A+ A-

Igaz Történetek 1. rész

Azzal kezdeném megtörtént elbeszélésem, hogy mint minden házasságban az enyémben is sok gonddal küzdöttünk és emiatt kicsit eltávolodtunk egymástól. Veszekedéseink eléggé elfajultak, és úgy döntöttem külön utakon járok. Sok buliban vettem részt, jó csajokat vittünk magunkkal és ha nem is mindet sikerült ágyba vinni, azért nem volt panasz. Az egyik csajszi Évi, 24 éves, magas, barna hajú, zöld szemű, kedves arcú, barátságos és okos nő volt, gyönyörű, kemény és nagy cicikkel, és azzal az igen izgató "kapaszkodható" csípővel. Barátommal elterveztük, hogy partiba visszük a csajt. Az egyik dizsi VIP öltözőjében én belekezdtem az "akcióba". Elég kapatosak voltunk így könnyű volt rávenni Évit a csókolózásra. Kezemmel bevándoroltam a gyönyörű ciciket, és nadrágom igen szűk lett. Felhúzva blúzát már a feszes hasát csókoltam és nyaltam, amikor kiszaladtam egy következő pohár italért, hogy egy kicsit lehűtsük magunkat.
Bár ne tettem volna. Pár perc elteltével mire visszatértem, barátom behúzta Évit a raktárba és már javában dugta az általam felizgatott puncit.
Kicsit bántott a dolog, hiszen hármast beszéltünk meg, de azért nem sajnáltam tőlük az élvezeteket.
Az elkövetkezendő hetekben Ők ketten egy kicsit egymásba habarodtak, ezért én teljesen kimaradtam a dolgokból. De hát a türelem rózsát terem alapon a kivárásra játszottam. Pár hónap múlva eljött az én időm: a barátom egyre kevesebbet tartotta a kapcsolatot Évivel, én pedig szárnyaim alá vettem, felvállaltam a megértő barát szerepét, és a csajszi lelki szemetese lettem. Persze a kerek cicik gondolata nem hagyott nyugodni. Egyre többet jött fel témába, hogy el kellene mennünk pihenni együtt.
Évi hotel alkalmazott révén felajánlotta a helyszín kiválasztását és a foglalás elintézését. Lefixáltuk az időpontot és elindult a szervezés. Pár napon belül jelezte, hogy megtalálta a tökéletes helyet, Hajdúszoboszlón egy profi hotelben. Megbeszéltük a részleteket és repesve vártuk az indulást. Már csak otthon kellett elintéznem a "szabadságomat". Ez is elég könnyen ment, hiszen a szokásos veszekedés alkalmával bejelentettem, hogy elmegyek pihenni egy nőcivel. Még nagyobb lett a botrány, és ekkor kiléptem az ajtón...
Miután Évit felvettem, laza autókázás következett a hotelig. Titkon reméltem, hogy egyetlen szobát vett ki, de nem mertem szóba hozni, hiszen baráti kirándulásról volt szó. Amikor befordultunk a hotel utcájába, félénken közölte, hogy a hotel kedvezménye egy szobára vonatkozik, így ha nem baj, egy kétágyast foglalt. Nem gond, feleltem közönyt színlelve, közben pedig majd kiugrottam a bőrömből örömömben.
Kipakoltuk a cuccunkat a szobában, amiről kiderült, hogy 2 két ágy egymás mellett van (véletlenül??), majd egy kellemes városnézés következett ahol megbeszéltük egymás dolgait - mint barátok közt szokás, közben pedig az estén jártak a gondolataim. Mire visszaértünk beesteledett és egy finom vacsorát fogyasztottunk el a hotel éttermében. Végül a bárban kötöttünk ki, kevertettünk egy-egy ütős koktélt a mixerrel. Titkon reméltem, hogy ez is segít a tervemben.
Kicsit fáradtan értünk fel a szobába, ahol a minibárból előkerült egy pezsgő, és miközben lassan elkortyolgattuk én gyorsan lezuhanyoztam, ami felfrissített. Évi követte a példámat, hiszen úgy jöttem ki a fürdőből, mint akit kicseréltek és ezt megirigyelve tőlem ő is bevonult a zuhany alá. Közben nekem majd kiugrott a szívem, várva az elkerülhetetlent. Elképzeltem ahogy a vízcseppek legördülnek az általam nagyra becsült ciciken, legördülve a hasán a punci mellett elérik az izmos combokat, majd a bokán át eltűnnek a lefolyóban (huh de jó nekik). Óriási merevedésem támadt, amit nehéz lett volna eltitkolni, ezért a takaró alá vágtam magam és bekapcsoltam a tévét.
Amikor kijött a fürdőből egy kicsike tangában és egy vékony pólóban, ami nedves volt a víztől, már nagyon vágytam arra, hogy megkapjam őt. Kitöltöttem az utolsó pohár pezsgőt és nagyot kortyoltunk belőle mindketten. Befeküdt mellém az ágyba és én már semmire sem gondoltam csak arra, hogy milyen íze lehet a puncijának és hogy újra kezemben érezhessem azokat a gyönyörű, nagy, kerek ciciket. Izgalmamban egyre közelebb bújtam hozzá, amit észrevett és azt kérdezte, hogy mit szeretnék tőle, kissé rekedtes hangon, mint amikor már nem jön hang az ember torkára. Válasz helyett megcsókoltam, és pár percig érzékien egybeolvadtunk.
- Már rég vártam erre! - mondta miután kibontakoztunk az ölelésből. Bódítóan friss illata mindent elfeledtetett velem és minden gondolatommal az előttünk álló éjszakára koncentráltam. Végeláthatatlanul csókoltuk egymás testét, és a rajtunk lévő ruhadarabok is szép lassan elfogytak. Lassan végigcsókoltam a nyakát, majd lefelé haladva hosszasan elidőztem a domboknál, amit jóleső nyögdécseléssel fogadott. Szinte már időtlenül sokáig tartott a cickók szopása és a bimbók nyaldosása, amikor egyik kezemmel a punciját vettem kezelésbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Sarianna 2015. 12. 3. csütörtök 16:32
ahhoz hogy valaki elérjen erre a pontra két ember kell . biztosan nem kaptad meg azt amire szükséged volt otthon, ezért léptél félre . Jól tudom hisz én is megtettem pedig nő vagyok nem pasi ,igaz mai napig a párommal élek ,bár sosem felejtem azt aki a pótlék volt.Köszönöm a történeted magamra ismertem .
#3 listike 2013. 09. 10. kedd 12:05
A Te döntésed volt.
#2 csabika69 2008. 05. 3. szombat 15:54
Ha igaz, ha nem.... sajnos én is elkövettem ezt a baklövést..... :( Nekem még csak a fiam sem mentség,mert már rég külön él a lányom, én csak nem akartam megbántani azt az embert aki 18 éve együtt van Velem. Jó a történeted.
#1 Törté-Net 2005. 10. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?