A+ A-

Szerető 1. rész

Délután 3-ra beszéltük meg a találkát egy üzletház kávézójában. Én már 10 perce ott voltam, beültem, rendeltem egy cappucinot a pincérnő bizalmatlan pillantásainak kereszttüzében és vártam rá.
Késett... arra gondoltam, mennyire kívánom és milyen régen ért hozzám. További erotikus álmodozásomat a hívása szakította meg: dugó a városban, újabb türelmetlen percek nekem.
Ma elszöktem az irodából, hogy időben itt lehessek, tegnap hajnalban tudtam elaludni, annyira vártam már rá, mostanra díszbe öltöztettem a testemet és a szívemet is. Irigyen figyeltem másokat, akik kézenfogva sétálnak a plázakirakatok előtt...a mi titkolt kapcsolatunk intenzív, rendszertelen örömöket ad;, nyugodt meghittséget, órákig tartó sétákat, alvást összebújva: soha.
Elővettem a könyvet, amit tegnap óta a táskámban tartottam, a középkori történettől elkalandoztak a gondolataim, görcs volt a gyomromban, mint egy fontos megbeszélés előtt.
Lassú simogatást éreztem a hajamon, meleg leheletet a tarkómon, amitől megakadt a lélegzetem, de nem rontottam el a játékot. Megérkezett. Nem fordítottam felé az arcom, nem szólaltam meg. Mögöttem áll, hozzám hajolt és a fülembe súgta:
- Azonnal dugd el a cicid, mert feldoblak az asztalra és itt mindenki szeme láttára teszlek magamévá!
A bal kezét a karom alatt átcsúsztatva megsimította a mellemet, én pedig felálltam és éreztem, ahogy hozzám simul.
Lehunytam a szemem és arra koncentráltam, hogy megérezzem a parfümje mögött megbújó szagát. Maga felé fordított, mosolygott a szeme is és megcsókolt. Imádom nézni, ahogyan lassan lehunyja a szemét, picit elfordítja a fejét közben. A meleg ajkaival szinte harapott, két kezébe fogta az arcomat és húzott magába. Beleszédültem az éhes vágyakozásába és engedtem, hogy a nyelve becsusszanjon az ajkaim között, hogy a legváratlanabb pillanatban visszahúzza és apró kis csókokkal nyugtassa meg szám minden kis szegletét. Kinyitotta a szemét, puszit nyomott a homlokomra és csak ekkor szólaltam meg:
- Szia Herceg!
- Szia Róka.
Leültünk a félköríves boxban szorosan egymás mellé, a kezét a combomra tette. Éreztem a vékony szöveten a keze melegét és arra vártam, mikor mozdítja meg, húzza még közelebb a testem az övéhez. Miközben udvariasan hosszúkávét rendelt, ujjait belenyomta a szorosan összezárt két lábam közé, a szívem elkezdett gyorsabban dobogni és engedtem az ujjak feszítésének és lassan szétnyitottam a combjaim. Elhúzta a kezét, pajkosan végig simította az arcom és fesztelenül beszélt tovább a napjáról, a munkájáról. Lassan pásztáztam végig a tekintetemmel a haját, a göndör tincseket elöl, az oldalt őszülő szálakat, farkasszemet néztem vele és figyeltem, ahogy picit kitágul a pupillája a játéktól.
Elnéztem az ajkait, ahogy mozognak, de nem figyeltem jól arra, amit mond, megcsodáltam az eleganciáját, megcirógattam a zakója ujját és a kézfejét. Óvatosan az ujjai alá bújtattam az enyémeit és az ujjbegyeimmel alig érezhetően érintettem az övét. A mutatóujjammal becsúsztam az ingujjába és a körmömmel végigszántottam az alkarján, pici karmolással a csuklójába. Kiszabadítottam a kézfejem az ő nagy keze alól és újra kezdtem a pici érintéseket az ujjai hegyén, miközben figyeltem arcának minden rezdülését.
Amikor kinyíltak az ajkai és odahajolt hozzám, a számat elhúztam a száján, a nyakát érintve a fültövéig. A kezem közben felkutatta az ágyékát és lassan simogatva éreztem, ahogy megkeményedik a farka.
...amíg a számlát fizette, zakójának takarásában a kezem ott maradt a nadrágján, tenyerem alatt a farkával, körmeimmel óvatosan lefelé szántottam a combjai felé.
Szorosan egymás mellett mentünk a parkoló felé, karjával átölelt, kezét a csípőmre tette, ujjai belesüppedtek minden lépésemnél a csípőcsontom és a combom hajlatába.
- Várj, kitalálom, milyen bugyi van rajtad. - mondta és elkezdte tapogatni, simogatni a fenekemet, majd visszatért a csípőmhöz, kosztümkabátkám alatt pedig becsúsztatta az ujjait a nadrágomba és éreztem az érintését a bőrömön. A szoros nadrágban elszántan csúsztatta a fenekem felé a kezét, miközben a tömegben haladtunk a kocsim felé.
- Nem franciabugyi van rajtad, nem is valami csipkés tangacsoda...
- Nincs rajtam bugyi Herceg. - súgtam a fülébe.
- Nem hiszem el, megőrülök érted, siessünk, nagyon akarlak!
Van egy helyünk, a Búvóhely, egy kis lakás, amiben nem lakom. Ha tudom, hogy találkozunk, ha írja, hogy itthon van, másnap délután érkezik, mindig lázas sietséggel teszek tökéletes rendet, választok a bordó, napsárga, fekete, királykék, püspöklila pezsgőszínű vagy méregzöld szatén ágyneműk közül, gyümölcslevet, pezsgőt, bort, friss gyümölcsöket, finom teákat készítek, eldugom a meglepetés-ajándékát valahová.
A kocsiban az úton megint játszunk. Én a megközelíthetetlen, érzéketlen vasladyt, ő a követelőzőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2005. 07. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?