A+ A-

Hármaska a szilikon csoda

Nem is tudom, honnan kezdjem a történetet. Talán bemutatom a főszereplőt, akit nevezzünk csak Hármaskának. Ki ő? Egy lila színű szilikonból készült, gyöngyökkel izgató, csiklóizgatóval ellátott vibrátor. Igen ő Hármaska aki új gyönyörökhöz juttatott.
Hármaskát imádott szerelmemtől kaptam, hogy titkos együttléteinket még színesebbé még gazdagabbá tegye. Sikerült neki, és ezt a csodás ajándékot őrzöm azóta is néha előveszem és kéjes dolgokat művelek vele.
A legutóbbi légyott éppen vizsgaidőszakban történt. Anyaszült meztelen napoztam a teraszon a tételeket lapozgatva. Ahogy a napocska simogatta hasamat egyre jobban kedvet kaptam, hogy széttegyem a lábam, ott is érezni akartam ezt a simogató melegséget. Azon vettem észre magam, hogy iszonyatos vágyam támadt egy szeretkezésre. A hüvelyem ekkor már a gondolattól is csupa síkos volt és akartam, hogy kielégüljek, hogy a gyönyörtől remegjen a testem. Letettem a könyveimet, bementem a szobába és elővettem Hármaskát. Közben egyetlen imádott szerelmem járt a gondolataimban, a nyelve miközben csiklómat szopta és a finom makkja, ahogy feszített a forró barlangom bejáratánál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.93 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 04. 5. szombat 07:43
Ez nagyon gyenge.
#3 Gond 2005. 08. 10. szerda 22:55
Ez oltári nagy hülyeség. Szerintem fusztráló
#2 Joy 2005. 08. 7. vasárnap 18:41
Csak azért nem szavazok rá, mert a mostani 0% pont tökéletes.
#1 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?