A+ A-

Mozizás

Alig kapok levegőt. Szívem hangosan ver, mellem minden egyes dobbanására észrevehetően megremeg. Egy mozi leghátsó sorában ülünk, elrejtőzve mások elől. Bár az "elrejtőzve" nem épp a leghelyesebb kifejezés.. kevesen vannak a teremben , és senki sem figyel ránk.. ha észrevettek is, akkor sem mutattak túlzott érdeklődést irántunk. Randevúpartnerem a bal oldalamon ül. Hosszú haja copfba van fogva, arca egyszerre férfias és feminin a nőies bájt kölcsönző hatalmas kék szemei, és finom bőre miatt. Mellizma a pulóvere alatt is élesen kirajzolódik. Tisztában van magával, adottságaival és a hatással amit kivált belőlem... A vásznat nézem, és bár a képkockák folyamatoan peregnek a szemem előtt, gondolatban máshol járok, az agyamig már nem jutnak el a látottak.. Túlzottan bele vagyok merülve a gondolataimba, pontosabban inkább csak egy dologra tudok koncentrálni, a mellettem ülő kezére. Bár a terem klímája hűvösnek mondható, én mégsem a hideg miatt lúdőrözöm. Mintha csak véletlenül tenné, kisujjával finoman cirógatni kezdi csupasz combomat. Úgy teszek, mintha észre sem venném, de izgatottságomat nem tudom palástolni. Egyre hangosabban veszem a levegőt, ahogy mozdulataival egyre nyilvánvalóbban ad jelt szándékairól..
Jóleső borzongás fut át rajtam, teljesen izgatott vagyok. Oldalra nézek. Csábítóm faarccal nézi a filmet, mintha tényleg annyira lekötné, de a kezei elárulják,hogy nem éppen a film silány cselekményén jár az esze. Hirtelen rámnéz, kezét leveszi a combomról, és átteszi a vállaimon. Beletúr a hajamba, pár pillanatig csak mélyen a szemembe néz, majd ellenállást nem tűrően magához húz, egyenesen az ajkaira. Alig ér össze szánk, máris a sajátomban érzem a nyelvét. Szám minden egyes zugát körbejárja, hol gyengéden, hol kifejezetten erőszakosan. Ez a váltakozás teljesen megőrjít. Míg jobb kezével még mindig ajkaihoz szorít, a másik felfedezőútra indul testemen. Elfeledkezem a külvilágról, úgy érzem magam, mintha menten elélveznék, pedig még nem történt semmi.. Csak egy csók. Hirtelen elfordul, s mintha mi sem történt volna ,további színlelt érdeklődéssel szemléli az eddig kifejezetten unalmas horrorfilmet. Akkor se pillant felém, mikor ajkához emeli a kezemet, majd lassan csókolgatni kezdi, és egyenként szájába véve szopogatni kezdi. Mindezidáig nem tudtam elképzelni, hogy vajon mi ebben az izgató, de most úgy érzem, mintha az ujjbegyeimtől az összes ideg közvetlenül ágyékomban futna össze. Mikor elemeli szájától az ujjaimat, szabaddá válik a hozzá közelebb lévő kezem, amit a combjára helyezek, és finoman simogatni kezdem, térdétől felfelé, de combja tövénél irányt változtatok, és újra lefelé kezdek haladni. Egy ideig ezt játszom, majd egyik felfelemenetnél csak egy pillanattal később húzom vissza kezemet, de ez épp elég ahhoz, hogy érezzem az eltelt néhány perc hatását. Ekkor az eddig a combomon pihenő lévő kezei újra akcióba lendülnek, már miniszoknyám alatt matatnak, de továbbra is csak a lábamon. Hirtelen kiráz a hideg és megkeményedik a mellbimbóm is, ahogy megérzem a következő lépést, ahogy ujjai kicsit oldalvást fordítva végigsimítják apró fehérneműm csipkéjét és alatta parázsló bőrömet. Egyre jobban nedvesedek, aminek lassan - ha továbbra is így folytatja - a bugyim látja kárát. Majd egy pillanatig elfog a félelem, mikor az eddig "aktív" jobb kezét elhúzza Tőlem, és átkarol vele. "Ennyi volt, hát be is fejezi?" - kérdem magamban, de rögtön átjár a megkönnyebbülés érzése is, mikor kissé felémfordul, és a bal kezével folytatja combtájékom felfedezését. Hát igen, így kétségtelenül jobban hozzámfér...
Ebben a másodpercben az egész nézőtér megugrik, több helyről felhördülések, halk sikoltások hallatszódnak, köztük az én helyemről is. Végtére is egy horrorfilmre ültünk be, s ha hívő lennék, magamban biztos áldani kezdeném az Urat, hiszem én a látszat ellenére nem a vásznon zajló ijesztő jelenetek miatt hallattam egy erőteljes nyögést. Abbban a pillatban, mikor mindenki más frászt kapott a hirtelen jelenettől, Szabolcs a hüvelyembe helyezte (mit helyezte.. lökte) a középső ujját. Ujja könnyedén siklik ki-be a szűk nyílásban, majd néhány pillanat után 2ujjal folytatja tovább a mozdulatsort.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.38 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 7. szerda 07:39
Rövid,gyenge.Nem tetszett.
#5 A57L 2014. 09. 14. vasárnap 09:34
Nem sokat ér.
#4 papi 2013. 08. 8. csütörtök 14:48
Nem nagy durranás.
#3 Igen 2005. 09. 25. vasárnap 14:27
annyira nem is.. ;)
#2 dls 2005. 08. 11. csütörtök 01:24
Nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2005. 08. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?