A+ A-

Születésnapi ajándék

Dögös kis nőcske ez a fekete hajú Marylin!
A cybertérben mindenki így ismeri. Rövid fekete haja, és kisportolt nyúlánk alakja beivódik a férfiak emlékezetébe. Szóval egyszer rákattintottam, majd felhívtam, és végül megbeszéltünk egy találkát. Maradandó emléket hagyott bennem, ezért amikor évekkel később akkori barátnőmmel az édeshármast akartuk kipróbálni, és egyik website-on sem találtunk jelentkezőt a "Pár keres Nőt" jeligére, akkor ismét ő jutott eszembe.
Kibéreltünk egy elegáns apartmant a Vértesben. Ő utánunk érkezett 2 órával kocsival. Jó néhány pohár finom ital után a gyertyafénnyel kivilágított fürdőbe mentünk. Annak ellenére, hogy Zsú ötlete volt ez a party, annyira izgult, hogy többször is újratöltötte poharát. Előre megcsináltam a hatalmas kádban a habos forró fürdőt. A születésnapos kicsit zavarban volt, Marylint egy cseppet sem feszélyezte a helyzet - valószínűleg nem is először volt részese ilyesminek - én meg gyomorszorító izgalommal vártam a kifejletet. Itt már mindegyikünkről gyorsan lekívánkozott a ruha. Ébredező pénisszel álltam a kád mellett, és gyönyörködtem a két pompás testű nőben. Zsú nőiesen telt, izmos szőkésbarna hajú fiatal leány. Gömbölyű mellek, formás fenék, vékony derék. Ápolt, izgalmasan formára igazított fanszőrzet, napbarnított test, semmi idegen rajz, vagy testékszer. Marylin az izlésemnek túl vékony, konditeremben acélozott karcsú kar, kockás has, kis, kemény gömbölyű mellek. Rövid fekete haján kívül semmi szőr nincs rajta. Érdekes apró, színes tetoválás irányítja a tekintetet az ágyékára, ahol a szeméremtestbe helyezett pearcing kandikál elő.
Marylin lépett először a vízbe, majd megérezve csajom idegenkedését, és inkább felém fordult, megfogta kezemet, behúzott és leültetett a mély sarokkádba. Lassan dörgölni kezdett egy szivaccsal. Néhány pillanat múlva Zsú leguggolt és hátamra simult. Végigcsókolta arcomat, majd a fülcimpámat vette szájába. Marylin minden mozdulatával közelebb került Zsú hátához, majd egyik kezével finoman áttért rá, míg másikkal engem simogatott tovább. Hátrafordultam és hosszan csókolóztunk. Arra lettünk figyelmesek, hogy a hálóból halk hívogató zene szól és Marylin gyertyákat gyújt a szürkületben.
Marylin hanyatt feküdt az ágyon. Nem szólt, csak karjait Zsú felé nyújtotta, akit megfordulva hívott magára. Zsú kissé bódult állapotában is furcsán érezte magát egy nő testén. Óvatosan tapogatózva érintette meg Marylin combjait, és szolárium-barna hasát. Ekkor ismerős hűvös csiklandozta meg hátulról. Megborzongott, mikor rájött, hogy Marylin nyelve csúszkál olyan helyen, ahol addig csak szerelmei kalandozhattak. Az volt rémes, hogy fantasztikusan jól esett, és ezért inkább behunyta szemét és kezeit a nő hasára téve, azokra hajtotta fejét. Csípőjét azért széttárta, hogy még könnyebben férhessen hozzá a nagy tudású csiklandozó nyelv. Pattanásig feszült dákóm a látványtól, még sosem volt részem ilyesmiben. Marylin teljesen Zsú felfedezésébe merült. Zsú pedig, zihálva szorította magát a nő hasához, de kezei már kutatták annak testét.
Odatérdeltem Zsú mögé Marylin feje fölött, aki megértve szándékom óvatosan széthúzta a popóját. Kínzóan lassan érintettem péniszem hegyét Zsú Barlangjának kapujához. Ő felkapta fejét és hátrafordult. Csillogó szemmel nézett rám, majd lehajolt és szemtelenül egyszerűen csak nyalni kezdte Marylin nagyajkait és csiklóját. Ki-be csúsztattam dákómat, mind mélyebbre engedve a végét, míg végül benn voltam teljesen. Vesszőmet megfeszítettem, Zsú megrándult és Marylin arcától elemelve csípőjét, kidomborította és a magasba emelte. Tempóról tempóra gyorsultam, míg végül már fognom kellett a születésnapos Zsút, hogy tartani tudjam a ritmust. Zsú rátalált az érzékeny pontba helyezett ékszerre és nyelvét pergette rajta. Marylin jól bírta az effélét, de azért benne is megmozdult már valami és nyelvével Zsút kereste, és hogy többet kapjon a lányból, ezért karjait átfonta csajom derekán és óvatosan magához húzta.
Zsú mindig elégedett volt dákóm méretével és tudásával, gyakran emlegette is, hogy nagyon jók vagyunk Mi neki. Most, hogy velem egyidőben másvalaki a csiklóját izgatta teljesen kontrollt vesztett önmaga felett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.31 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2019. 03. 7. csütörtök 23:15
Nem rossz.
#3 listike 2014. 05. 3. szombat 06:18
Tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 24. péntek 06:51
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2005. 11. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?