehát a ha a szerző protestáns a cím helyes, ha nem, igazad van.
Laci bácsi
#2 kingox 2005. 11. 2. szerda 14:02
Nem egy rossz sztori, de meg kell jegyezzem, hogy a hetedik parancsolat a "Ne lopj!". Biztos erre gondoltál? A cím elég fontos, jobban is odafigyelhetnél rá...
#1 Törté-Net 2005. 11. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?