A+ A-

Beteljesült álom

Egy álom, amely egyszer talán valóra is válik... Egy fiatal "kislány" álmainak beteljesülése és az a határtalan boldogság, mely végigkíséri a lányt, egész életén.
Nicol, még csak 16 éves volt, amikor megismerte, az akkor már majdnem 23 éves Georg-ot. Szerelem volt első látásra. Georg az első találkozásukkor, egy szál gyönyörű sárgarózsát adott Nicolnak, melyet a lány azóta is egy pici dobozkában tart, kiszárítva, emlékként. Beszélgettek, ismerkedtek, majd megbeszéltek egy újabb, majd még egy újabb találkozót. A randevúk eredményeképp végül egymásba szerettek. Csodálatos, kimondhatatlan érzés volt még látni is őket... Ragyogtak.
Eltelt az első hónap... a második, harmadik... majd elérkeztek ahhoz a csodálatos nyári naphoz, amikor a 8. együtt töltött hónapjukat ünnepelték. A férfi egy selyemből készült sállal bekötötte Nicol szemét, s bevezette a nappaliba, majd levette a kendőt.
- Íme a meglepetés kedvesem... - az asztalon egyetlen gyertya égett, mellette egy hófehér vázában nyolc szál vörös rózsa.
- Ez... Csodálatos. - és szemébe könnyek szöktek - Köszönöm. Köszönöm, hogy itt vagy, hogy boldoggá teszel. Szeretlek.
Georg egy hosszú, forró csók kíséretében átölelte a lányt, s a fülébe súgta gyengéden:
- Szeretlek.
Egy romantikus vacsora, és az azt követő pezsgőzés után a férfi ismét bekötötte a lány szemét, felkapta és felvitte a szobájába. A selyem ismét lekerült a lány csillogó szemeiről.
Az ágy körül szív alakban mécsesek égtek, közöttük 1-1 szál rózsa volt. Georg óvatosan magához húzta Nicolt és gyengéden megcsókolta. Végigcsókolta a lány nyakát, vállát, majd apró puszit adott az orrára és a füle mögé. Nicol megborzongott... Lassan, vigyázva fejtették le egymásról a ruhadarabokat. A férfi megállt, s nézte kedvesének csillogó barna bőrét.
- Gyönyörű vagy. Gyönyörű, és izgató. - Nicol elpirult, bár ettől csak még szebb lett a férfi számára.
Georg magához húzta a lányt, és megcsókolta, majd haladt egyre lejjebb, egészen a gömbölyű és az egymástól durcásan elforduló melléig, majd megindult felfelé, s ezt ismételgette újra és újra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 12. 28. csütörtök 13:51
Lehetett volna részletesebb!
#3 A57L 2014. 06. 19. csütörtök 05:40
Egynek elmegy.
#2 listike 2013. 12. 16. hétfő 11:59
Nem elég részletes a szex.
#1 Törté-Net 2005. 08. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?