A+ A-

Házassági évforduló

Hazaérkezett a munkából és valami cinkosság fénylett a szemében. Azt mondta, készüljek, meglepetése van a számomra. Gyorsan öltöztem és máris az autóban ültünk. Bármit kérdeztem, csak mosolygott és azt mondta, majd meglátom.
Egy hotelnél álltunk meg, a szoba már készen állt számunkra: sejtelmes fény, egy pezsgő behűtve poharakkal, középen hatalmas ágy. Bezárta az ajtót és kitöltötte az italokat. Koccintottunk és azt mondta most valóra váltja az álmaimat. Magához rántott és szorosan ölelt, közben csókolt, ahol ért. A következő percben már a pulcsimat vette le. Markolta a mellemet, melltartón keresztül, majd anélkül is.
Nagyon szerette a nagy melleimet. Hátra lökött az ágyra,rám ugrott, rám öntött egy kis pezsgőt,felváltva szívta és harapdálta a mellbimbóimat,a pezsgőt nyalogatva közben rólam. A keze járt a testemen. Hol simogatott, hol erősen szorított. Én nem értettem,mi történt vele,ilyet még sose csinált. Próbáltam kérdezni, erre az felelte, hogy rossz kislány vagyok, meg kell hogy büntessen ezért. Egy szőrmével borított vágódeszka féleséget vett elő és közelített felém. Felrángatott az ágyról és az asztalhoz lökött. Kényszerített, hogy ráhasaljak. Aztán eltávolodott, nem láttam mit csinál, csak vártam, hogy mi fog történni.
Utólag tudom, levetkőzött. Pillanatok alatt levette az én nadrágomat is. Csak a kedvenc fehér tangám maradt rajtam, ami alig takarta már nedvesen csillogó puncimat. Végre hozzám ért: Végigsimított a hátamon, a nyakamtól egészen a fenekemig, itt kicsit elidőzött, ahogy belemarkolt a popsimba, azt hittem ott rögtön elélvezek, pedig még csak most jött a java.
Simogatott és markolgatott felváltva. Néha lecsúszott a keze a puncimhoz is. Aztán hirtelen ütött a deszkával: nem volt hangja, hála a szőrmének, de engem borzasztóan izgatott, mikor üt ismét. Levette az utolsó akadályt is a tangámat. Feljebb kellett feküdnöm az asztalra, így puncim és popsim is feltárult előtte. Csodálattal nézte, talán még nem is látta ennyire kitárulkozva. Leguggolt és belenyalt a puncimba, váratlanul és nagyon kellemesen érintett, úgy ahogy a következő ütés is. Azt mondta, túl sokat jár az eszem a szexen, ezért most megkapom: Elkezdte ütni a fenekemet, néha jutott a puncimnak is. Hihetetlenül izgató volt és bár tudtam csak a kedvemért csinálja, hallottam a lélegzetén, hogy őt sem hagyta hidegen a látvány, és a kéjes nyögésem.
Egyszercsak abbahagyta és széthúzta a puncimat, abban a pillanatban már bennem is volt nagy farka. Tövig nyomta bennem. Teljesen kitöltött. Gőzerővel kezdett dugni. Néha teljesen kihúzta belőlem, aztán hirtelen visszatette tövig. Fantasztikus volt. Közben ütötte a fenekemet a szőrméssel. Már nem bírtam tovább, hatalmasat élveztem, de ő nem hagyta abba. Letette az ütőt és kezelésbe vette a fenekemet, miközben még mindig járt bennem a farka. Valami folyadékot öntött a lyukamhoz és bedugta az ujját a popsimba.
Elkezdett tágítani. És rögtön át is rakta a szerszámát a fenekembe. Szép lassan nyomta beljebb és beljebb, amikor már teljesen bennem volt,elkezdett baszni, de most szépen óvatosan. Nem bírta sokáig,pár lökés után éreztem a melegséget a popsimban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 01. 7. kedd 15:22
Nagyon nem tetszett.
#1 Törté-Net 2005. 07. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?