A+ A-

Szilánkok

Egy remek bevállalós csaj a barátnőm. A minap a busz hátsó ülésén úgy leszívott, hogy csak na. Mindig ilyet szerettem volna, vagány, nem nyávogós, talpraesett lányt.
Mikor vége volt a házasságkötési ceremóniának, egymásra néztünk, vigyorogtunk, és egyszerre mondtuk akkor most mi alszunk. Nem érdekelt bennünket semmiféle konvenció, hogy nászéjszaka, meg más ostobaság. Hazamentünk és kialudtuk magunkat. Más kérdés, hogy a következő napokban mindenhol kipróbáltuk. Ágyon ágy alatt, fotelban, asztalon. Égőcsere közben a létra tetején /komolyan aggódtam, összeroppantom az izzót. Megúsztuk./. Egy alkalommal a függönyöket szedte le létráról, összesen egy lifegős kinyúlt pólóban, meg hasonló állagú rövidgatyóban. Semmi perc alatt lerántottam a nadrágot és már szívtam is az ajkait. /Jaj, ne! Meglátnak itt az ablakban. (Ki a fene látna? Egy lélek sincs a parkban) Ja-haj, neh hü-hü-lyéskeehedj! Hagyjááál máhár!/ Így esett meg a függönykarnisba kapaszkodós-létratetején álló vulva hokedliról kinyalatása csipkefüggönybe csavart fejjel.
Megmosnád a hátam, utálom azt a hülye kefét. Kösz. Hé! Az nem a hátam. Mostál már fogat? Jah, hogy azzal. Hát fogmosó kefének még nem használtam. Gyere csak be ide mellém! Te már fürödtél? Nem baj! Nem érdekel, hogy vizes lessz a bugyid, húzd félre! A pólód is vizes lett, már az se baj? Hihi.
Mit mondtak a kolléganőid, ártalmas a tabletta? Marhaság, minden tabletta az. Mindnek van mellékhatása. Ésszerű keretek közt nem árthat. Ne idétlenkedj, én mit szedjek? Áh, utálom a gumit.
Most tényleg nem nyúlhatok hozzád, amíg nem veszek gumit? Te megzakkantál. A naptár módszer nem jó? Most volt a menzeszed, kizárt, hogy úgy maradj.
Te akartál gumit, itt van tessék! Akkor sem szeretem, az ember vágtat az orgazmus felé, egyszercsak állj, gumifelhúzó ceremónia következik. Na, mindegy húzd fel rá, aztán fordulj meg!
Na és ha a kolléganőid havonta csinálják? Az ránk nézve nem kötelező, nem igaz, gyere csak. Butaság, már hogy ártana. Nem az agyamat spriccelem ki, meg a tied sem kopik el tőle. Áh Te bolond vagy. Megyek fürödni. Finom kis forróvíz, te jó megértő csempe, de szép vagy, ah, ah.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.73 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2016. 06. 8. szerda 09:25
Nem rossz.
#5 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 09:01
smile
#4 kelyhecske 2010. 05. 2. vasárnap 22:09
nekem nagyon tetszett...
#3 Igen 2005. 09. 25. vasárnap 16:04
ez kurva aranyos volt (:
#2 Inkvisitor 2005. 09. 20. kedd 22:13
Szuper! :-)
Jót nevettem rajta :-)
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?