A+ A-

Levél

Drága !
Levelet írok neked, mert meg akarom mondani, hogy megint rád gondoltam ma hajnalban, amikor felébredtem ugyanúgy, ahogy tegnap is és tegnapelőtt is. Ilyenkor újra végiggondolom, átélem azokat a perceket, amelyeket veled töltöttem átöleltelek, vagy megcsókoltalak.
Persze erre azt mondod, hogy hülyeség, nekem mégis sokszor a nap legszebb része visszaidézni a gyönyörű szép melleid formáját a bőröd illatát. (Bár múltkor azt mondtad, hogy nincs is ilyen, legfeljebb izzadság - szerintem a kettő között van átmenet - ) Érdekes, hogy mennyire belémvésődtek ezek a pillanatok ! Tisztán érzem a lélegzésed ütemét, ahogy magadhoz szorítottad a fejem, s ahogy a nyelvem alatt élettel teli ágaskodásba kezdenek azok az imádott bimbók. Sok ilyen pillanatot, képet, vagy egyéb momentumot tudok felidézni, a könnyeid sós ízétől, - melyeket lecsókoltam az arcodról - a bolyhos, nedves forróságig, - melyet minden vágyam végigsimogatni, végigcsókolni - .
Most megint biztos azt mondanád, hogy csak fantáziáljak az az én bajom, hogy mire gondolok, teneked ehhez semmi közöd. De tudom ! Érzem ! A te tested is reagál az enyémre. Több régebbi példát is mondhatnék, de nem ez a lényeg hanem az, hogy az én testem sem reagálna úgy a tiédre ahogy most, illetve a szellemi kapcsolat ami köztünk kialakult. Ami alapján azt mondtam, illetve mondom : szeretlek. Valamit szerintem te is érzel csak nem tartod helyesnek ezért harcolsz ellene. Sokszor küzdöttem én is az ellen amit érzek irántad, de a végén mindig rosszabb lett, így rájöttem, tulajdonképpen együtt lehet élni adott körülmények közt ezzel a fájdalmas és kielégítetlen érzéssel. Azt gondolom, hogy neked sem volt jó érzés többször is a testünk által felcsigázva, de kielégítetlenül elválnunk. Még ha ezt tompítja is az a gondolatod, hogy hű maradtál az elvekhez, amelyek nem biztos, hogy a sajátjaid, de a konvenciók által elvárt magatartás igazodni hozzájuk.
Hidd el tudom, és nagyon nagyra értékelem azt hogy egyáltalán valamennyire a magadhoz engedtél. Tudom milyen nagy dolog ez tőled és imádlak érte. Imádom a könnyeidet amelyeket nem lehet hazudni, imádom a felgyorsuló pulzusodat és lélegzetedet melyet nem lehet eltitkolni, a felforrósodó testedet és egyáltalán téged úgy ahogy vagy. Te ezeken a "tüneteken" túl tudod tenni magad, sőt énelőttem még bagatellizálod is, de szerintem ezek ha lelki "tünetekkel" is társulnak egy gyönyörű szép érzés részeit képezik, ami ellen nem szabad harcolni. Szép csendesen, ha egyedül van az ember a másikra gondolva, mondja azt ki hangosan : szeretlek.
Lehet, hogy sohasem teljesedik be ez az érzés, mégis megnyugtató, hogy beismerem elfogadom úgy ahogy van fájdalmasan, kielégítetlenül, mégis amikor lehetőség van rá érzékien, elvarázslóan, csodálatosan. Van az embernek valamije, ami csak az övé, el van téve a lelke egy titkos részébe. A mai durva és kegyetlen világ körülményei közt, a mindennapok egyhangú robotja mellett van egy kis szín, szépség, érzelem, ami feltölti az embert, és amíg ez másoknak nem árt addig semmilyen erkölcsi prédikációra nem kell hallgatni. Kérlek ne küzdj ez ellen ! Tudom, hogy időnként amikor engedsz a nőiségednek, utána gyötrelmes ismét visszazökkenni, és azt mondod, hogy nem hiányzik ez neked, ezen én is mindig keresztülmegyek, de talán éppen ez a gyötrelem teszi olyan felfokozottan széppé azt a keveset ami egymásból jut nekünk.
Nehéz dolog vén fejjel szerelmes levelet írni akár egy kamasz. Még nehezebb ezeket az érzéseket megfogalmazni. Hogy írjam le azt az érzést - amikor a meztelen hátadon végigsimít a kezem, miközben magamhoz szorítalak, és érzem hogy rajtad is végigfut a ugyanaz a borzongás, az ember beleszédül az érzékei harsogó játékába, és csak szorítja, öleli csókolja a szeretett nőt - ? Talán nem is kell ezeket leírni hiszen tudom, ahogy álltál, és te is magadhoz öleltél hasonlót éreztél. Azért, hogy sikerüljön megőrizni valamit a szép pillanatokból, mégsem árt egy ilyen levél még ha suta is, és nem tudja megfogalmazni az érzéseket, hiszen nem is lehet csak töredékét elmondani, mert azokat csak érezni, átélni lehet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.73 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 12. 26. kedd 12:50
Nagyon de nagyon szép írás!

Nincsenbenne pina fasz ami együtt basz. Azért is jó.
#3 zsuzsika 2014. 10. 30. csütörtök 20:12
Közepes.
#2 A57L 2014. 09. 5. péntek 06:09
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?