A+ A-

Anita - egy nyári lakótárs

Akkor 21 éves főiskolás fiú voltam. A főiskolai évek alatt ismertem meg a későbbi feleségemet, Vandát. Szinte percek kérdése volt megszeretnünk egymást, ez a mai napig tart.
Másik főiskolára járt, a kollégiuma az enyémtől körülbelül 2 kilométerre volt. A napjaim úgy teltek, hogy a tanórák után - amelyekre jártam - minden estét nála töltöttem, vagy együtt mentünk el valahová: vagy szórakozni, vagy vacsorázni.
A szex csodálatos volt vele. Ha alkalmunk volt és üres volt a szobájuk, akkor hatalmasakat szeretkeztünk, igazán szerelemből, csodálatosan. Ez akkor is így volt, ha hétvégére a koleszban maradtunk, a többi szobatársa pedig hazautazott. Ilyenkor két teljes nap a miénk volt.
Később Vandával közös albérletbe költöztünk, minden nap a miénk lett. Viszont ezzel együtt a szexuális együttléteink mennyisége is csökkenni kezdett kissé, sajnálatos módon.
A volt kollégiumi szobatársai közül volt egy lány, Anita, akivel mindketten szívesen barátkoztunk. A feleségemnek nagyon jó barátnője volt és én is kedveltem őt. Több buliba is hármasban jártunk és jól éreztük magunkat.
Anita a feleségemmel ellentétben nem szőke hosszú hajú, hanem félhosszú gesztenyebarna hajú lány. Az arca bájos, különlegesen érdekes személyiség. Biztosan minden fiú találkozott már olyan lánnyal, akinek a közelében valamiféle zsongást, érdekes izgalmat érzett. Mindezt az érzést magamnak sem tudtam megmagyarázni, de jó volt érezni. Anita soha sem törekedett arra, hogy az érdeklődésemet felkeltse maga iránt, viszont állandóan volt köztünk egy jóleső feszültség, így kellemesen teltek a hónapok, a félévek.
Egy évvel korábban végeztem el a főiskolát, mint a lányok, kaptam egy állásajánlatot, mint kezdő mérnök: egy jól prosperáló cég területi vezetőjeként kezdtem dolgozni Balatonföldváron. A cég bérelt nekem egy kellemes környezetben lévő házat. A feleségem (akkor már feleségem volt) hétvégenként 200 km-t utazva jött haza hozzám. Eltelt egy év és Vanda és Anita is elvégezte az iskolát, diplomát szereztek. Mivel pedagógusként végeztek júliustól szeptemberig még nem tudtak munkába állni, mivel a soron következő tanév még nem kezdődött el. Ekkor jött az ötlet, hogy a nyarat úgy fogják kihasználni, hogy az én már meglévő ismeretségeimet kihasználva nyári, szezonális munkát vállalnak egy Balaton-parti piacon, mint eladó. Ez pénzkeresetnek és a német nyelvtudásuk fejlesztésének egyaránt jó volt.
Az egész ugyanakkor azzal járt, hogy Anita hozzánk költözött (volt elég hely a számára is, mert a ház ahol laktunk két hálószobából és egy nappaliból állt. Az egyik hálóban mi laktunk, a másikban pedig Anita.
A napok és a hetek teltek és mivel már régóta tetszett: megfogalmazódott bennem, hogy nagyon kívánom Anitát. Ezt tudtára is adtam többször is, de úgy láttam, mintha ez érdektelen lenne a számára. Barátja közben nem volt és láttam is (vagy látni véltem), hogy hiányzik neki a szex. Kerestem az alkalmat. Egy példa a több közül, mikor próbálkoztam nála:
Azon a napon úgy alakult, hogy Anita szabad napos volt, én pedig korán értem haza, tudtam, hogy a feleségem, Vanda csak órákkal később érkezik haza. Zuhanyozni mentem (a zuhanyzó a nappaliból nyílt), Anita pedig a nappaliban lévő kanapén olvasott. Szándékosan nem vittem magammal törölközőt. Zuhanyzás közben egyszer kiszóltam neki - bár tudtam előre a választ - , hogy nincs -e kedve betársulni hozzám, meg is masszíroznám a hátát. A válasz komolyan elhárító volt. Tovább próbálkoztam: mikor végeztem, kiabáltam, hogy nincsen nálam törölköző. Megkértem hogy hozzon egyet be nekem. Először nem akarta, azt gondolta csak hazudok, látta hogy újabb próbálkozás kezdődik, aztán többszöri kérésemre keresett egyet a teraszon lévő szárítón és benyújtotta a félig nyitott ajtón, rám nem nézett. Ezek után már olyan merevedésem volt, hogy szinte fájt. Megtörülköztem és kimentem a nappaliba a törülközőt magam köré csavarva. Anita a kanapén ismét olvasott. A magam köré csavarás úgy sikerült, hogy a farkam, mint a cövek, úgy nyomta ki a törölközőt. Végre már valami nem hagyta hidegen: a szeme sarkából figyelt, ekkor egymásra mosolyogtunk... Nem történt ezen a napon semmi további, de az a mosoly ettől kezdve izgatott, ezzel álmodtam, napközben rengetegszer erre gondoltam - pedig lehet hogy csak én képzeltem azt.
Ettől a naptól kezdve felébredt bennem a remény. Gyakran,mikor a feleségem elaludt, kimentem a nappaliba olvasni, vagy tévézni, vártam, hogy Anita egyszer megjelenik az ajtóban és akkor én hozzálépek, átölelem. Szerettem a feleségemet akkor is, de be kell vallanom, hogy szerelmet éreztem Anita iránt. Többször is vártam rá, de egyszer sem jött ki.
Néha résnyire nyitottam az ajtaját, hogy a fény szűrődjön be a nappaliból, reménykedtem. Egyszer aztán nyílt az ajtaja (éjjel, éjfél körül jártunk). Köszönt és közölte hogy WC-re megy. Mikor végzett, megállt a nappali közepén és figyelte, mit nézek a televízióban. Kértem üljön mellém egy kicsit. A szemembe nézett, majd mellém telepedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 Andreas6 2017. 11. 7. kedd 03:46
Nagyon jó volt! Miért nem hívod fel? Legrosszabb esetben nemet mond, akkor sem lesz rosszabb, mint így!
#18 feherfabia 2016. 02. 10. szerda 06:54
Nagyon szèp!
#17 zsuzsika 2014. 11. 18. kedd 07:53
Jó.
#16 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:39
Én szerintem is.
#15 listike 2013. 12. 12. csütörtök 11:57
Nagyon jó volt.
#14 papi 2013. 04. 27. szombat 08:20
Ez jó huzás volt, én i megtettem volna a helyedben
#13 v-ir-a 2013. 02. 20. szerda 20:17
kicsit többet vártam....de nem baj smile
#12 pisti47 2009. 09. 9. szerda 05:30
Biztos vagyok benne, hogy megtörtént és ilyen módon. 10.
#11 Judit 2008. 08. 5. kedd 20:14
Én elhiszem, hogy ez megtörtént, kár, hogy nem lett folytatása. A srácot azért megnézném magamnak. Kedves és szexi lehet...
#10 Atika 2007. 03. 28. szerda 22:13
Igen igaz volt!
#9 Kata0235 2006. 02. 20. hétfő 22:56
Régen olvastam ilyen életszrü, jól fogalmazott történetet. Igaz Volt?
Kata
#8 Julikaaa 2005. 10. 24. hétfő 22:37
Nagyon tetszett a történet. Kellemes életszerű kezdés, alig vártam a fejleményeket. A befejezés pedig....a csattanóval! Gratulálok!
#7 AS SZi 2005. 10. 4. kedd 23:33
Nagyon izgató végig a történet, teljesen hitelesnek hangzik!
Köszi, ez jó volt!
AS
#6 Atika 2005. 09. 14. szerda 23:34
Köszi!!!!
#5 anonymus 2005. 09. 13. kedd 00:45
MIndent bele :)
#4 Atika 2005. 09. 11. vasárnap 00:01
Tudom, hogy hol dolgozik(GE), hol lakik(Bp. Kápmegyer), egyedülálló....viszont gyáva vagyok...Tanácsot szívesen fogadok.
#3 Atika 2005. 09. 10. szombat 23:46
Én ítram le. Igen megtörtént, de eddig nem volt folytatása. Meg szeretném keresni Anitát, de nincs merszem. Sok év telt már el...
#2 Dudi1984 2005. 09. 9. péntek 12:22
nagyon jó kis történet.
Szépen meg van fogalmazva, helyesírási hiba nélkül. Élvezetes egyszóval. Ez megéri a 10 pontot.
Ez tényleg megtörtént?
#1 Törté-Net 2005. 09. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?