A+ A-

Évnek fordulója

Jó hangulat és ismerős arcok fogadtak az óévbúcsúztatón, mikor megérkeztem. Fogadásomra Terike sietett, sajnálatát fejezte ki, hogy egyedül érkeztem.
- Érezd jól magad, de várj csak, Gyurikám! Zsuzsikám! - kiáltott, és jött is egy vékony alkatú lány ringó léptekkel.
- Tessék, nénikém!
Vállig érő vörös haj, kék szemek.
- Hadd mutassam be jó barátomat, és ha nem lenne terhedre, kegyeidbe ajánlom.
- Hogy is lenne, hisz oly sokat meséltél róla. A te ízlésed pedig nekem is megfelelő.
- Akkor nincs más dolgotok, vegyüljetek el a társaságban.
- Azt tesszük - és arcon csókolt.
Tánc előtt italt töltött, koccintva pertut ittunk, majd jöhetett az angol keringő. Összesimult testünk, jó érzés ilyen helyzetben, mikor éhezi az ember a női test közelségét. Teste vette a lapot, hatott rá is a közelség.
- Ó, elnézésed kérem, hogy túllőttem a célon!
- Nem történt semmi, szeretem, ha tűz ég a férfiban. De még nem találtam meg, ki méltó lenne virágom letépni. Ó, ha még egyszer fiatal lehetnék, de most érd be, hogy egy első bálozó leánykát táncoltatsz.
Nem feszélyezte most már személyünket, hogy testünk újra összesimul. A vágy izzott, parázslott a hamu alatt.
- Üljünk le egy cseppet, szívecském!
Ültünk, beszélgettünk, jókedvre derültünk, majd elnézést kérve toalettre siettem. A folyosón Terikébe botlottam.
- Örülök drágaságom, hogy nem unatkozik húgocskám.
- Nincs ideje, viszont téged hanyagollak.
- Szóra se méltasd, nekem is jut belőled, ha nem most, majd reggel.
Még másfél óra éjfélig, én barátaimmal beszélgettem, mikor félrehívott Terike.
- Nem nagy a probléma, csak Zsuzsi öntött fel egy kicsit a garatra. Ha kérhetlek, vidd a szobámba, s légy vele, amíg elalszik. Köszi! - és arcon csókolt.
A társaságot otthagyva rögvest mentem a lánykáért. Kitámogattam, majd a folyosón az ölembe vettem. Az ismerős szobába érve a franciaágyra fektettem.
- Csukd be az ajtót, szívecském Gyuri, és vetkőztess le - sóhajtozott.
Mikor levettem a szoknyáját, átölelt, csókolt. Nem volt szeszszaga. Levettem a melltartót, egyenként játszani kezdtem velük, szívtam, szoptam a bimbókat. Sikongott, új volt neki ez az érzés. Letoltam a harisnyát a bugyival együtt, kezem a lába közé vezettem, de mint kit kígyó csíp meg, elhúzta kezem.
- Ne még, Gyurikám!
Az ágyra döntöttem, teljesen levetkőztettem. Maga az édenkert vörös, dús szőrű pinája. Olyan színű, mint a haja, amit ezek szerint nem fest a kicsike. Csókolni kezdtem vénuszdombját, ahogy ő nevezte. Térdét fölhúzva lábait széttárta, kezei segítőkészen széthúzták pinája vágását.
- Nem akarok szenvedni, nyalj ki, drágaságom!
Kérése parancs, szűzi nedvét nyaltam, le-föl járva nyelvem. A sikongást ordítás váltotta fel, segge alatt tenyerem mozgásra ösztökélve kevert, dolgozott csípője. Alig kapott levegőt, őrjöngött, ahogy a szűz lyukat ostromolva nyelvem jó mélyre juttattam. Összezárva combjait élvezett Zsuzsika, ittam, kortyoltam nedvét. Elpilledt, szűnt hullámokban feltörő élvezete. Míg pihent, levetkőztem, így feküdtem mellé. Egyik kezem pináját simogatta, a másik a mellein vándorolt. Ahogy felocsúdott, magam felé fordítottam, szeméremdombjához nyomult lüktető hímvesszőm.
- Most közösülni fogsz, felavatom szűzi vaginádat! De egyszerűsítsünk egy kicsit, még ráérek megbaszni vörös szőrű pinád.
Szánk összeforrt, vágyfokozón nyelvünk játékba kezdett, testünk remegett.
- Szemre veszem hímvessződ, akarom mondani, faszod.
Hatvankilences pózt vettünk fel.
- Szép egy darab, elbírja a pinád, majd megszokja. A szádban sem tesz kárt tizenhétbe számítva. Húzd le a makkot, ha tanulni akarod a szopást. De ha nem akarod, mással lesz kárpótolva.
Rábíztam az ottani munkát, szopott amatőr szinten. Széthúztam körte alakú segge partját, benyaltam mindkét lukán, majd jöhetett szeméremajkaival egyetemben szűzi pöcke. Az utóbbi kettő most nem kerülte el a figyelmemet, szívtam, szoptam, nyelvheggyel kényeztettem. A faszomon járt a feje, bólogatott, s ujjam ismertetni kezdtem a füstös lyukkal. Nem volt tiltakozás, ellenállás. Felszínre tört faszomból a sperma, majdnem megfulladt, s ahogy felrántotta a fejét, a szeme közé is jutott belőle. Három hét alatt jól fel volt töltve. Újra élvezett, számban vérbő pöcke, ez ismétlésekre serkentett.
- Ó, nénikém, köszönöm!
Szóval innen fúj a szél? - gondoltam magamban. Ölelő, mozdulatlan fekvésben kerestünk pihenést. Az óra mutatója elhagyta a tizenkettőt. A szűzi pina melege az idő múlásával életre keltette faszom. A lyukhoz nyomultam lassan, hogy ne okozzak fájdalmat. A szűzhártyához érvén nagy levegőt vett, de elhúzta seggét. Így nem lesz avatás, Zsuzskám! Még egy-két próbálkozás, de lüktető faszom követelte jussát.
- Ó, szentem, vegyük inkább tágított segglyukad. Ott legalább nem lesz probléma, ha bekerül az ondóm.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 03. 1. kedd 08:57
Gyenge.
#4 listike 2014. 04. 2. szerda 10:22
Nagyon jó.
#3 papi 2014. 01. 27. hétfő 15:09
Nem rossz
#2 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 23:30
hát a párbeszédeken szétröhögtem az agyam...senki nem beszél így nyes
#1 Törté-Net 2005. 10. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?